לאוהדי טלכו

אאא109

New member
הסיפור שלך נחמד ויפה אבל

להזכירך לשי הייתה את הדס! מה היה לו לפחד אם הוא היה כל כך חכם איך הוא אפילו לא ידע להשתמש ביתרון המספרי שהיה לו? מה אכפת לו מה ליאורה וטומי עושים למה מה?הם במיעוט כל עוד הוא שומר את הדס וטלכו קרוב לליבו (מבחינה פיזית באותו יום) אין לטומי וליאורה שום אפשרות לנסות להעביר אותם צעד אבל הוא לא עשה את זה מהסיבות שלו ובגלל שהוא משום מה החליט לזרום אם ליאורה ולהדיח את הדס שהוא היה צריך אותה.

מצדה74

New member
ליאורה והדס כבר שיתפו פעולה בעבר

בהדחה של זיו. זה היה מהלך שנעשה ללא ידיעתו של שי. ודבר נוסף: זוכר מה אמרה ריקי בסוף מועצת השבט שבה הודחו אביגיל ואוהד? היא אמרה – "גם הדס מוכנה לשים את השם של שי בכל רגע נתון. היא אמרה לי לא פעם שמסוכן להגיע עם שי לגמר". שי ידע שהוא לא יכול לבנות על הדס ל"יתרון מספרי". (ורק לעשות סדר בדברים: לקראת מועצת השבט האחרונה בה הודחה הדס, לטומי היה צמיד וטו. לקראת מועצת השבט בה הודחה ליעד, להדס היה צמיד וטו)

אאא109

New member
הדס,לא הייתה הולכת עם ליאורה

את ראית מה הם עשו אחת לשני בפרק? אני בטוח ששי גם ראה את זה והיה אמור להבין שיש ביניהן ריב ובחיים הן לא היו משתפות פעולה. הדס חשבה ששי מסוכן לגמר?אז היא בטוח גם חשבה שטומי מסוכן לגמר! בקשר לצמיד וטו עד צודקת במועצה הזו הצמיד היה אצל טומי.

shaked2010

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה יצר אנטיטלכו

yellow38

New member
למה את מכניסה לאנשים מילים לפה ?

אף אחד לא אמר שמי שזוכה צריך לתרום את הכסף . זה לא אומר שזה לא חבל שהכסף ילך לתרומה. זה חבל גם מהבחינה הזאת שלטלכו הגיע לזכות. מה צבוע בזה שטלכו התאמץ במשימות האחרונות ? במשימות האחרונות היה לו אינטרס להתאמץ. על פי מה קובעת שזה יצר אנטיגוניזם אצל שאר החברים ? מי שקיבל 0 קולות זאת ליאורה. אם טלכו לא היה נופל באסמסים אז הוא היה זוכה. שי זכה בגלל הקהל של הפועל חיפה. מה שלא הוגן זה שמתוך 25 מתמודדים רק אחד מודח באסמסים בנוסף לזה שזה לא קיים בפורמט המקורי.

yellow38

New member
טלכו כן היה זוכה ../images/Emo70.gif

רק אביגיל ואוהד לא היו מצביעים לו. טלכו היה זוכה ברוב של 7:2 אם הוא היה בשלישיה האחרונה. הדס הצביעה לטום בתור ברירת מחדל ולטלכו היא היתה שמחה להצביעה. ריקי וחנוך היו הראשונים שניגשו לנחם את טלכו. אנגלנדר פירגן לטלכו המון גם על המשחק וגם על האישיות וכמובן שגם ליעד וזיו היו מצביעם לטלכו.

shaked2010

New member
אז מה עם טל .א. פירגן

הכל יכול להיות אני לא מאמינה בחיים שטל .א. ילך נדג טומי.. וריקי וחנוך ניחמו אותו זה ממש לא אומר שהם איתו טל היה מצביע טומי ואוהד ואביגייל וחנוך וריקי חנוך וטל חברים אולי הם יצביעו יחד וחוץ מזה היה לו יחס רע עם ליאורה ולשי הוא יצביע וריקי שונאת את ליאורה והיא תעדיף את טומי על שי לדעתי.. אז אמרתי: טל חנוך אוהד אביגייל וריקי נשאר: זיו הדס ליעד ומי עוד...?

yellow38

New member
טל אנגלנדר לא הלך נגד טומי בהצבעה האחרונה ?

טל אנגלנדר היה מצביע לטלכו. טום היה הנגרר של טל בן דוויד שרצה להדיח את טל אנגלנדר. כול מי שהצביע לשי הצביע לו בגלל שהוא שחקן יותר טוב מטומי ובגלל שטומי מתחסד. מאותה סיבה בדיוק הם היו מצביעים לטלכו בנוסף לזה שהם מחבבים את טלכו יותר מאשר את שי עובדה שחנוך לא תקף את טלכו ועובדה שריקי אמרה "את טלכו אני אוהבת" ו"אני אוהבת את המשחק של טלכו" ריקי נעלבה שטלכו אמר שהוא מקריב אותה כמו חייל אבל ריקי יודעת שטל בן דוויד וטום הדיחו אותה על רקע אישי.

נליאו

New member
../images/Emo45.gif בהחלט

המחשבה שלי לפני הגמר הייתה שהמושבעים יצביעו לטומי בגמר, אבל רובם הצביעו לאסטרטג ועוד לאסטרטג הפחות טוב. בעקבות זאת, אני מאמין שאם זה היה טומי מול טלכו, טלכו היה מנצח. טלכו היה מקבל את הקול של הדס, זיו, ליעד, שי וריקי והיו לו 5 קולות בטוחים מול 2 קולות בטוחים של טומי ועוד יש 2 קולות מתנדנדים שנוטים לצידו של טלכו. טומי קיבל את תמיכת ההפקה ועריכה מגמתית לטובתו, ולכן זה נראה שטומי אהוב ושכולם מתים עליו, אבל טומי צבוע ומתחסד שמול שי השתלטן והשוביניסט קיבל רק 3 קולות, ומול טלכו, אסטרטג העונה, היה מקבל בסביבות ה2 קולות.

אאא109

New member
מסכים!

שי היה האסטרטג הפחות טוב מבין השניים (שי וטלכו)ואם טלכו מגיע לגמר (מה שמאוד הגיע לו)הוא היה מנצח את הגמר. באמת העריכו שמה את טלכו גם יותר מאת שי.

shaked2010

New member
למה שהם יאהבו את טלכו

אחרי כל המהלכים שהוא הדיח אנשים ואת החברים שלהם ולמושבעים יכלו לראות איך הוא ניסה ללכת נגדם לשבור בריתות.. וכו' גם בעונה 2 אני ממש נבהלתי בשביל הפייינליסטים כל המושבעים שהיו חברים של מישהו מסויים התייחסו אליו רע וההפך וגם אחד לשני קיצר הם היו מפחידים..

אאא109

New member
כי הם יודעים

להודות גם שהוא שיחק טוב...וכן ככה משחקים הישרדות המשחק הזה אף פעם לא התיימר להיות ערכי\חינוכי וכאלו וגם כי בת'כלס הוא היה נחמד עליהם ועל אף אחד מהם לא דיבר מאחורי הגב וסך הכל בן אדם נחמד וחכם מאוד.

Matsman

New member
כל מילה אמת, ואני אומר את זה בתור עובדה

מהפה של טל אנגלנדר וממקור ראשון שהעיד גם על ריקי. אגב, זה תקף גם במקרה של שי מול טלכו. נעשה פה עוול לאיש.

למעלה