לאוהדי טלכו

התוכנית נגמרה. אין בעד ונגד. יש גם מפסידים

כל הויכוח "מה היה קורה אם " ממש מיותר. אי אפשר לדעת בודאות איך המושבעים היו מצביעים. דבר אחד ודאי. טלכו היה המודח האחרון בתוכנית. טלכו הפסיד. לא עלה לגמר. חבל. ההפסד לא רק שלו אלא גם שלנו . הכסף שיכל לחזור לטובת הציבור. ההפקה גרמה לכך בודאות שטלכו לא יעלה לגמר. חסר היה לה שהוא גם יזכה... היה שובר לה את פורמט התוכנית. איזה "מסר" היה עובר לתוכניות הבאות... שאפשר לא להתאמץ במשימות... שאפשר להתקדם בכוח המוח.. שלא צריך להיות דוגמנים/דוגמניות שאפשר לוותר מראש על הפרס הכספי... גם אם לא הייתה פעילות מכוונת של ההפקה היא תרמה במהלכים להבאיש את ריחו של טלכו (החל ממקרה ריקי) ודרך כל העריכה המגמטית (סרט טלכו בסוף וסגירת ההצבעות מיד אחרי זה). ודרך כל השמועות על זיופים בהתבעות ה-SMSים. (לא פורסמו נתונים בנושא מצד ההפקה כולל לגבי מה שכבר כתבתי שאפשר היה להצביע כמה שרוצים דרך האינטרנט. ולא רק 5 פעמים. אם לא יוצאים מהמחשב אלא מבצעים "חזור", הצבעה וחוזר חלילה..).

Imai

New member
../images/Emo45.gif ופה גם לי יש קוסנפירציה

כל אותם 3-4 תומכי טלכו הם אותו אדם- טלכו.

לא מבין מה הטעם בלהגיד את זה

הרי עמוק בתוכך את יודעת שהם לא טלכו, אז בשביל מה? הרי אם היו אומרים לך שאת צריכה להמר על אפילו 100 שקל אם זה טלכו או לא לא היית מסכימה בשום אופן.

Imai

New member
או סוף כל סוף!

כולם פה רק מדברים בשבחו של טלכו, וכל ביקורת קטנה עליו חוטפת תגובות נזעמות. את צודקת, הישרדות זה משחק ותחרות ולא תוכנית לתרומות כסף. אם באמת כל כך חשוב למעריצי טלכו להתקומם על חוסר הצדק בכך שהכסף של המיליון לא הלך לתרומה, שיתלוננו על כך שכספי הSMS שלהם הולכים לכיס של ערוץ 10 ולא לטובת הזולה. עוד מעט גם יתחילו להתלונן פה שזוכי פרס נובל או ספורטאים צריכים לתרום את כספי הפרס. המשחק של טלכו היה טוב, אבל היו טובים ממנו. האסטרטגיה שלו הייתה להיות חלש ובלתי מזיק, אבל אי הרצון הכל כך מורגש שלו להתאמץ ולנסות להצליח גרמו לאחרים לחשוב אותו כמאוס ותבוסתן. גם אם הם עצמם הרוויחו מכך. וזה מה שהרס לו את המשחק. אני לא אומרת שרק אנשים חטובים עם כושר צריכים להגיע להישרדות, ממש לו. אבל אנשים צריכים להראות על הרצון שלהם לתת מעצמם ולפחות לנסות להשקיע במשימות. בסופו של דבר טלכו יצא צבוע שהוא פתאום במשימות האחרונות כן התאמץ לנצח, כאשר הוא הרגיש מאויים, וזה היה דבר שהיה מנוגד לאסטרטגיה שלו. אין פלא שזה יצר אנטגוניזם אצל שאר השחקנים.

אאא109

New member
הוא לא התאמץ במשימות האחרונות אלא רק באחת

כי הכי הגיוני שהוא רוצה חסינות במשימה שתגן עליו מSMS. אני אגיד לך שוב טלכו לא השקיע במשימות האישיות אבל במשימות שבטיות הוא השקיע כמה שהוא יכול... לליאורה וטומי היו טעויות הרבה יותר גדולות במשחק מאשר לטלכו... ושי גם לו לא חסרות טעויות. הבעיה היא שיותר קל לעם לראות את טומי ושי בגמר מאשר טלכו כי הוא כביכול "לא ספורטיבי" למרות שהמטרה של המשחק היא לא להיות הכי ספורטיבי אלא לנצח אותו בסופו של דבר. בכלל טלכו לא ידע שיש צורך להתחבב על עם ישראל כי הוא לא ידע שיש את השטות של הSMS רק לקראת סוף המשחק

shaked2010

New member
...

טלכו השקיעה במשימות שבטיות בשביל להתחבב על ידי אחרים.. וזה בטח לא מה שהוא בא לעשות במשחק ובמשימות האישיות אפסיד בשביל האסטרטגיה.. כמו שהיא/וא אמר צביעות...

אאא109

New member
אה רגע אז תני להבין אותך

זה שהוא התאמץ במשימות שבטיות זה הי כדי להתחבב על אנשים וכדי שיעזור לו אסטרטגית או חברתית... אבל זה שהוא לא התאמץ במשימות האישיות זה בגלל האופי שלו? אני ממש רואה את ההגיון במשפט...

shaked2010

New member
לא הבנתי מה הבנת ממני

הוא התאמץ בשביל השבט אם לא היו רואים בו חסר תואלת ומדיחים אותו במשימות אישיות הוא כבר הרשה לעצמו להפסיד כי הוא כאילו חלש ונותן לאחר וגם בסוף הפריעה לשי שהוא בברית עם אפס.. אז כבר לא היו מדיחים אותו כי ממש לא היה להם אכפת ממנו.. אחרי האיחוד דברים כאלה כבר לא חשובים לאף אחד, כל אחד לעצמו

yellow38

New member
אז גם כשהוא כן משקיע הוא לא בסדר ?

הוא השקיע במשימות השבטיות כדי שאף אחד מהשבט שלו לא יודח מאוד פשוט

shaked2010

New member
אהאם

כדאי שהוא לא יודח* בכל אופן גם יעל הייתה בטוחה שהיא מוגנת וגם אבי יכל לזכות בחסינות אבל הרגיש מוגן ווויתר על זה וגם טל ירוק הצהיר שהוא הולך להדיח את זיו וכולם שהיו בטוחים במקומם, הודחות טלכו דאג עצמו ולהיות אהוב בשבט בשביל עצמו

אאא109

New member
זה בהחלט לא קשור למשימות

למשימות היה רק חלק קטן בזה טלכו היה אהוב בשבט כי הוא הצליח להתחבר לאנשים! וחוץ מזה אני יכול להגיד על כל אחד במשימות השבטיות שהוא התאמץ רק כדי להתחבב על אחרים או רק כדי שבטוח שהוא לא יודח.

על מה הוויכוח פה?

אני מסכים עם מה שרשמת, ולא מבין איפה הבעיה. הוא רצה להישאר במשחק, אז הוא ניסה לנצח במשימות השבטיות. הוא רצה להישאר במשחק, אז הוא ניסה להפסיד במשימות האישיות. אין פה שום צביעות, רק אסטרטגיה.

shaked2010

New member
במשימות השבטיות זה רגיל

אח"כ במשימות האישיות הוא פשוט היה אדיש ונתן לכולם לעבוד בשבילו.. ובמשימות השיבטיות הוא התאמץ כדי להתחבב פה זה די נורמאלי...

Imai

New member
הוויכוח פה

זה שלדעתי טלכו הוא שחקן טוב, אבל לא מדהים, כמו שרבים תופסים ממנו. היו לו הרבה טעויות במשחק, כמו זה שהוא נשאר בלי בני ברית, או כמו זה שהוא הצהיר בפומבי שהאסטרטגיה שלו היא לא לנצח במשימות, דבר שיצר חשדנות ואנטגוניזם.

למעלה