לאוהדי טלכו

shaked2010

New member
וגם אני

אם זה היה טלכו מול ליאורה זה היה אך ורק ל-י-א-ו-ר-ה.. צודקת וכל מילה יותרת ואני לא מאמינה על טומי.. אבל בסדר..

אאא109

New member
את זו שמביאה קונספירציות

את אומרת כיאלו בוודאות שהוא היה מודח מיד אחרי הדס... כשאת יודעת שהייתה לו ברית עם שי...את פשוט נהנת להאמין שטלכו לא היה מגיע לגמר זכותך אבל עדיף שתודי בזה...כי את לא באמת יודעת אם הוא היה מודח או לא. הוא הבטיח לתרום את הכסף עוד לפני שהתחיל המשחק האם כבר אז הוא חשב שלא יזכה?

מצדה74

New member
תסתכל על התמונה בצורה הגיונית

מועצה אחרונה - ארבעה מתמודדים: שי, טלכו, ליאורה וטומי. ליאורה וטומי לעולם לא היו מצביעים זה נגד זו. המקסימום שטלכו היה יכול להשיג במועצה זה שוויון מול טומי (2:2) ובוחן אש. מי היה מדליק אש יותר מהר - טומי ילד הג'ונגל או טלכו שמעולם לא קושש זרדים למדורה?

yellow38

New member
למה את סתם אומרת דברים לא נכונים ?

ראינו שטלכו קם לפני כולם להדליק אש ולהכין ארוחת בוקר כשכול האחרים עדיין לא התעוררו. טלכו היה פותח קוקוס בתוך דקה וטומי עבד 4 שעות בשביל לפתוח קוקוס.. לטלכו יש יותר ידע מטומי ובמשימה של הרוגטקה גם ראינו שיש לו יותר קורדינציה. ועל פי מה את קובעת שהיו מצביעים נגד טלכו ולא נגד שי לדוגמה ?

shaked2010

New member
עובדה ששי זכה וטלכו לא עבר את ה SMSים

וגם אם הוא היה עובר הוא לא היה מקבל את זה כי כל המושבעים כבר ראו מי זה טלכו והוא שקרן וצבוע והדרך שלו הייתה להפסיד להיות לוזר לתחמן אנשים ולתת להם לעבוד בשבילך כך שאולי טלכו הוא זה שנגרר כל התוכנית.. עם טלכו היה עובד עליי באיזהשהי צורה כמו שהוא אמר לטומי כמה הוא אוהב אותו ליד אביגייל ואיך שטומי הלך הוא התחיל לדבר עליו מגעיל ולהכניס לאביגייל לראש שצריך להדיח אותו מה שגרם לאביגייל כמעט לעשות את זה עם אני הייתי נופלת בפח כזה לא הייתי מצבעיה לו והוא עשה את זה כמעט לכל אחד ואחד

אאא109

New member
אז תני להבין שוב מה את אומרת...

זה ששי איים על מיטל זה בסדר?זה לא פחות גרוע... זה שטומי ליכלך מאחורי הגב על ליעד זה בסדר? ואני אפילו לא רוצה להתחיל לדבר על ליאורה. אנשים נהנים פה בפורום להגיד עד כמה טלכו נוראה אבל לא מסתכלים בכלל על המתמודדים האחרים. טלכו לא נגרר כי הוא יזם מהלכים...הוא זה שהלך לזיו להתחבר אליו ולא זיו בא אליו הוא התחבר לליעד הוא בתוך הברית שלו וזיו החליט מי יודח הוא הלך לשכנע את אביגיל לחבור לברית שלו במקום להיות בברית עם טל בן דוד הוא הלך לאביגיל ודיבר איתה על להדיח את טומי שזה מבחינתי דבר לגיטמי בתוך המשחק והוא זה שהלך לליאורה ודיבר איתה על הזיגזוג של אביגיל. שחקן כזה הלך ויזם דברים ולא השאיר לאחרים את העבודה.

shaked2010

New member
גם טלכו עשה דברים גרועים

אני לא אנשה להשוות ולראות מי יותר גרוע.. והוא עשה דברים גרועים אבל להגיד לטומי שהוא כ"כ אוהב אותו ואיתו ושניה אחרי שהוא הולך לנסות לגרום לאביגייל לעבוד בשבילו ולשטוף לה את המוח זה טריק שממש לא אהבתי.. וזה אחד המיקרים שהם שיא הגועל

אאא109

New member
תשמעי

זאת זכותך לא לאהוב אבל אני חוזר אומר מפה ועד להגיד שהוא היה האיש הכי רע שמה יש מרחק גדול אני לא בטוח שהתכוונת שהוא הי האיש הכי רע או שהוא האיש הכי פחות אהוב על ידי הקהל כי הוא היה "נבזה" או משהו כזה. אבל כבר הסברתי לך שקודם כל הוא לא נגרר בהודעה הקודמת. הוא רצה לנסות להדיח את טומי כי זה מה שצריך למשחק,גם שי אמר שהוא חבר של אנשים במשחק רק בשביל האסטרטגיה! אנשים התלכלכו אחד על השני בווידוים ובאי בלי סוף ולזכותו על טלכו יאמר שהוא לא עשה את זה הכי הרבה במשחק ויש כאלו שהתלכלכו אחד על השני הרבה יותר למרות שזה לא התבטא בהדחות. טלכו השתמש בנשק שיש לו בכך שהוא מתחבר לאנשים והם בדרך כלל מקשיבים לו ושוקלים את ההצעות שלו ברצינות ובדרך כלל מתפתים גם להקשיב לו באמת.

מצדה74

New member
ראינו בפרק האחרון

הפרק של משימת החסינות, שטלכו כבר היה על הכוונת של כולם - שי, ליאורה, טומי. הם לא רצו אותו בשלישיה, ולא חשבו שבכלל מגיע לו להגיע לגמר. השם של שי, לעומת זאת, לא עלה להדחה בפרקים האחרונים. וגם אם נניח שהיה תיקו בין טומי לטלכו, ובחן אש, וטלכו היה מנצח. אז שלישית הגמר היתה טלכו, שי וליאורה. במקרה זה טלכו היה מקבל לכל היותר 2 קולות (ליעד, הדס), ליאורה - 3 (אביגיל, טומי, אוהד), ושי היה מנצח עם 4 קולות (אנגלנדר, חנוך, ריקי וזיו). כפי שראית במועצה, זיו הבהיר שהוא מעדיף את שי. כלומר, לטלכו לא היה סיכוי לנצח גם במקרה שטומי היה מודח והוא היה עולה לגמר.

Matsman

New member
כרגיל את טועה ומטעה

ממילה של זיו- במקרה של שי מול טלכו הוא היה מצביע טלכו. הסיבה שהוא אמר שי היא כי הוא ידע שטלכו הולך להיות מודח באסמסים. גם בכל השאר ההודעה את כמובן טועה, אבל בשביל מה להמשיך עם השאר ? כבר במצב הזה טלכו מנצח, וליאורה הייתה מקבלת אפס קולות. אולי אחד, את של אוהד.

shaked2010

New member
לזיו יש יחסים קרובים יותר עם שי

הוא היה איתו מתחילת המשחק והוא תמך בזיו וזיו תמך בו הוא היה בסוף הולך עם שי...

אאא109

New member
מוזר שאת אומרת את זה

כי לפי מה שאני זוכר שי רצה את זיו חזרה באיחוד וזיו לא הסכים להצטרף אל שי כי הוא לא הסכים להכניס לקבוצה שלהם את טלכו! כי לפי זה אני חושב שזיו היה קצת יותר קרוב לטלכו...

shaked2010

New member
הוא התקרב לטלכו..

יותר קרוב ל"סוף המשחק" בערך ואחרי ריב הוא בטח לא שכח את מיחס שלו עם חברו זיו וחוץ מזה כמו שהשרדות 2 ראיתי שכולם אוהבים כ"כ את מירית ואז בגמר התייחסו אליה דוחה ותקעו לסכין בגב ככה כניראה גם השנה בגמר אין לדעת כמו איגור שכ"כ אהב את מירית פשוט "זרק" אותה והעליב אותה.. וכמו שאמרתי הוא היה עם שי

אאא109

New member
ההבדל ממירית הוא

שטומי בא על תקן מירית ושמירת הערכים. טלכו מעולם לא ניסה לעשות את זה. גם לא הבנתי למי התכוונת ששאמרת "הוא התקרב לטלכו"?

אאא109

New member
רגע...את מדברת על זיו?

כי טלכו הוא זה שקירב את זיו אליו הוא הלך לזיו ועשה לו את שיחת הנפש על הבית...הוא הציל את זיו כשהוא כבר היה בקבר (הקבר של המשחק כמובן) וזיו לא שכח לו את זה. טלכו הוא זה שישב שעות עם זיו במים ועשה איתו צחוקים. אני מזכיר לך שוב שי הציע לזיו לחזור אליו אבל זיו אמר זה או אני וטלכו או כלום שי לא הסכים לקבל את טלכו וזיו החליט ללא ללכת עם שי אז מה זה אומר על מי יותר קרוב אליו?

למעלה