אתה פשוט קורא מה שאתה רוצה
אז תן לי לעשות לך את החיים קלים, וקבל ציטוטים משתי ההודעות: "בושה גדולה שאף אחד לא מבין. . . שהיתה פה הזדמנות להצביע להרבה מאוד חולי סרטן. המועמד היחיד שאמר שהוא מתכוון לתרום את כל הכסף לחולי סרטן הודח ראשון ע"י הקהל. כי ילדים חולי סרטן לא מעניינים אבל חתיכים כן". "טלכו עשה מהלכים שהמהבולה הממוצעת לא מבינה, וכל מה שהיא רואה זה ששי עובר מסך יותר ממנו. אז יאללה שי. איכס גדול קיבלה היום ההפקה של הישרדות. בארה"ב זה נחשב למשחק מוערך לא רק בקרב ההמון המטומטם". להודעה האחרונה סמנת
, וזה רק מוכיח את ההתחסדות וההתנשאות שלך שמי שלא מצביע לטלכו הוא אידיוט. אתה רק מתלונן על מה שאני עושה, בזמן שאתה עושה בדיוק אותו. ולא אין לי שום צביעות בדברים שכתבתי. טלכו היה בין המועדפים עלי לזכייה. יחד עם זאת אני לא חושבת כמו אלה שמעלה, שמי שלא רצה את טלכו מנצח הוא "מהבולה הממוצעת". אני מבינה טוב מאוד מה אתה עושה, לוקח דברים שרשמתי ולגמרי הופך אותם, תוך התעלמות מוחלטת מדברים אחרים שכתבתי, ואז עוד מתחסד נגדי. אז תן לי להביא תמונה ברורה על העמדות שלי, במילים פשוטות כדי שתבין. - אני לא סובלת את שי כאדם, הוא שוביניסט ושחצן, יחד עם זאת היה לו משחק מצויין ועם זה אין על מה להתווכח. - מכיוון שאני לא אוהבת את שי, העדפתי את טלכו עליו, שהוא עשה יותר טעויות משי, אבל היה לו אופי נורמאלי והוא שיחק יפה. - העדפתי שטלכו ינצח בקולות הסמס לכן, כי ידעתי שאם שי בגמר הוא מנצח את טלכו ובצדק. - טומי השחקן הכי גרוע מכל ארבעת הפנלייסטים, הוא מתחסד וצבוע. לא סבלתי אותו. - ליאורה הייתה המתמודדת האהובה עלי לאורך העונה, אהבתי את המשחק שלה, אבל ידעתי שהיא חסלה לעצמה את הסיכויים לזכות בגמר, ואם לא היא, העדפתי שטלכו יזכה במקומה. בקיצור הבנת נקרא-
הפייבוריט שלי בגמר הנוכחי- טלכו (כי ידעתי שליאורה לא תנצח), המתמודד שלדעתי שיחק הכי טוב- שי. מה לעשות, המתמודדים לא הבינו כמה שהוא אדם שמסוכן לקחת אותו לגמר, וכעת הם אוכלים אותה. ותפסיק להתחסד,