לאוהדי טלכו

shaked2010

New member
לאוהדי טלכו

אני לא רוצה להתווכח רק להגיד משהו מהצד שלי ואני לא הייתי בעד טלכו.. רוב אוהדי טלכו מפילים על ליאורה את כל האשמות ויצא לי לדבר עם כמה מהם אז ליאורה אולי לא זכתה בקול אחד אבל טלכו אפילו לא הגיע לשלישיה! עם "הרצון הטוב להביא כסף למסכנים" לא קונה את זה... כי בסך הכל מה אכפת לי מהשורד יעשה עם הכסף לצופה חשוב מי יזכה..(האסטרטג הישר הפיזי... לא הלאן הכסף ילך בסוף) אולי ביינינו יש כאלה שזה כן מעניין אותם וחלקם רק בגלל זה הם בעד טלכו.. והאמת בצורה שהוא מביא את הכסף כבר עדיף שלא יביא! טלכו יצא יותר אפס מליאורה וכאילו שמשנה לי מה הוא יעשה עם הכסף, הכסף כבר שלו (דוג' דן בעונה 1 הצהיר פתאום בסוף הגמר שאם הוא יזכה הוא נותן חצי לעניים.. פ'סדר! ולא קשור שהוא יתן לעניים או לא.. מי יאמין שקרן?) טלכו בעייני שקרן הוא נותן לכולם לעבוד בשבילו מפסיד במשימות כדי להגיע לגמר לא מתאמץ ואני שונאת דברים כאלה ס'תכל על חברים שלך איך הם הגיעו במאמצים עד לפה תראה כמה מגיע להם אחרי מאמץ כזה לקחת מיליון!! ולמה לטלכו כן?? כמו שאמרתי גם מנו "הבטיח לתרום חצי" ואפשר לחשוב שזה עזר לו קול אחד הוא לא קיבל ונכון שטלכו כבר מהרגע שהוא הגיע לאודישנים אמר שהוא יתרום הכל.. בסדר אני לא רואה השרדות כדי לראות לאן הכסף ישלח בסוף/שמישהו יתרום כסף ויעשה מעשים טובים.. אני הולכת אחרי מי שאני אוהבת ורוצה שהוא יצח וחושבת שמגיע לו!! ואם הוא בוחר לתרום, בכיף. אבל טלכו מראש לא אהבתי אותו אז גם אם הוא תורם לא רציתי שהכבוד של ה"שורד האחרון" יגיע לו ועוד משהו, כולם מתרצים את הדרך של "הטובים" לשלישיה! מירית "נגררה אחרי אריק" ובמה בידיוק?? בזה שהיא לא הראתה איום? היא הלכה אחרי האמת (ואני מאוד לא אובהת שקרים לא בטלוויזיה ולא במציאות) היא הייתה ישרה והינה!! הגיעה לגמר! כנ"ל טומי אחרי מי הוא נגרר בידיוק?? איש טוב שרצה לשבור כבר את הסטיגמה על השרדות! וכימעט עשה את זה.. המושבעים בפעם השניה לא חושבים נכון אני האמנתי בדרך של טומי מהרגע שהתוכנית החלה ועד הגמר.. לילה טוב..

אאא109

New member
ההבדל הוא שטלכו היה מקבל קולות בגמר

טלכו שיחק משחק מצויין אבל היה תלוי בחסדיי אנשים שלא מבינים את המשחק. ורק שתדעי שבפורמט האמריקאי אין הצבעת SMS. תשמחי עליי שהילדים האלו חולי הסרטן היו שמחים לקבל את התרומה הזו מטלכו ולא היה אכפת להם איך זה הגיע. וואלה וטלכו הראה יכולות טובות יותר מליאורה להתחבר לאנשים שונים ממנו כמו ליעד וזיו והצליח גם שאביגיל תקשיב לו לא מעט פעמים. אני לא חושב שלליאורה הי בן ברית שהיה שומר לה בקנאות אמונים כמו ששמרו לטלכו. כשזיו בחר לא לעזוב את טלכו בשביל שי שהיה קודם לכן החבר הכי טוב של זיו. זה לא שליאורה וטומי יותר טובים,הם צבועים לדבר על אנשים מאחורי הגב זה דבר נורא. ליאורה ירדה על אנשים כל הזמן מאחורי הגב עשתה חיקויים להדס דיברה על טלכו מאחורי הגב דיברה על ריקי מאחורי הגב וגם על אינה את רובם היא גם נהנתה לכנות בכינויים שונים ומשונים. וטלכו וואלה הכינוי הכי גרוע שאני זוכר שהוא נתן למישהו היה לטומי וזה היה הדימוי לשניצל. מירית אני לא יודע אם נסחבה על ידי אריק אבל שמעתי שמתחת לעריכה שהוציאה אותה מאמי רוב המתמודדים לא ממש אהבו אותה!

אאא109

New member
אם אני לא טועה

על ליעד. הוא וטל "ירוק" דיברו עלייה מאחורי הגב אני חושב בצורה לא הכי מחמיאה. אחרי זה יש עוד פעם שהוא מדבר אם שי אבל את זה ראיתי באתר בקטעים שלא שודרו בטלוויזיה מפאת העריכה!

טלכו היה הכי טוב. כולם יודעים. וחלק מלכלכים.

ידוע שטלכו היה השורד הכי חכם והכי מתאים העונה. יש לו מספיק אוהדים ומצד שני יש עליו הרבה מלכלכים שלא מקבלים את העובדה שהתוכנית נגמה . זהו המשחק הסתיים. ולמרות זאת ממשיכים להפיץ שקרים על טלכו. כיוון שכל הזמן מעלים טענות כנגד "אוהדי טלכו" אני באמת חושב שאין בעיה שיבדקו את כתובות ה-ip של כל שם בפורום. ואז יראו האם יש כאילו עם כמה שמות מאותו מחשב או לא. ורק בשביל הספורט ושבשביל לראות באמת האם יש רק 4 אוהדי טלכו אני בעד לפתוח שרשור של כל מי שמגדיר עצמו אוהד טלכו. ואז נראה האם באמת יש ארבעה אוהדים או יותר. מצידי שיכינו רישמה כזו לכל מתמודד.

shaked2010

New member
אהם

היו מלא שרשורים לאוהדי טלכו אתה פספסת אולי... הגיעה הזמן לכמה שרשורים אחרים...

השורד

New member
טלכו היה מקבל לפחות 4 קולות בגמר

זה כבר 4 קולות יותר מליאורה. האתגר האחרון היה תפור לרגליים הקטנות של ליאורה חביבת ההפקה וכבר דשנו בזה מספיק. את יחסית חכמה לילדה בת 14, אבל בגילך קשה עוד להבין עד הסוף את המשחק, ולהפריד בינו לבין המציאות. ובטח שקשה לראות מבעד לעריכה מגמתית לטובת ליאורה, ולהבין איך היא התייחסה ליתר המתמודדים וכמה הם באמת מעריכים אותה (התשובה: אפס קולות). הכי טוב שתשקיעי כרגע בלימודים ותמשיכי לקחת את מירית וטומי כדוגמאות לחיקוי בחיים. עוד 4-5 שנים תראי את הדברים אחרת.

אאא109

New member
יש משהו שאני לא מסכים במה שאמרת

אני לא הרבה יותר גדול מהילדה הזו ואני כבר מבין את המשחק הזה שמבחינתי הוא מאוד מתוחכם וכשטלכו שיחק אותו באמת ראו את התיחכום האדיר שנמצא בתוך המשחק. אבל מסכים שלטלכו היו לפחות 4 קולות טובים בגמר ואחת בטוחה שזו ליעד

השורד

New member
פששש.. קבל זאת כמחמאה

בחיים לא הייתי מאמין שאתה רק בן 15. כל הכבוד. אני צופה לך עתיד מזהיר. אני אפילו מכיר אישה בת 50 שפחות בוגרת ממך

אאא109

New member
תודה,זה תמיד נחמד לשמוע מחמאה (לא קורה הרבה)

אני לא יודע אם אני יכול להגיד כמה אני בוגר אבל בקשר למשחק הזה באמת שאני מרגיש בו שיש תיחכום ומימד אחר מאשר בריאלטי אחר כמו האח הגדול.

Matsman

New member
../images/Emo45.gif גם אני לא. נשמע נער, אבל לא 15

בהחלט בוגר ואינטליגנט.

shaked2010

New member
זה באמת לא קשור לגיל

ל אאא109 יש את הדעות שלו ולא באתי לכאן ריב זה שאני בת 14 לא הופך אותי לפחות מבינה או סתם ילדה או משהו זה ממש לא קשור גם לי יש את מה שאני אובהת ואת הדרך שאני מאמינה בה אני רואה את המשחק בדרך שלי וחשוב לי ילדים חולי סרטן אבל לא בשביל זה אני רואה השרדות ולא כדי לחכות שטלכו יזכה

מצדה74

New member
אתה מוזמן לצפות

במשימה המקבילה בהישרדות האמריקאית. http://www.youtube.com/watch?v=7YYjHJQFBfk שני גברים אחזו בעמוד במשך 12 שעות, ודווקא הבחורה (כפות רגליים קטנות וכו') נשברה לפניהם, אחרי 5 שעות. מדובר במשימת של סיבולת וכח רצון. ומי שלא מסוגל לפרגן לליאורה על הצלחתה במשימה, גם הוא מוכיח שאינו מסוגל להפסיד בכבוד.

השורד

New member
מאיזו עונה זה?

לא את כל העונות ראיתי. אני לא רוצה להרוס לעצמי

Matsman

New member
את מוזמנת לצפות

בפרק המשימה הישראלית שוב. תתרכזי באלף הפעמים לאורך כל המשימה, ואח"כ בוידויים, בהן שלושת הגברים מתלוננים על כך שאת כל כובד משקלם הם היו צריכים להחזיק בשתי הידיים, בעוד ליאורה לא התלוננה על כך פעם אחת. הסיבה היא שהפלטפורמות עליהן הם עמדו קטנות לכפות הרגליים של הגברים, אבל מאוד נוחות לרגליים של ליאורה. כך נוצר מצב שליאורה צריכה רק לעמוד, והם צריכים לאחוז את כל כובד גופם(שמישקלו פי 2 בערך ממשקלה של ליאורה) בשתי הידיים שלהם, ובו זמנית להקפיד שכפות הרגליים, שגם כך כאובות, לא יחליקו מהפלטפורמה הצרה. ההפקה רצתה להבטיח את מקומה של ליאורה בגמר, כי ידעה שאין סיכוי שהיא תעלה בסמסים. ובמקרה כזה הסוף ידוע מראש, והמתחרה שעשה מההפקה צחוק היה מנצח.

למעלה