לאוהדי טלכו

גירמו

New member
ברור כי הוא חתיך

SORRY זו לא סיבה מספיק טובה הוא שקרן ותחמן!!

shaked2010

New member
מאוד לא קשור

אתה לא מכיר אותי אני הבן אדם האחרון שיבחר באנשים רק בגלל מראה גם בכוכב נולד/פסטיגלים וכאלה אני אף פעם לא מצביע לחתיך רק לזה ששר יפה ושמגיע לו ואני גם לא מתה על טלטלים.. אני חושבת שטומי היה פיזי שיחק את המשחק יפה וגם ישר לא יודעת איך הוא במציאות... במשחק הוא שיכנע אותי..

davidlev0255

New member
טומי היה פצוע, למה אתם מאמינים למה ששמעתם

שכאילו הוא אמר שלא היה פצוע ושמועות יותר טוב נגיד את השמועות של האוכלי שוחד

niro62

New member
התחסדות וצביעות זה התכונה הכי מגעילה בעולם

ובגלל זה אסור היה שטומי ינצח. שיא הצביעות היה בגמר שטומי במקום לענות על שאלות ששאלו אותו פשוט ניסה להפליל את טלכו ושי וככה גם הסתתר מאחוריהם כל המשחק וגם אחרי זה הוא ניסה לגרום למה שהם עשו בשבילו כאילו זה דבר רע. וחוץ מזה מי שהוא המותק של האי לא אומר שהוא בן אדם טוב יותר אם תשאלו את כל המתמודדים בעונה עם מי הפ היו מעדיפים להישאר חברי טומי או טלכו הרוב היה בוחר טלכו כי הוא לא סתם מתחסד צבוע הוא באמת בן אדם טוב, חבר טוב, חכם ועוד הרבה... על מה מגיע לטומי על זה שהוא התחבא מאחורי שי וטלכו ואחרי זה תקף את שיטת המשחק שלהם?? הוא מממש לא ראוי לניצחון ואם היה ג'ורי נורמלי לעונה הזאת הוא היה מפסיד 9-0

shaked2010

New member
../images/Emo45.gif

הינה אחד שאפשר לסמן לו
וואלה טומי לא המציא את הפציעה זה סתם גם אמרו בכל מקום שהפגיעה של אביטל (אם ככה קוראים לה) הייתה מבויימת בהתחלה.. טומי אחלה בחור וטלכו שיחק לא יפה

מאיפה השינאה, השקרים וליכלוך המתמיד

התוכנית נגמרה. המשחק הסתיים. תפנים. ותפסיק עם הליכלוך. אתה לאורך כל התוכנית מלכלך ומשמיץ. וממשיך לשקר . חזרה על שטויות ודברי טמטום לא הופכת אותם לנכונים וחכמים. אתה מבלבל בין החיים למשחק. אתה לא הבנת את המשחק ולא מכיר את החיים. בטח לא את טלכו. חבל שטלכו לא עלה לגמר. חבל שלא זכה. ההפסד של כולנו. לא רק של טלכו לא רק של אוהדי טלכו. של כל האזרחים.

shaked2010

New member
למה למחוק?

כאילו שמדברים על הבן שלך סכ"ה "היא הוציאת את הכיעור שבו" מה קרה? אם על כל הודעה שהייתה נכתבת נגד טומי/כל שחקן שהייתי אוהבת אז מלא הודעות היו נמחקות פה Matsman צריך ללמוד לקבל דעה שונה גם אם היא כואבת אני הייתי כותבת דברים מגעילים על אריק אלפר טלכו לא כותב בפורום ועל הודעה כזאת אין מה למחוק.. לא נאמר במשך העונה פחות גרוע

Matsman

New member
עוד פעם את ?

זאת הודעה שכל מטרתה היא להעליב. וזה שלא נמחקו במשך העונה ההשמצות והקללות של מצדה וחבריה נגד טלכו- את התלונה הזאת תפני למנהל הפורום, שאיפשר להן לפרוק את שנאת החינם על המקלדת.

shaked2010

New member
אממ

אני בטוחה שגם אוהדי טלכו (אולי לא אתה ואולי כן) וגם אוהדי אחרים שמשמיצים כי הם לא אוהבים את המתמודדים האחרים ואני יכולה להגיד שהאשמות שלך נגד טומי והשאר כן מעליבות ומה עוד פעם אני?? אתה מצפה שאתעלם מהודעה כזאת? אני לא מסכימה איתם ואני אכתוב כי מה לעשות אנחנו אוהדים אנשים שונים לגמרי וחושבים שונה ויש לנו הרבה מה להגיד תבין כמו שאתה אוהב את טלכו אני אוהדת את טומי ואני אגן עליו כמו שאתה על טלכו (ועל התגובות להודעה שלי..
)

Imai

New member
הוא פשוט ממורמר עלי

כי אני לא חושבת שטלכו מושלם.

מצדה74

New member
היי שקד

כפי שכבר בטח הספקת לראות, יש כאן בפורום 3-4 תומכי טלכו שמפוצצים את הפורום בהודעות, אשר רובן ככולן הן תיאוריות קונספירציה שאין להן שום קשר למציאות. (טומי ביים את פציעתו, ההפקה התערבה כדי להשאירו במשחק, ועוד כל מיני בלה בלה ) באשר להבטחות התרומה של טלכו, כבר אמר אריק אלפר, ואמר יפה - "כל מי שאין לו סיכוי לזכות, תורם כסף" (וגם בהתייחס לדן מנו בעונה הראשונה). ואכן לטלכו לא היה שום סיכוי לזכות, והוא בכלל לא היה אמור להגיע לגמר. אילו לא היתה הצבעת SMS ים, הוא היה מודח אחרי הדס במועצת השבט. הפייבוריטית שלי היא ליאורה, אבל אם זה היה טלכו מול טומי - הייתי בוחרת את טומי, ללא ספק.

למעלה