לא מאמינה באהבה....

תגובה אחרונה שלי....

קראתי את כל התגובות. לחלקן עניתי כאן, עניתי גם למי ששלח מסר אישי. מודה מאוד על העיצות. אולי באמת אחזור לכאן עם כותרת " אני מאמינה באהבה"....ימים יגידו... ערב טוב :)

tomir

New member
יש ויש אהבה

המאמין שלי הנשמה שלנו חצויה לשנים כל חלק מצא לו גוף אחר אם קורה והם נפגשים וזה יכול לקרות כאשר יחליטו שני המנים שאין פשרות ואז לא יחזיקו בקירבם חלק שאינו שלהם. נסי בפזר ותראי שניתן להכניס חלק שלא במקמו ויראה שהמצב בסדר אבל בהתבוננות מעמיקה יותר נראה שהחלק יושב במקום אבל התמונה השתנתה ולא כל כך יפה כך כשמתאחדים שני החלקים נוצרת תמונה יפה שקורנת מאושר ואהבה טוב שנוהגת את כך מגדילה את את הסיכוי שתמצאי את החלק שחסר לך בפזל ולא תדחפי את עצמך לחלק לא לך שואלת. אך אם אינך רוצה להכיר. האהבות האמתיות היו במקרה

נוGה

New member
"אומרים יש אהבה בעולם...../images/Emo26.gif

היכן היא האהבה? רבים וטובים חיפשו ועדיין מחפשים את האהבה לאחר משבר אימון שהם חוו,וזה טוב כל עוד זה ניפסק בשלב כל שהוא,כרגע את אוספת את השברים שלך,ואני חושבת שמה שאת עושה זה מצויין כי אף אחד לא יכול לשפוט אותך.רק אל תנעלי את עצמיך להרבה זמן,תני לעצמיך הזדמנות לאהוב ולהיות נאהבת,כי מה לעשות,לאהבה יש משקל רב ערך בחיי האדם.

אומרים יש אהבה בעולם../images/Emo23.gif

גלי יקרה, אני מוכרחה להגיד לך משהו: יש אהבה. יש דבר כזה. אני נשבעת לך. יש בחורים שאפשר לסמוך עליהם, להשען עליהם ושיאהבו אותך אהבת אמת. אני מאמינה בזה בכל ליבי כי אני חווה את זה יום יום עם בעלי. יש ביננו ויכוחים, חילוקי דעות, לעיתים אנחנו רבים, כי בסופו של דבר אנחנו אנשים שונים. אנחנו לומדים הרבה אחד מהשני וצומחים יחד. אבל רוב הזמן אנחנו מאושרים באהבה שלנו ואנחנו רוצים ומקווים שהיא תמשך לעד וזה מה שחשוב!!! האמונה באהבה, האמונה בבן הזוג, האמונה בעצמך. כואב לי לשמוע שפרשת מהעסק. ואני מבינה אותך לחלוטין - גם אני נפגעתי בעברי והרגשתי היתה דומה, זה חלק מתהליך הפרידה, האבל, הפחד הנורא להיפגע בשנית, להישבר. רובנו נפגענו, התאכזבנו, התייאשנו. אבל כאשר הפצע מגליד, אנחנו קמים מחדש ומאמינים. אני ממליצה לך לקרוא (אם לא קראת) את הספר "אמנות אהבה" של אריך פרום. זה ספר שאני תמיד חוזרת אליו. שלך מחית

מצטערת אם גם אני נשמעת דרמתית

אבל אני קוראת את ההודעה שלך וצוחקת עם נימה קלה של עצב... אני עצובה בשבילך שהגעת למצב בו אין לך ענין או רצון באהבה רק מהפחד להפגע שוב... נכון, אנחנו מעניקות המון כשאנחנו מאוהבות לפעמים עד כדי שיכרון חושים אבל תאמיני לי יבוא יום בו יהיה האחד והיחיד! זה שיהיה שווה את כל מה שיש לך לתת..... אני נשואה כבר חמש שנים במשך תקופה מסויימת הפסקתי גם אני להאמין באהבה והייתי עסוקה כמוך לא במודע כמובן ברחמים עצמיים. עד ש....... פגשתי מישהו שסיחרר את האדמה עליה אני דורכת מה שכן אני גם מאמינה שאין אדם שאת יכולה לסמוך עליו יותר מעל עצמך אבל זה לא משנה כלום בקשר לאהבה אני מאחלת חג אהבה שמח ושבאמת תמצאי אותה ותביני מה הפסדת

למעלה