לאהוב גם אם לבד?

blonda3

New member
אביטל, נגעת לי

בנקודה רגישה וכנראה די משמעותית וכואבת ואני בטוחה שאם היינו הולכים לטיפול זוגי אז על זה היינו צריכים לעבוד על העובדה שהוא פוגע בי לפעמים בנקודות הכי רגישות והוא אומר לי לפעמים דברים שרק השונאים שלי יכולים לרצות ואולי בעצם בגלל זה אני באה עם כל השאלות ולא מה שמפריע לי זה אם הוא משלם או לא משלם..... והוא מסובב לפעמים דברים שקרו ומסלף...איך שבא לו.... ולפעמים משתמש בדברים שסיפרתי לו בשביל לפגוע בי. ואלו דברים מהותים ומשמעותיים שלא יכולים להיות בקשר בריא. ואם הם לא ישתנו-אז שום דבר אחר כבר לא משנה. לכן מאד התחברתי למה שכתבת: " מי שיקשיב לי, מי שיתמוך, שיפרגן, שיהיה גם חבר... מי שאוכל לשתף אותו במה שעובר עלי ובמה אני מרגישה, וגם יבין ויקבל בלי לבקר, בלי לזלזל...[(זה מאד דיבר אליי)] מי שיעריך ויוקיר את היותי לצידו כשקשה לו, כשהוא זקוק לכתף ולאוזן קשבת... וכמובן גם כשטוב לו... מי שיוכל להיות "הוא" ויאפשר לי להיות "אני", בלי משחקים, בלי מסיכות...נטו... (מיותר לציין שכל הנ"ל מתקיים בהדדיות) כל אלו הם זוגיות בעיני... את החשבונות שלי אני יכולה לשלם בעצמי...אני לא זקוקה לבנזוג לשם כך... אביטל " אז גם אצלינו יש דברים טובים בקשר.... אבל יש גם דברים אחרים שהורסים....

../images/Emo46.gifלפני שנה בערך..עיצבנתי אותך

המחץ כי התעקשתי להבין.. והיום שהבנתי..שינית לי זווית ראייה..ענקית.. רוצה לומר לך תודה ענקית על זה. כי פתאם גיליתי שיש מלא אפשרויות אחרות. רק לשמור על ראש פתוח..

antigone

New member
../images/Emo45.gif וואללה !!

בינתיים... עדיף ה"לבד" מתוך בחירה מאשר ה"לבד" בזוגיות או נישואין

אחחחחחחח איזה מילים

ואיזו חכמה.. מתה עליך
זורמת התעיפה מלקרא על זוגיות חושבת שהיא תישאר כרגע באופציה של חברות ....

אושר אבסלוטי

זה הפרדוקס הזה שבכדי להיות מאושרים בזוגיות צריך את הלבד. יש כאן, בשרשור הזה, שתי גרסאות מאושרות של זוגיות, אשר שונות לחלוטין בהתנהלות שלהן. יש הרבה גירסאות של ביחד, יש הרבה גרסאות של אושר, אין גירסא שהיא חד חד ערכית, ולא חושבת שהגירסא "הנורמטיבית" צריכה להוביל.

blonda3

New member
לחצת לה יד?../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אצלינו עושים ככה

מסכימה איתך

ולמרות שעוד לא מצאתי את הדרך הנכונה לי אבל אני יודעת שכנראה היא תהיה לי הנכונה

למעלה