לא מאמינה באהבה....

הורדת מסכה...

נכון, צריכים להוריד מסכות, הכל תלוי בי. זה עניין של זמן וכח רצון. וכמובן, אמונה באהבה....כשזה יגיע אהיה בוודאי במקום אחר...

netnelaa26

New member
לצערי אני באותו מצב כמוך אבל אני

לא מאושרת מזה שאני לבד וכן הנפגש שלי פגועה גם לפעמים אני באמת אומרת איזה כייף זה להיות לבד ככה אני לא נפגעת מכלום אני לא בוכה על מישהו אני לא מתחילה להיכנס לפניקה ולמחשבות כמו אז הוא אוהב אותי הוא לא אוהב הוא בוגד לא בוגד הוא סתם איתי כי אין לו מישהי אחרת אבל זה לא עושה אותי מאושרת אני יכולה להגיד שפשוט התרגלתי להיות במצב הזה שנקרא לבד

3מודי

New member
בלי אף אחד.....באמת באמת?!

אני ממש לא חושב שאדם ששומר על עצמו הוא שרוט ,אני גם לא מאימין "בהגדרה הרפואית שרוט",אם את כל כך מאושרת וטוב לך אז זה לא היה דיון או סיבה לכתוב, זה קצת העודף זמן והחוסר יחס ממה שמספק אותך מינית...כל אחד צריך חום ואהבה בוגרים,לא רק של הבן האח או חברים טובים ככל שיהיו,ואם לא אז שרוטה זה לא הגדרה רפואית,והייתי חושב שכדי לחשוב על הדברים שוב.

omizu

New member
האושר שלנו שלי , שלך , שלו, שלה

באמת לא תלוי במישהו אחר אלא רק בנו ומי שנכנס לחיים שלנו שיביא איתו טוב ויהנה ממה שיש ולגבי ההוא שהיה קחי רק את הטוב ותשמחי שהיה וכשיבוא היום ויהיה מקום לעוד מישהו אז גם זה יקרה בינתיים תהני מהחיים

דלבי

New member
=]

כנראה שאת חושבת ככה....כי כמו שאמרת את פגועה.... אבל מאמי בחיים צריכים לקחת סיכון !! נכון אבל להיפגע....אפשר שיכאב אחרי זה מאוד.... אבל זה גם כיף שיש לך למי להעניק אהבה ! שיש לך בן זוג.... אני חושבת ששווה לקחת סיכונים !

motibocsh

New member
תקשיבי..

את לא רק שרוטה יש לך בעיה פסיכולוגית עמוקה..תחשבי לרגע אם לכל אחת שהחבר שלה עשה לה את המוות ופגע בה קשות מה היה קורה ??? 50% מהנשים היו לסביות..יש המון גברים טובים ונעימים מהסוג שאת בוודאי לא הכרת ואני חושב שאת צריכה לתת צאנס לאהבה והכי חשוב שתתחילי לאט ככה זה הרבה יותר בטוח,את לא חייבת לתת את מבטחך בגבר כבר בפגישה הראשונה ולהיכנס איתו למיטה או כל דבר אחר שאת חושבת שהוא נועז בפגישה הראשונה..קחי את כל הזמן שבעולם מי שבאמת ירצה אותך יחכה עד שהראש שלך יסתדר שוב ותאמיני לי אני מדבר מניסיון האהבות הכי גדולות שלי התחילו לאט...היום אני לבד מבחירה...ולמה ? כי לא אני לא מוצא את מה שאני באמת רוצה ומה זה אומר שהשלמתי עם זה ? לא ולא יש לי סבלנות והיא משתלמת...

../images/Emo6.gifקראתי וצחקתי ממך...

לא שרוטה ולא צריכה פסיכולוג....לפחות לא לבעיה הזו :) ומה הקשר ללסביות בכלל? לסביות זו נטיה וכאן ממש דיברת לא לעניין.... עניין הפגישה הראשונה לא ברור כאן...אנחנו לא מדברים על פחד מסקס או משהו כזה... בכל מקרה אתה לבד מבחירה בדיוק כמוני, ולא משנה כרגע את הסיבה ללבד הזה...והראש שלי בסדר גמור טפו טפו... ומה זאת אומרת לא מצאת? לך וחפש :)

לא רוצה?????

וזה שאתה מפחד ליפול על "שרוטה" זה נורמלי בעיניך??? הרי זו בעייתי ליפול על אדם שאי אפשר לבטוח בו.....ואתה נראה לי אחד כזה... הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו :)

motibocsh

New member
גלי יקרה...

אל תנסי להפיל עליי את כל הסימפטומים שאת סובלת מהם..אני בטוח שאחרי 10 דקות איתי אין לי שום ספק שאת תשני את דעתך בכל מה שקשור לפחדים שלך מתגעגע אלייך כבר..

motibocsh

New member
יקירתי..

אני אפילו לא התחלתי את הטיפול ותראי איך אני משפיע עלייך ? חכי עד שאדליק את הנרות..

הטיפול כולל נרות????

מוטי יקירי ( אפשר כבר לקרוא לך יקירי? ) מחכה שתדליק את הנרות ( רק תסביר לי למה?) אתה כבר משפיע עליי :)

motibocsh

New member
גלי מתוקה מדבש שלי...

קודם כל אם לא היתה לי איזה סוג של השפעה עלייך את לא היית חוזרת אליי בכל פעם שאני מגיב על הודעה שלך ...שנית אני באמת חושב שאת מסקרנת מאוד (לפחות אותי)והגישה הפסולה שלך לגבי מה שכתבת פה דורשת תשומת לב מוגברת מצידי (כי אכפת לי) אני מוכרח לדעת מה בדיוק עשה לך ה-X שלך שאת כל כך ממורמרת על כולם (הגברים) שאת אפילו לא נותת להם צאנס ? אכפת לי אכפת לי אכפת לי..וכן הטיפול כולל נרות ואפילו יין מתגעגע..

../images/Emo8.gifבדבר אחד אתה צודק...

אני לא אדישה להודעות שלך....אבל זה בגלל אופי ההודעות שלך...אני אוהבת לצחוק וחוש הומור זה חלק ממני :) גם כשעקצת וקטלת אותי הגבתי לך בהומור. אני אוהבת טיזינג.... אבל למרות הבטחת היין והנרות לצערי זה לא מועיל לי... חוץ מזה אין ממש מה לדעת על ה-X מתגעגעת מאוד

motibocsh

New member
יקירתי...

את יודעת ? אנחנו בוחרים את הגורל שלנו..עם מי נצא ועם מי לא..אם היה לך כל כך רע שם למה נשארת כל כך הרבה ? (ואל תגידי לי שזה בגלל האהבה ) זה תירוץ עלוב..אני מוכרח לדעת מה השפיע עלייך כל כך הרבה שהיחס שלך לגברים השתנה בצורה קיצונית כזו. את לא רוצה תינוקות ? (עם אבא) את לא רוצה משפחה נורמלית ? אני חייב להוסיף ולכתוב שבוקר אחד את תקומי ותמצאי את עצמך בת 40 ואז יתחילו השאלות...אבל אל תתני לי לדכא אותך אני בטוח שאת יכולה לשנות הכל ברגע את "עדיין" צעירה מאוד ואני בטוח שגם את מקסימה ונראית מצויין..אז למה ? למה לדחות ? משתגע מגעגועים..

איך שאתה גורם לי לצחוק....

מקסימה? נראית מצויין? עדיין צעירה? איך אתה תמיד יודע הכל???? בנוסף, אין לי הסברים למה המשכתי להיות איתו. אולי פחדתי להיות לבד. אולי הוא היה ברירת המחדל שלי. בכל אופן, היה לי מספיק כח לקטוע הכל וללכת. רוצה משפחה. רוצה ילדים. רוצה נורמליזציה בחיים. מודעת לעובדה שהדרך שלי כרגע שונה מדרכם של האחרים. אבל זו הדרך שעושה לי טוב כרגע. ימים יגידו מה יהיה.... חוץ מזה...מתגעגעת אליך :)

Shm44

New member
בוא תבוא האהבה.

יש אהבה. צריך להוולד עם "הגן" שיודע להבחין מה זאת אהבה. עד עוד תחזירי לכאן.ותאמרי בגדול ט ע י ת י.כבר היינו בהצגה המוכרת.זה עניין של זמן .תרשימי מבעל נסיון. עוד בוא תבוא ה א ה ב ה.זהו ערב טוב.

למעלה