לאור בקשתה של עומר

Scoob¥ Doo

New member
לאור בקשתה של עומר

החלטנו לפתוח שרשור מידע על כל אחד מי שמעוניין יכול אפילו לצרף תמונה ... אז למה אתם מחכים יאללה לשרשר... תחביבים גיל עיר וכל מה שבא לכם! וכמובן איך לא דמות מועדפת..

Scoob¥ Doo

New member
אני אתחיל../images/Emo42.gif

אז כפי שרובכם יודעים אני ליהי בת 15 וחצי מחולון אוהבת מאודדדדדדדד לראות טלוזיה במיוחד קומדיות . אני הכי אוהבת במורדים את חורחה דיאגו ובנחה (פילאר ולואיסנה)

RIP CURL1

New member
../images/Emo11.gifאני .....

אני בן 17 מבת ים אוהב מהמורדים את פילאר ומריצה אוהב לראות סדרות כמו המורדים מכושפות סברינה קרוב רחוק ואוהב את הזמרת פינק ואין לי תמונה

טוב אני ימשיך!

אני שיר בת 12 וחצי מהוד השרון אוהבת לראות טלוויזיה לשחק במחשב לראותת סרטים ולרכב על סוסים! אני הכי אוהבת במורדים את פליפה דייגו וטיפטיפונת את בנחה {מריצה מיה ופילאר}

omer wild

New member
../images/Emo41.gifועכשיו אני../images/Emo41.gif(יוזמת הרעיון)../images/Emo70.gif

טוב כמו שכוווולם יודעים כולם לי עמר אני בת 14 מאורנית. אני נורא נורא אוהבת לאכול
רק עכשיו אני לא אוכלת כי אני שומרת על דיאטה
אני וחלחה על קטנטנות וומרדים
אלו התכניות היחדיות שיש לי זמן לראות אותן...כי אני נורא עסוקה
וזהו...וכמובן שזאת אני בתמונה
כולם לשרשר תמונות

cHiKiNoNo

New member
...עומר ../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

תגידי, את בטוחה בטוחה שאת לא משנה כל הזמן את הגיל
כאילו... למה נדמה לי {ואני *זוכרת* את זה!} שאמרת פעם שאת בת 24
{ואני די בטוחה שזו את, משומה
} ולא אמרת בשירשור אחר שאת בת 15? טוב, עזבי אותי, אני מחורפנת. או שזאת את בכלל

Benja GiRl

New member
ואני :)

אני דסי, בת 13 ו6 ימים... אני חולה על צ´יקי ועל המורדים... ואני מבלה כאן בפורום את רוב חיי... המממ?... כפי שאתם בטח הבנתם מהניק אני חולה על בנחה

dor302

New member
אני......

אני דור בן 14 מראשון לציון חולה על המורדים !!!!! זהו!

מי אני ומה שמי../images/Emo35.gif../images/Emo18.gif

ובכן אני מניח שכולכם יודעים שאני רז, מה שאתם לא יודעים שאני בן 15 מרמלה
ובכן פעם היתי רואה טלנובלות אבל עכשיו רק את המורדים, ו..זהו בעצם אין עוד מה להגיד..

אני....

אני בת 14 מחולון תוכניות הטלויזיה האהובות עליי הן "המורדים", "קטנטנות", "בנות גילמור", "חברים" ו"של מי השורה הזאת בכלל?" והדמויות האהובות עליי ב"מורדים" הן לואיסנה, בנחמין, פליפה וקמילה.

אני הוא......./images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

אני הוא כמו שאתם מכירים אותי בן 12 וחצי מרמלה אני אוהב לראות המורדים, ג´קי צ´אן{בעקר שידורים חוזרים} ואני אוהב לקרוא שוב ושוב את כל הספרים של הארי פוטר. אני אוהב לסוע על רולר להתאמן בקונג פו והדמויות האהובות עליי הם : מריצה, מרכוס, מיה לונה ובקיצור כולם.....

cHiKiNoNo

New member
עכשיו אני ../images/Emo150.gif../images/Emo118.gif../images/Emo26.gif

אני נועם, בת 12 ו... חודשיים וחצי
, אני מתה מתה מתה על קטנטנות {וזה מה שהביא אותי אל "המורדים"
}, אני מתהה על בנחמין רוחס
; אני מאוד אוהבת לרקוד, לראות טלוויזיה, לגלוש באינטרנט, לדבר עם כולם... ו... למי שיש עוד שאלות, שאלו בס22יות
.

rebelde way net

New member
עכשיו אני

אני עומר ואני בן 12 ושלושה חודשים, ההורים שלי גרושים,אז אני גר גם בגבעתיים וגם ברמת גן

בלונדהה

New member
עכשיו אני............!!!!!

אני לירון ואני בת 15 (גדולה מלואיסנה בדיוקקקק בחמישה ימים..היא נולדה ב-18 ואני ב-13 למאי 87..) אמפפפפ..אוהבת מאוד לראות רבלדה וואייייייי ועוד המון דברים שאין לי כח לפרט כי זה לא פורום הכרות.. אז קיצקוץ אני חולה על פליפושששששש
ועל קמילושששששששש
וכמובן שעל לואיסנהההה

patito ƒeo

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo107.gif

אני רותם, בת 12 ממושב ליד עפולה..
אני מתה על "קטנטנות", "קיץ נצחי" וכמובן- "המורדים" {"
"}.. אני חולההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה על פליפה מי אמור |
|, ועל קמילה. אבל יותר על פליפה..
ותמונה-------------------------

cami y lu

New member
../images/Emo23.gif

אני ירדן בת 12 מירושלים אוהבת קטנטנות והמורדים יותר המורדים כי קטנטנות קצת נמאס למרות שהתחילו פרקים יפים..... אני אוהבת את סלסטה סיד קמילה בורדונבה לואיסנה לופילטו חחחחחחחחחחוווולללללללההההההההההה על פליפה החתיך הנשמה

cami y lu

New member
../images/Emo23.gif

[URL='http://'] אני חולה על פליפה הנשמה תשימו תמונות נדירות שלו בבקשה [/URL]

למעלה