אף אחד כאן לא יושב בוועדה הרפואית של ביטוח לאומי (ואם כן נא להודיעני באישי) אז בואו נפסיק לאבחן נכויות. למסר הכללי של ההודעה מעלי אני מסכים לחלוטין, קשיים סובייקטיביים עשויים להצדיק לפעמים התנהגות חריגה ואי אפשר לבודד ארוע יחיד מתוך מערכת יחסים כולל וחיים שלמים.
רק אוסיף פיסת ידע זניחה שאיכשהוא נשמט כשאלוהים חנן אותך בידע האינוספי שלו, שנכות רגשית != סוציופת. כלומר העובדה שמישהו מתלונן על כך שהוא חרד מהנכות שלו, לא אומרת שהיא לא קיימת, יתר על כן בגיגוליי על המושג נכות רגשית באינטרנט, קראתי על כך שאחד המאפיינים של הניחנים בנכות רגשית היא שהם חשים חרטה ואפילו חרדה מתוצאות המעשים שלהם. דיסקליימר: כבר הודעתי ואני שוב מתנצל על האבחנה הגסה שלי באשכול22, עדיין אני מסכים עם הביקורת של הניקים דלעיל. חוצמזה, האם אמרתי לך שלום אחרי חזרתך לארה"ק? אם לא אז הנה אני מנצל את ההדמנות כאן, ברוך שובך.
כי לתקן אותן לוקח שנייה, ואז למשך כמה דקות יש לך הרגשה כאילו תסיים לתקן את כל 100 השגיאות תוך רבע שעה. כמובן שבשלב כלשהו אתה מגלה שאחת מהמאה קצת יותר גרועה מסינטקס, ואז מתחיל הגהנום.
אי שוויון מובע ע"י הצירוף =! ומה שקרה זה שסנדר כתב != (יענו בעברית). כנ"ל לגבי הבטוי "גדול או שווה ל" שנכתב =< וגו'. ולא הפסדת כלום, מתכנתים הם חננות משעממים (והמתכנתות מכוערות)
הם מספיק חכמים כדשי לחקות את השווים ולשים את עצמם במרכז העניינים, אבל הם באמת אנשים משעממים, עם עולם פנימי מוזר ולא מובן. היה לינק לפרסומת של חברת אינטל (ויסלח לי מי שהעתקתי את זה מהקיר שלו) http://www.youtube.com/watch?v=IwfcKFrjCdg