אני נכנסת לכאן די הרבה, ודי חיכיתי להזדמנות להציג את עצמי, אני חושבת שכתבתי כאן פעם אחת... טוב עם הזיבולים! קוראים לי הדס (חברות שלי קוראות לי דוס או דוסה), אני בת 16 וחודשיים, אני מתה על המורדים!!!! הדמות האהובה עליי היא מריצה, כי היא פלפלית כזאת והיא תמיד מצחיקה אותי.... והנה תמונה שלי (אחרי הצמות של אילת! בדר"כ יש לי שיער חלק)
פרטים: שם: ירין שם משפחה:וינטר גיל:11 (אם אני לא טועה אני הכי קטן בפורום) עיר:חולון תחביבים:כל דבר שקשור למורדים וקטנטנות,לקרוא לראות טלוויזיה ובמיוחד להיות במחשב תוכנית אהובה: קטנטנות ומורדים אבל יותר מורדים דמויות אהובות ממורדים:מהבנות לואיסנה ומהבנים בנחמין אי-מייל: [email protected] מסנג´ר: [email protected] ICQ: אין לי כל דבר אחר שתרצו לדעת עלי פשוט תצרו קשר
טוף אל תשימו לב לתמונה אני מכוערת בה מוות אולי מחר אני אפרסם פה תמונה נורמלית שלי אז מי שלא מכיר אותי (אם יש...) קוראים לי מרי ואנ בת 4 ממודעין חולה על דייגו גרסייה (מרכוסון) ובנחה רוחאס!!!! חוץ מהמורדים אני אוהבת לראות קטנטנות קיץ נצחי היפים והאמיצים טלנובלות למינהן חברים בנות גילמור איאר סמולוויל ועוד 1001 סדרות נוסםות וחוץ מזה אני ממש ממש ממש חולה על הסרטים מולין רוז´ ו10 דברים שאני שונאת בך וגם אני בעד סילוקו של ג´ס מבנות גילמור וחזרהתה של רורי לדין החתיך!!!!!! או שלפחות יחזירו את טריסטן לסידרה!!!