לאן הגענו?!

splitfire

New member
מטרת הסרטון היא לא לשם השפלת אותו אדם

אלא בשביל שיראו כולם את אטימות של אנשי העם הזה, שלא איכפת להם מכלום. ולהראות עד לאן הדרדרה המדינה שכבר לא איכפת לאנשים מאנשים מתים בצד הדרך כאילו היו רואד קיל או משהו כזה.. בסוף באמת כמו חיות דרוסות בצד הדרך פשוט יזיזו תגופה קצת לשוליים עד שיבואו לאסוף אותה.. חס וחלילה טפו טפו טפו.. (זה לא באמת יקרה.. אני מקווה \=)
 

The Walrus

New member
אל תשלה את עצמך

מטרת פרסום הסרטון היא להעלות לערוץ 10 את הרייטינג.
 

splitfire

New member
אני יותר דיברתי על המטרה שיובל העלה את זה לפה

אבל אכן יש אמת בדבריך וזה עוד דבר שקצת עצוב \=
 

Baxteros

New member
יום הראשון ביו-טיוב מעל 11,000 צפיות.

אחד מהסרטונים הנצפים ביותר ביו טוב להיום. לא נראה לי שכולם צופים בוידאו הזה שוב ושוב רק כי כל כך מפריע להם שאף אחד לא עצר במשך שתי דקות.
 
מקוה

שלא כך הם פני הדברים באמת... כשאני עשיתי תאונה (במקום הרבה פחות מרכזי) המון עצרו לעזור. אבל ליתר ביטחון חברים, עדיף שלא נזדקק לעזרה כזו אף פעם- אין לדעת אם היא תגיע... ככה או ככה גם לפרסם את הצילומים האלה זה לא מאד מכבד את המת.
 

Kfitzi

New member
תגובה אחת מרוכזת לכל מיני הודעות

כאן שרציתי להגיב להן. אני יודע, שאם חלילה, אדם קרוב לי, היה שוכב שם על הכביש... הייתי נותן את כל מה שיש בי ולי, רק כדי שיהיה מישהו לצידו. גם אם הוא לא יודע מה לעשות... גם אם אין מה לעשות... לא משנה... אדם, עם כוונה טובה ולב טוב שיהיו לידו ברגעיו האחרונים. מישהו שיהיה לידו בשניות האחרונות לחייו. מישהו שיעצור את חייו ולו לרגע קט, בשביל המחווה הזאת לאדם אהוב כלכך. אני יודע שלי זה היה דבר חשוב מאין כמוהו. "ואהבת לרעך כמוך" האיש הזה, היה אדם קרוב למישהו. היה אבא של מישהו. היה בעל לאישה. אני חושב שנכון להתנהג כך בשבילהם. ובשבילו. הסיפור הזה עצוב מידי בשבילי בשביל להמשיך להגיב כאן. אני סיימתי.
לפיליפ.
ליערה.
 

califia

New member
ומה עם רוכבי אופנים אומללים???

שנמעכים מדי יום ביומו ע"י כל נהג חובב? בגלל נהגים כמוהם אני עדיין נוסעת באוטובוסים בלתי אפשריים בגיל 26 מפחדת לנהוג באוטו קטן ופגיע או קטנוע
 
למעלה