לאור בקשתה של עומר

HoNeY14

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

אני פה מהיום הראשון אבל לא כתבתי{
} אני דנה בת 14 וחצי ואני מתה על קטנטנות והמורדים חוץ משתי הסדרות האלה אני לא אפרט כי אני ממש chuch potato
אין לי שחקן מועדף אבל אני מתה על הדמות של מריצה
ונועמי...כותבים רוחאס או רוחס?

בסדר!!

קודם כל אני ממש חדשה פה ויצא לי לכתוב רק את זה בגלל שלא היה לי זמן להיכנס!! אני בת 13 וחצי. אני אוהבת במיוחד המורדים בגלל שאין לי זמן לראות קטנטנות למרות שאחותי מספרת לי הכל!! השחקן המועדף עליי הוא איך לא בנחמין רוחאס המדהים!!!! וזהו בעיקרון!!

omer wild

New member
אי תמיד אמרתי שאני בת 14 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה שבטוח זה שאני ראיתי שיש בפורום לפחות עוד 4 עומרים
ככה שאולי הייתה מישהי שהיא בת 24...ואם שמת
הוספתי תמונה, ורז אתה באמת חושב שאני נראת בת 24
חחח...כאילו אומרים לי תמיד שאני נראת יותר גדולה אבל 24
את זה עדיין לא אמרו

חח לא המצאתי את ה- 24

אבל עכשיו נזכרתי שכשהיית חדשה כאן, רשמת בטעות שאת בת 24 במקום 14 וכששאלתי אותך באייסיקיו אז אמרת שטעית..
בכול מקרה לא הייתי מתפלא אם באמת היית בת 24!

La Chiquitita

New member
אני

בת 13 וחצי כמעט 14 ממכבים אוהבת מורדים וקטנטנות, מנואל/פליפה.. וזהו אני מכוערת, שמנה ואני נראית נורא בתמונה הזאת- כמו תמיד

rotemosh101

New member
טוב אני ....

קוראים לי רותם הדרי ואני אוהבת לראות טלווזיה, ( המורדים קטנטנות חברים מכושפות ועוד ועוד....) לשחק במחשב, ולהיות עם חברות .... וזהו....

DANA Gi®L

New member
אנוכי... *לא מתלהבת*

דנה. בת 13 וכמעט חצי. אני גרה בחור ארור במרכז ישראל. תמונה למוכר ולדורש בפרטי... חובבת כתיבה, טלוויזיה, אינטרנט, וכל תחביב אחר שמונע ממני לעשות ´חשבון-נפש´ עם עצמי ולשנוא אותי. ***רמז-אני נראית נורא. צ´או.

La NaNi

New member
OK...

אני ניצן (עוד לא כתבתי?!
), בת 14 (כמעט), מגבעת אלה (כן, כן, קיים כזה מקום!!! הוא אפילו מסומן על המפה!!) בכל מקרה, זה בעמק יזרעאל... היצורים שחיים פה מגדירים אותו כיישוב קהילתי כפרי...
קטנטנות אני כבר בקושי רואה... המורדים לא מפסידה גם אם ישלמו לי... (טוב, אז אם ישלמו לי אני יפסיד!!).. תחביבים
לשמוע מוזיקה... להיות עם חברים... להתכתב... להכיר אנשים... לנסוע... הרבה דברים..! אני ילדה מאוד מעניינת!!! אף פעם לא משעמם איתי.. ואני צנועה, מאוד צנועה... (לא סתם..), נו, זה קשה להיות אני! טוב, זהו בעצם... מסנג´ר: [email protected]... ואני משאירה תמונה, רק אל תיבהלו - תודה! לוב יו אול!! ניץ´ ניץ´

omer wild

New member
ברוכה הבאה ניצנו´ש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי אם לא ראית את ההודעה שלי אני עמר בת 14 ושתינו באותו גיל
גם אני גרה באיזה חור בשומרון...חחח...לפחות יש לנו משהו במשותף
ואת נשמעת ממש חמודה
וגם נראת ככה
אמנם המסנג´ר שלי מת...אבל יש לי אס"ק 160044470 .

La NaNi

New member
ברוכה הבאה?! ../images/Emo122.gif

אני פה מתמיד.... חח... בטח עוד לפנייך! אני פשוט לא כותבת הרבה.. תודה בכל זאת!

שירן15

New member
היי לכולם!

אני שירןואני בת 15! אני מתה על מיה ומריצה! ופבלו כזה כלב, אני מתה עליו! גם מנואל ממש חתיך... מישהו קרא את הספר של המורדים הוא ממש יפה ויש שם תמונות מהממות! והספר זכרונות מהמם!

למעלה