לאוהדי טלכו

אורישקי

New member
ליאורה לא ניצחה בגלל האתגר של ההפקה

וזה גם נראה בקישור שמצדה נתנה כהוכחה. אני אישית חושב שבסופו של דבר שי הוא השחקן הכי טוב העונה הזו.ואני יודע שליאורה היא הפייבוריטית שלי וזו הפתעה שאני אומר את זה.והיא הבינה את המשחק אבל הייתה לה בעיה אחת והיא המשחק החברתי שלה שבסוף השפיע על התוצאה שלה,היא יותר בכיוון של מתכננת הדחות ובכללי צריך לתת לה כבוד על זה שכל מי שרצתה הודח(חוץ מההדחה של אוהד שקרתה כי היא לא יכלה להעביר את הוטו וכי לא היה לה איך להתכונן לזה)אבל אכן היו לה טעויות במשחק החברתי. למרות שאני עדיין ממש אוהב אותה

השורד

New member
גם את טלכו היא רצתה להדיח

במקום ליעד. וגם את שי היא רצתה להדיח, עד שטלכו סובב אותה כדי שתדיח את אביגיל.

אורישקי

New member
הכוונה שלי הייתה

שהיא הצביעה חוץ מהקטע עם אוהד למי שהודח,ובכלל תמיד הצליחה למצוא את עצמה עם ההצבעה של הרוב(גם בהדחה של אבי שבה למשל היא ניאלצה להיגרר אחרי שי)

מצדה74

New member
צריך לדייק ולומר

שברוב הפעמים היא קבעה את הצבעת הרוב. (ההדחה של אבי היתה של שי. אבי לא היה בן ברית של ליאורה ולא היה לה איתו שום קשר, אז ממש לא היה איכפת לה שהוא יודח.)

השורד

New member
גם מירית הצביעה כמעט תמיד למי שהודח

כל דחליל יכול להצביע ברוב הפעמים למי שמודח. זה לא אומר כלום לגבי יכולת המשחק.

אורישקי

New member
קודם כל מירית הצביעה איזה 3-4-5 פעמים למי

שנשאר,והיא גם הודחה וחזרה למשחק בגלל משימה. ואל תשווה את ליאורה למירית,מירית כשאמרו לה להצביע משהו היא הצביעה,אבל כשלליאורה אמרו לעשות משהו היא לא נשארה כפופה ועשתה תמיד מה שאמרו לה לעשות

מירית ניצלה את זה שאריק תחמן

את מבינה שאם לא כל השקרים של אריק, למירית לא היה שום סיכוי? שאם אריק לא היה בונה את הקשר עם נטעלי ואנסטסיה מירית הייתה "מתבזבזת" יחד עם שאר חברי קניבה? שאם אריק לא היה מפצל את הקולות בהדחה של עידן היה נוצר מצב של תיקו בין שתי הבריתות? שאם אריק לא היה בוגד באיתי הוא היה מגיע לגמר ואף אחד לא היה מעדיף על פניו מישהי שגם לא עשתה כלום וגם הודחה כבר? אז כן, להגיע לגמר על גבי שקרים ואסטרטגיות של אריק, זה "להיגרר". כי היא הלכה אחרי מה שהוא עשה, נתנה לו להיות המוביל והאסטרטג (וכשאני אומר נתנה לו אני לא מתכוון שהיא יכלה אבל לא רצתה, היא פשוט גרועה בזה) ואחרי זה נשענה על שביבים של נחמדות שהיו לה במשחק וציפתה לקבל קולות. בקשר לטלכו אני מאמין שאוהדי טלכו ימהרו לענות לך
ובקיצור, שנה שלישית ברציפות שהמושבעים עושים את הבחירה הנכונה.
נ.ב. שוב אני שואל, מאיזה פורום אני מכיר אותך?

השורד

New member
|כןואם לא המשחק האסטרטגי של שי, טומי היה מודח

במקום ליעד או הדס.

shaked2010

New member
אמממ גם אני מכירה אותך מאיזה פורום

אממ אני גולשת בהרבה פורומים של תוכניות טלוויזיה אולי כוכב נולד או משהו תסתכל בחתימה שלי.. וחוץ מזה היא לא ממש נתנה לו להוביל היא דווקא הרבה פעמים ניסה ללכת נגדו להדיח אותו וגם כשהוא נתן לאיגור מילה היא באה ואמרה לאיגור שאריק משקר (ואח"כ הוא קורא לה סוס מת) וכו'. טוב אולי היא באמת גרועה בזה..

yellow38

New member
טלכו היה מקבל 7 קולות אם הוא היה בגמר

רק אוהד ואביגיל לא היו מצביעים לו. המכשפה קיבלה 0 קולות וגם קיבלה בראש מחנוך. האסמסים זה המצאה של ההפקה הישראלית כדי להרוויח כסף . אין את זה בפורמט המקורי. מתוך 25 משתתפים רק משתתף אחד הודח באסמסים וזה לא הוגן. על פי מה את קובעת שטומי בחור יותר טוב מטלכו ? על פי זה שהוא רצה להדיח את ליעד רק בגלל שהיא התלוננה על עקיצות בלילה ? על פי זה שהוא אמר לליעד בזמן שהיא אכלה שהיא חזירה לפני כולם ? על פי זה שהוא חייך חיוך סדיסטי בכול פעם שהוא הדיח את הדס למים ? על פי זה שהוא תקף את הדס במועצת השבט האחרונה בצורה מכוערת ? בלי זה היא לא היתה מודחת ? על פי זה שטומי אמר שהוא לא תחמן אבל ביים את הפציעה שלו ? על פי זה שטומי שכח שהוא שיקר לטלכו לפני שטלכו שיקר לו, כשהוא הדיח את זיו ? ולמה הגיע לטום לזכות ? בגלל שהוא היה הכי טוב במשימות ? אז לפי ההיגיון הזה לא צריכים לעשות משחק חברתי. פשוט לעשות תחרות משימות וזהו.

shaked2010

New member
עפ"י

שגם אני לא סבלתי את ליעד והדס ליעד בכלל אל דבר איתי עליה היא פשוט מגעילה היא הייתה באפילו יותר מברית בינה לבין אוהד והיא הדיחה אותו ואני מתפלאת שהם יחד בכלל.. ועוד מיליון סיבות למה שנאתי אותה.. והדס סתם לא אהבתי אותה כי היא לא הייתה נראת לי מתאימה תוכנית טוב יש לכל אחד יש את התמודדים שהוא סתם לא מתחבר אליהם ואני דיי חושבת שכל מה שנאמר על הדס כניראה מוצדק בתנאים כמו בהשרדות לששמוע איזה מישהי צורחת כל הלילה על איזה ג'וק זה אולי מרגיז אבל אני לא יודעת כמה טומי התכוון לזה ואם הוא התכוון אז מה אני אגיד לטלכו בעייני היה וישאר יותר גרוע לאכול לפני כולם (וכולם רעבים וכולם רומים אוכל) זה חזירות את 4 לא ממש הבנתי... 5. אני כבר לא זוכרת מה היה במועצות שבט אבל אם זכות זה היא הודחה והוא בגמר עבודה טובה.. ומה לעשות אני לא אוהבת אותה 6. טומי ביים את הפציעה שלו?? זה מוגזם אני לא עונה.. 7. לא זוכרת... ואולי אתה צודק כי יש המון דברים שאני כבר לא זוכרת.. ואני אמרתי את שלי בהודעה שלי וזהו..

yellow38

New member
טומי בעצמו הודה שהוא ביים את הפציעה

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/013/320.html טומי בחור נחמד. אני לא אומר שהוא לא בחור טוב אבל הוא גם כן תיחמן כמו כולם. מירית באמת שיחקה משחק נקי אבל טומי שיחק אותה תמים אבל הוא לא באמת תמים.

shaked2010

New member
אוקי ...

ומה האינטרס של ההפקה/טומי לשחק אותה פצוע..?. בגלל זה הוא הפסיד במשימת החץ וקשת

yellow38

New member
טומי לא רצה להיות אופציה ראשונה להדחה

בגלל שהוא הכי חזק והכי טוב במשימות. את המשימה של החץ וקשת הוא הפסיד כמו שהוא הפסיד במשימה האחרונה. זאת לא היתה משימה פיזית של כוח או של מהירות.

Matsman

New member
השאלה היא האם חוקי לעשות את זה במסגרת המשחק ?

אם טומי היה מביים הרגשה לא טובה בקרב המחנה זה חוקי, אבל במקרה של הפציעה טיפל בו רופא מטעם ההפקה. אני לא חושב שזה חוקי. בפעם המי יודע כמה, טומי הוא לא כ"כ תמים. אבל יותר מזה, ההפקה רצתה אותו במשחק. צפניה כתב על כך- ביום של מועצת השבט האחרונה שי דיבר עם המושבעים לפני כן וסיפר להם שההפקה דרשה להשאיר את טומי במשחק, ולכן הדס הודחה. מצטער, הפקה שמתערבת עד כדי שמתמודד כל כך ראוי לא זוכה זאת חרא של הפקה. מה הטעם במשחק ככה ? הם מרמים כשהם רוצים, אז הכל מבוים. זה בדיוק כמו לצפות בWWF. אתה יודע שהכל מבוים, אז לא שווה לראות את זה. שיחפשו פראיירים אחרים שיראו שעה וחצי פרסומות ויעלו להם את הרייטינג.

אאא109

New member
מסכים

לפי מה שהבנתי ההפקה חייבה את שי וטלכו לא לנסות להדיח את טומי בדרך לגמר ובגלל זה הדס הודחה! וכולם יודעים שהדס יותר טובה לטלכו ושי בגמר מאשר טומי. נראה לי שזה עוד פחות חוקי שההפקה תרמה את הקהל שלה וגם תאיים על מתמודדים שהם חייבים להדיח מישהו שהם לא רוצים להדיח בכלל. טלכו המתמודד החכם האמיתי שהראה להפקה שלא חייבים את המשימות הממוצאות שלהם כדי להתקדם במשחק.

למעלה