לאן הגענו?!

RoieL

New member
בוטנג זה השחקן הכי מגעיל שראיתי

בלי קשר ליכולות הספורטיביות שלו, אתה חייב להודות שהבנאדם לא ספורטיבי. רק במשחקים של הפועל אני חושב שהוא קיבל 2 אדומים על עבירות מגעילות. ועובדה שהקהל מקלל את ארזי והמאמן השמנמן שלכם שברח לי שמו גם כשאתם לוקחים אליפות.

Kfitzi

New member
זה הניצולו"ש הכי חסר טאקט

שראיתי. מה שיחות כדורגל כאן?! בחייכם... יצא מכל החורים כדורגל בפורום הזה... באמת שיש מלא מלא מלא מקומות לדבר בהם על כדורגל כמה שתרצו. אבל יצא מהחורים. נכון, זה שירשור אוף-טופיק אבל שווה להבחין בהלך הדברים בשירשור לפני שמכניסים אליו דברים לא קשורים.

NYMets Man

New member
חלאס נו

זה לא ניצלוש, אתה התחלת עם נושא הכדורגל וזה פורום, דברים מתגלגלים תוך כדי שיחה ועם כל הכבוד לעובדה שאתה מנהל אתה לא יכול לעצור את זה...

Kfitzi

New member
אתה סתם קופץ בלי סיבה.

ברור שאני התחלתי את השיחה על הכדורגל - זה היה בהודעה הראשית. לא נראה לי הולם, מבלי קשר להיותי מנהל פורום (עובדה, לא מחקתי כלום), לדבר על כדורגל גירדא (מדברים שם על כרטיסים אדומים לשחקנים) בשירשור שמדבר על נושא כלכך כואב. לא נוגע לך נושא השירשור - מצידי דבר פה על תרבות בני המאיה בתקופה הביזאנטית... אני לא הולך למחוק כלום. רק אומר שזה נראה לי חסר טאקט ולא הולם... מה הקשר שאני מנהל את הפורום?! אתה סתם מרגיז אותי. מאחורי הניק ניים שלי, יש בן אדם... מותר לי לחשוב שזה לא הולם ולא מתאים מבלי לאיים במחיקות ומבלי למחוק כלום. הנושא הזה כואב לי מאוד (יותר ממה שנדמה לך) ותאמין או לא... עולות לי דמעות בעיניים כשאני רואה את הסרט מההודעה המקורית.חשוב לי הנושא הזה ובעיני הוא קדוש. לא כמנהל. אלא כבן אדם.

eran377

New member
../images/Emo45.gif

יודע על מה אתה מדבר ומבין את הכאב שלך במאה אחוז...

yotamn9

New member
../images/Emo45.gif צודק

לא היינו צריכים להכנס לדיון הזה.

doc monti

New member
../images/Emo31.gif

גרידא, לא גירדא

Vintage

New member
../images/Emo45.gif....

לצערי יצא לי להיות על הכביש ויצא לי להרים מהכביש, בשני המקרים הרבה יותר מפעם אחת וזה אולי עצוב אבל אני מזמן הגעתי למסקנה שאין לאנשים שפויים מה לחפש פה, מקווה שנגיע לאותו מקום קפיצי, אני רוצה אנשים כמוך בסביבה שלי.

NYMets Man

New member
אחי. תרגע, באמת

אני מדבר אליך כבנאדם, לא כמנהל אבל בכל זאת מדובר בפורום ושיחות עלולת להתגלגל אולי נראה לך חוסר טאקט אבל לאנשים שדיברו על זה אולי זה נראה לגיטימי לחלוטין, זה לא הופך אותם לאנשים רעים וחוץ מזה, זה מה שיפה בפורום... ובקשר לזה שזה מעציב אותך כל העניין, נכון, אני מבין אותך מאה אחוז... גם אותי וגם את רועי נגיד את יותם אני מניח שזה לא משאיר אדישים כי הם בכל זאת בני אדם, אבל שוב, פורום... אין טעם להתרגז, לא ניסיתי להרגיז אותך

NYMets Man

New member
ועוד דבר

אני באמת מציע שזה יפסק כאן, כי לויכוח המטופש הזה באמת אין מקום בשרשור הזה אני לוקח את הדברים שלי בחזרה, אתה מוזמן למחוק כי זה נראה לי סתם מוריד מכבוד השרשור...

eVeR WiSH

New member
כה באמת דיי אם כדורגל....

מישהו ראה את אליפות העולם בסנוקר?

קיבלתי צמרמורת ממה שקראתי

אני מאד רוצה להאמין ולחשוב שזהו לא יותר ממקרה חד פעמי יוצא דופן ביותר בארצנו, שאנחנו כחברה לא באמת מורכבים מאנשים כ"כ מגעילים. האמת שקיבלתי צמרמורת רצינית מלצפות בזה, ממזמן לא הרגשתי כזאת תחושת גועל בתוכי. ושוב, אני כמעט בטוח שהסרטון המגעיל הזה לא מייצג כלום וזה מקרה מאד נדיר וחד פעמי שלא מייצג את החברה הישראלית.

Baxteros

New member
אבל צפיה בוידאו היא כן מקובלת?

מה פחות הומאני? לראות גופה מרוטשת מוטלת על הכביש, להתקשר לאמבולנס ולהסתכל כמה שפחות? או לתת למדינה שלמה לצפות במוות של אותו האדם המכובד שוב ושוב ושוב? עד שזה מגיע ליו-טיוב (ותהיו בטוחים שזה יגיע), ואז כל העולם יראה את זה.

doc monti

New member
אולי משהו יתחיל להתעורר אצל אנשים...

למרות שאני מאוד בספק

למעלה