לאוהדי טלכו

גירמו

New member
מצדה 74

הפורום לא מפוצץ בהודעות רק של תומכי טלכו. יש עובדות לכל דבר ואחת מהן זו הכתבה בNRG בה מודים שטומי זייף את חומרת הפציעה שלו כדי שירחמו עליו וישאירו אותו. השורה התחתונה היא שטומי לא תמים גם טומי שיקר ורימה את דרכו כמו כולם פשוט יש בארץ הזו נטייה "לחנך" את התוכנית השרדות ולחפש את הטובים התמימים והראויים שכלל לא קיימים! השרדות זה משחק שחייבים לשקר בו נ ק ו ד ה- לפחות טלכו לא הסתיר שהוא חייב לשקר ולא ניסה להתייפות מאחורי מילים בלי בסיס אולי חטאו היחיד היה חטא ההיבריס כפי שציין. ממש קל להגיד שלמי שאין סיכוי אז יגיד שרוצה לתרום את כספו - זו שטות טלכו באמת התכוון לעשות מעשה אצילי וחבל שזה התפספס ,ההפקה מחפשת רק להרוויח כסף מSMSים וחוזה דוגמנות לטומי . אין טעם במשחק אם הכל מגמתי צריך לתת צ'אנס לטובים באמת לנצח והכוונה בטובים לא אילו היפי נפש ולא ל"יקירים" שההפקה חפצה בטובתם הפעם זה ממש היה מגעיל ושקוף.

shaked2010

New member
אמממ

הפורום מפוצץ בהודעות של טלכו או של שי אבל יותר של טלכו ואפשר לחשוב כמה אוהדים אותו... וחוץ מזה אני חושבת שמצדה חיפשה הודעה טובה על טומי שמישהו אוהב אותו/מעריץ אותו/ וכו' ולא על שהוא "שיחק אותה" ואני אולי חוץ מהודעה אחד (מול 6 הודעות שאני ראיתי על טלכו) ועד 3-4 על שי לא ראיתי יותר מידי על טומי ויש לו מעריצים הם איכשהו לא פותחים את הפה...

נליאו

New member
זה רק מוכיח שמי בעד ה'טובים'

לא מתעמק בתוכנית ולא מבין את מהות המשחק.

shaked2010

New member
הוא מבין

שמהות המשחק לא חייבת להיות דווקא המהות שלו..

shaked2010

New member
חבל מאוד

אפשר לשנות את זה כבר לא הכל בהשרדות חייב להיות שקרים וסכינים ואם זה מה שהצופים רוצים לראות.. גועל נפש..

shaked2010

New member
יש דברים שכן נאים לי

ואני לא כמו כל השאר הצופים שמחפשים גועל..

אז את מציעה שהקהל יחליט?

כי אם כן אנחנו ניאלץ להיפרד כידידים

shaked2010

New member
חחחח

ממש לא שהקהל יחליט טוב אם הוא היה מחליט זה היה טומי.. אין לי פתרון אחר מצדה די צודקת לא משנה באיזה מצב כ"כ שי ינצח גם אם טלכו יעוף בSMS וגם אם לא.. היינו חברים..?

מצדה74

New member
היו כאן תומכי טומי בעבר

אני זוכרת במיוחד את catwoman ואת אגם הירח, והיו עוד. אבל העונה הסתיימה, והרוב כבר עברו לפורומים אחרים. כאן נשארו בעיקר מסכמי סיכומים, פריקים של הישרדות, וקומץ תומכי טלכו הדורשים להקים ועדת חקירה ממלכתית שתברר את הסוגיה המרתקת - מדוע אנשים לא רצו להצביע לטלכו. נו, ברור שהפורום אינו מדגם מייצג. מבין השלושה - שי, טלכו וטומי, טומי היה הפופולרי ביותר, היו מאות אלפי הצבעות והוא הגיע למקום הראשון.

איזה שטויות במיץ עגבניות.. בקיצור רק טלכו

1. שוחד: גם ההפקה הבינה שיש משהו חשוד. עובדה בדקה כפי הנראה בפוליגרף. רק לא רצו לפרסם את כל הבדיקה. נתנו תשובה מעורפלת. (באחד הפרסומים הלא רישמיים רק אחד יצא דובר אמת על כל השאלות...). 2. זיופי אינטרנט: כפי הנראה היה זיוף לגבי ההצבעות עבור השורד האהוד טל א' הודה בחצי פה שהיה משהו.. , אז אם כן לחקור ולפרסם. 3. זיופי ה-SMSים: כ"כ הרבה רעש היה בנדון שחייבים לפרסם הנתונים לראות מה היה באמת. ואם לא היה כלום. אז לפחות העננה תוסר. טומי לא שה תמים. טומי שיקר בעבוע. וזה עוד יותר צורם כי הוא הלך על תגית "הערכי". וכפי שאני דווקא רואה יש יותר "רעש" חיובי מצד "אוהדי טלכו" שאת כ"כ מזלזת בהם. זכותך לדעה אחרת. אני מכבד. אז תתני כבוד לבעלי דעות אחרות משלך. והם יותר מארבעה....

Matsman

New member
עזוב, היא מקרה אבוד

נכנסה ונכנסת לפורום הזה במטרה אחת- להשמיץ את טלכו. למה ? למה בד"כ אנשים בוחרים לשנוא כשאין שום סיבה הגיונית? קינאה. אני מארגן מפגש עם טלכו. אתה בא ?

תארגן רשימת תומכים.

אני ממתין לראות האם יתקיים גם "אירוח" בפורום כפי שהוצע בעבר לא פעם. ובוא נראה כמה תומכים יש .

מצדה74

New member
כנראה יותר מארבעה

אבל עדיין לא מספיק כדי שהוא יעבור את הצבעת הקהל. ומה קשור סעיף 1, החשדות לשוחד מושבעים, לזה שטלכו לא עבר את ה-SMSים? מה קשור סעיף 2 ? הרי גם תומכי טלכו וגם תומכי שי היו יכולים להצביע כמה שהם רוצים, אם אמנם ניתן היה להצביע יותר מ-5 פעמים ממחשב אחד. ולגבי סעיף 3, ראוי להסביר. מה זה זיופי SMSים?

זיופי SMSים זה שנשמות תוצאות גבוהות

זה שאקר נכנס לאתר התוצאות ומכפיל את הנתונים. זה בוצע בעבר גם לאתרים מאובטחים מאוד ואי אפשר לשלול גם הפעם. רק ניתוח פתוח וגלוי של התוצאות ישחרר את כל החשדות.

shaked2010

New member
...

התירוץ הכי פשוט להגיד על משהו זיוף לא היה שום זיוף טלכו הפסיד ונתמודד עם זה..

מצדה74

New member
הצבעות דרך האתר אינן SMSים

להצבעות דרך האתר ניתן משקל נמוך בשקלול התוצאות, בדיוק מהסיבה שמערכת ההצבעות דרך האינטרנט חשופה לפרצות ולהאקרים. ה- SMS ים הנשלחים בתשלום באמצעות מכשירי סלולר, דרך מערכת הסלולר שהיא מערכת הרבה יותר אמינה ובטוחה, מקבלים את המשקל הגבוה (לפחות 80%) בספירת הקולות.

למעלה