לאור בקשתה של עומר

הולה פיפל ../images/Emo122.gif

אני ליאור בת 14! חולה על המורדים בטירוףףףף
ופשוט מתה-על הפרצופים המתוקים שיש פה
כמובן שיש אייסיקיו.. אבל תשאלו אותי בשביל זה (איןלי כח לעוד מטרידים..חח סתאם!אפילו שיש לי!
) יש עוד מלא דברים לספר אבל זה לא לפה כמובןןן!! סתם *משועממת* לוב יו אול

טוב גם אני אציג את עצמי.....

למרות שאני לא כל כך כותבת פה... אני יותר קוראת
אז אני טלי (הרוב מכירים) ואני בת 14 וחצי... (עוד 11 ימים וחצי בדיוק) ואממ אני מרעננה..... וכן זה גם מסומן במפה אז אל תגידו שאתם לא מכירים
ואממ אני אוהבת בעקרון להסתובב עם חברות שלי, לרדת על הסיקטרים המפגרים שיש לנו בבית ספר, לשמוע מוזיקה... אמ לראות קטנטנות!!! (לא סתם אני מנהלת את הפורום
) ומורדים כאילו דהההה!!! (אוף אני רוצה שיגיעו כבר הפרקים שראיתי כדי לראות אם הבנתי נכון או לא
) אמ אניוואי, הנה תמונה גרועה שלי מיום שישי
וזהו =)

אני מעיין...

בת 14 וחצי אני אוהבת את מנואל ,פאבלו,תומס,מריצה ופילאר... אני אוהבת לראות טלויזיה להפגש עם חברים....

ואנייייי!!

אני גם לא מאלה שכל כך כותבים כאן אבל אני חורשת תהודעות שלכם!!! אני מוכרת בפורום קטנטנות המושלם :) וזאת תמונה שלי... מחתונה של אח שלי שנה שעברה (לא השתנתי...אני עדיין שמנה ומכוערת ואותו גובה והכל... אני בת 15 דהה... כבר לא גודלים)

DANA Gi®L

New member
*רוצחת את רוני*

משאירה שובל עם הדם שלה... את לא שמנה! ובכלל לא מכוערת!! אז ששששששששש

DANA Gi®L

New member
אבל ראיתי את ה"בוק" ששלחת

בפורום קטנטנוד, ובכולן את נראית אותו הדבר... יפה-אבל אותו הדבר!!..

כולם יפיםםםם ! תשימו עוד תמונותתתת

איזה דוגמנייים רק אני מכועיירת לא שייכתתתת

קמי ולו

New member
ואני אביעד../images/Emo70.gif

כן אני אביעד. אביעד וזהו. אל תצפו לתמונה. אתם לא תקבלו. אה, כן, צימוקים זה טעים! ________________________ הגבת להודעה שלי
שרפת קלוריה

אילונוש

New member
אוקיי ../images/Emo26.gif

גמאני אכתוב על עצמי שמי אילונה אני בת 18 (אימא´לה
) הממ.. אני מתה על המורדים דההה.. אני אוהבת מאוד לרקוד, לגלוש ברשת, לשמוע מוזיקה מכל הסוגים.. אני חברותית ויש לי הרבה מרץ.. אני לא יודעת מאיפה
כולם פה ממש נחמדים ואהבתי את התמונות שלכם- גמאני אוסיף את שלי

Charmed Gal

New member
תורי!תורי!../images/Emo140.gif../images/Emo56.gif

אני קורא פה הכל ואני גם כותב לפעמים(בדרך כלל בשירושרי הפרק היומי ועוד כל מיני), אמממ אני בן 14 ו-10 חודשים אם אני לא טועה (
) אממ יש לי איזה 7 תוכניות אהובות(ועוד איזה 30 פחות אהובות) שאממ
מכושפות
הראשונה ואחרי זה אין לי סדר לשאר אבל בין היתר ה-7 הלאה הם: סמולוויל, בנות גילמור, מורדים וקטנטנות, אממ ימי חיינו הסדרה האינפנטילית שצוחקת על צופיה וחברים... אני מחיפה.... אני הכי אוהב במורדים את מריצה, פבלו, מנואל, מיה, פילאר ותומס... ואת סוניה ריי! היא הייצה מצחיקה במיוחד היום!!! ולידע כללתי תדעו שאני נשוי ל
הולי מרי קומבס
קבלו תמונה שלה

למעלה