לאוהדי טלכו

שירי116

New member
אנשים העדיפו את טלכו על פני שי

פשוט טלכו לא זלזל והשתמש בכוחניות כמו שי אז אם בחרו בשי בטח ובטח שהיו בוחרים בטלכו P: טלכו לא זכה רק בגלל הקטע המטומטם של האסמאסים

shaked2010

New member
גם טומי בסיפור הזה

וגם היו יכולים לבחור בו.. והוא בטח יותר אהוב על פני שי וטלכו

shaked2010

New member
כן גם בהשרדות 2 זה קרה

המושבעים משתגעים

yellow38

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני זוכר את הניק שלך מפורום "היפה והחנון"

Imai

New member
תגיד מה הבעיות שלך?

כל דבר שאני כותבת פה בגנות טלכו או זיו, אתה ישר קופץ ומגנה אותי. מה אתה קרוב משפחה שלהם? תלמד להפסיד.

yellow38

New member
זה לא נכון אבל גם אם זה היה נכון זה לא משנה,

כי מותר לי להגיב על איזה הודעה שאני רוצה. אני בסך הכול אמרתי שאף אחד לא אמר שמי שזוכה חייב לתרום, אז למה את חוזרת על זה בהודעות שלך ? אני אגיב לאיזה הודעה שאני רוצה ומתי שאני רוצה. אלה שרצו שטום או ליאורה יזכו בוחרים להתנחם בלהטיל רפש על טלכו. זה הפסד בכבוד ? אני לא ניפנפתי בזה שליאורה קיבלה 0 קולות לפני ששמחו לאידו של טלכו.

Imai

New member
../images/Emo6.gif מה קשור להטיל רפש על טלכו?

הוא בסוף לא זכה. נראה לי שהאוהדים של טלכו הם אילו שמטילים רפש בכל מי שלא הצביע לו, בסמסים, או במושבעים, כי הם לא מסוגלים לראות דברים לא טובים במשחק שלו. בשרשור קודם לא מעט התייחסו למי שלא הצביע לטלכו בסמס כאידיוט. למשל ההודעות הבאות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/AddMsg.aspx?ForumId=1935&ParentMsgId=137196455 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/AddMsg.aspx?ForumId=1935&ParentMsgId=137196650 תגיב למי שתרצה, אבל אל תגיד לי לא לחזור על דברים שאני אומרת, אחזור עליהם כמה שאני רוצה אם הם נראים לי רלוונטים לדיון.

yellow38

New member
האייקון לא משנה את העובדה שאין לך תשובה לשאלה

למה את מכניסה לאנשים מילים לפה ? אני רואה שאין לך תשובה לזה. הרי אף אחד לא אמר שמי שזוכה חייב לתרום את הכסף. את יכולה לחזור על הדברים הלא נכונים שלך כמה שאת רוצה ואני יכול לתקן אותך כמה שאני רוצה. בהודעות שהבאת לא היתה שמחה לאיד וגם לא נאמר שום דבר רע על ליאורה וטום. אני דרך אגב זוכר שאמרת שאת רוצה שטלכו יהיה בגמר ולא שי, אז מכאן אפשר לראות שאת צבועה.

Imai

New member
אתה פשוט קורא מה שאתה רוצה

אז תן לי לעשות לך את החיים קלים, וקבל ציטוטים משתי ההודעות: "בושה גדולה שאף אחד לא מבין. . . שהיתה פה הזדמנות להצביע להרבה מאוד חולי סרטן. המועמד היחיד שאמר שהוא מתכוון לתרום את כל הכסף לחולי סרטן הודח ראשון ע"י הקהל. כי ילדים חולי סרטן לא מעניינים אבל חתיכים כן". "טלכו עשה מהלכים שהמהבולה הממוצעת לא מבינה, וכל מה שהיא רואה זה ששי עובר מסך יותר ממנו. אז יאללה שי. איכס גדול קיבלה היום ההפקה של הישרדות. בארה"ב זה נחשב למשחק מוערך לא רק בקרב ההמון המטומטם". להודעה האחרונה סמנת
, וזה רק מוכיח את ההתחסדות וההתנשאות שלך שמי שלא מצביע לטלכו הוא אידיוט. אתה רק מתלונן על מה שאני עושה, בזמן שאתה עושה בדיוק אותו. ולא אין לי שום צביעות בדברים שכתבתי. טלכו היה בין המועדפים עלי לזכייה. יחד עם זאת אני לא חושבת כמו אלה שמעלה, שמי שלא רצה את טלכו מנצח הוא "מהבולה הממוצעת". אני מבינה טוב מאוד מה אתה עושה, לוקח דברים שרשמתי ולגמרי הופך אותם, תוך התעלמות מוחלטת מדברים אחרים שכתבתי, ואז עוד מתחסד נגדי. אז תן לי להביא תמונה ברורה על העמדות שלי, במילים פשוטות כדי שתבין. - אני לא סובלת את שי כאדם, הוא שוביניסט ושחצן, יחד עם זאת היה לו משחק מצויין ועם זה אין על מה להתווכח. - מכיוון שאני לא אוהבת את שי, העדפתי את טלכו עליו, שהוא עשה יותר טעויות משי, אבל היה לו אופי נורמאלי והוא שיחק יפה. - העדפתי שטלכו ינצח בקולות הסמס לכן, כי ידעתי שאם שי בגמר הוא מנצח את טלכו ובצדק. - טומי השחקן הכי גרוע מכל ארבעת הפנלייסטים, הוא מתחסד וצבוע. לא סבלתי אותו. - ליאורה הייתה המתמודדת האהובה עלי לאורך העונה, אהבתי את המשחק שלה, אבל ידעתי שהיא חסלה לעצמה את הסיכויים לזכות בגמר, ואם לא היא, העדפתי שטלכו יזכה במקומה. בקיצור הבנת נקרא- הפייבוריט שלי בגמר הנוכחי- טלכו (כי ידעתי שליאורה לא תנצח), המתמודד שלדעתי שיחק הכי טוב- שי. מה לעשות, המתמודדים לא הבינו כמה שהוא אדם שמסוכן לקחת אותו לגמר, וכעת הם אוכלים אותה. ותפסיק להתחסד,

בעצם לא מסכים ../images/Emo6.gif

אני אוהב את שי גם בלי קשר למשחק שלו, ואני לא חושב שלטלכו היו יותר טעויות. בסופו של דבר מה שהפיל אותו זה אסמסים, אם הוא היה עובר אותם הוא היה מנצח.

Matsman

New member
סוף סוף אתה חוזר לעצמך../images/Emo45.gif

מה אתה אומר על מפגש פורום עם טלכו ?

חחח אל תתבלבל

לדעתי שי עדיין שיחק יותר טוב, פשוט לא מהסיבות שהיא ציינה אלא מהסיבה הפשוטה שאם שי היה מתמודד מול טלכו בגמר הסיכויים שלו לנצח היו הרבה יותר גדולים. ככה אני רואה את זה לפחות, אבל זה הכול תיאוריה. ואין לי בעיה שתארגנו מפגש פורום עם טלכו ותספרו איך היה, אבל אני אישית לא כל כך הולך למפגשים מהסוג הזה.

yellow38

New member
אם בעינייך אנחנו מתנשאים אז

אני מעדיף להיות מתנשא מאשר חסר רגישות. אף אחד לא אמר שמי שזוכה חייב לתרום. אף אחד לא אמר שלטלכו הגיע לזכות בגלל התרומה. לטלכו הגיע לזכות בגלל שהוא היה השחקן הכי טוב ולא בגלל התרומה אבל זה לא סותר את זה שהסיבה העיקרית שרציתי שהוא יזכה היתה בגלל התרומה. שי לא קיבל יותר אסמסים מטלכו בגלל שהוא עשה יותר טעויות משי. אם המסמסים היו מצביעים לפי רמת המשחק אז טום לא היה מקבל הרבה יותר אסמסים משני האחרים. אין אצלי אף טיפה של התחסדות. מי שמתחסדת זאת את.

אאא109

New member
צודק צודק ושוב צודק

המסמסים ברובם בכלל לא הצביעו לפי רמת משחק ולכן טומי עבר את הSMS. ההפקה מתה על זה שמצביעים ל"מוגלי" כביכול בטענת הערכים אבל בתכלס טומי משתף פעולה עם טובת הונאה של ערוץ 10 כדי להרוויח כמה גרושים איפה כל ערכי ארץ ישראל היפה? גם האחרים שיתפו אם זה פעולה אבל לפחות הם לא מציגים את עצמם כטוב והטהור. חוץ מזה ההדחות ששי גרם להם היו הרבה פחות מתוחכמות בהדחות הראשונות של המשחק לשי היה פשוט וקל כאשר הוא פשוט בברית גדולה שלא היה אפשרי לשבור אותה,הוא וזיו גרמו להדחות של מיטל,נועה ויעל לאחר עירבוב השבטים הוא קיבל במתנה שבט מפורק מבחינה חברתית וכך קיבל בקלות שליטה על השבט שזה היה חכם מצידו בעיקר הדחתו של אבין אבל הדחת אינה אני חשוב שהוא היה צריך להיפטר דווקא מליאורה כי הוא ידע שהיא מסוכנת אבל עדיין טלכו יותר טוב ובאיחוד הוא חזר בסופו של דבר לזיו וכך קיבל את אמונו של טלכו אני מודה שהוא הציל את זיו מהדחה כאשר הצליח להפחיד את טומי לאחר מכן כשהוא כבר חזר לשליטה במקום להדיח את טומי הוא הדיח את ליעד והדס שלדעתי היו מקבלות עוד פחות קולות מטומי בגמר! טלכו היה שחקן חברתי שממש נכנס טוב באי המודחים וגם כשחשבו להדיח אותו בסוף אפילו לא היה קרוב לביצוע הדבר. ההדחות שטלכו היו הרבה יותר קשות לביצוע וגם מי שהוא חבר עליו היה בדיוק ההפך ממנו שזה מראה על יכולות חברתיות טובות הוא הצליח להתחבר גם לליד וגם לזיו שלא קשורים עליו וגם טל ירוק רצה אותו בברית איתו וגם אוהד התחלה רצה אותו כי הוא ידע שליעד מגיעה רק עם טלכו בהדחת טל ירוק הוא שיכנע את אביגיל לחבור אליו!והיא עברה שהיא עוברת לברית שלו רק בגללו למרות שהיא בכלל לא סובלת את זיו וליעד והוא שיכנע אותה והוא גם גרם להצגה של זיו שגם שיכנעה אותה זה הי אחד הבליינסידים החזקים,לאחר מכן באיחוד הוא וזיו שלטו בהתחלה והוא שיכנע את ליאורה לעבור לצד שלו ולהדיח את טל.א ואז כמובן שבאה הדחת חנוך שהיא גם שלו ושל זיו ששלטו בשבט וגם של שי שהוא בעצם הגרום העיקרי פה לאחר שאיבד שליטה במשחק וזיו הודח הוא ניכנס בקלות לברית הרביעייה שנוצרה למרות שהם ידעו שהוא הי שותף של זיו והוא הצליח לגרום לאביגיל לחשוב להדיח את טומי ולאחר שטומי זכה בחסינות הצליח להסיט את האש משי לאביגיל אחרי שראה שאביגיל דיברה על הרעיון שהוא הציע לה עם ליאורה והצליח לשכנע את ליאורה שאביגיל היא האוייבת האמיתית וששי הוא כרגע אסטרטג חסר ברית בכלל.

נליאו

New member
כל מילה בסלע

רק בשביל לדעת איך הדחת אוהד התנהלה כשלא היו דיבורים והסכמים מוקדמים?

Imai

New member
בקיצור,

אתה מודה שלא סתם הכנסתי לך מילים לפה.

למעלה