לאהוב גם אם לבד?

*יערית

New member
זוגיות לטעמי

היא שוּתפוּת ! לא חשוב כרגע איך ממשמשים את מהות הזוגיות, אבל חולקים הרבה דברים כך שזה מבדיל אותו מהאחר. כמובן שיש עוד הרבה חלקים קטנים וחשובים שמפרשים את המילה זוגיות, אני התמקדתי בדבר הראשון שעלה לי לראש.

*יערית

New member
אבל...

חברות היא חלק מבסיס הזוגיות,חלק חשוב ביותר, לא זכור לי שלא שיתפתי את החבר...למעשה הדבר היחיד שהבדיל בין חבר לבן זוג שותף במלוא המילה זה המגורים יחד.

זוגיות רק במגורים? לא מסכימה איתך

זוכרת שהייתי פעם נשואה וצר לי להגיד שלא היתה זאת זוגיות כל כך

*יערית

New member
מה לא מסכימה איתי?../images/Emo13.gif

זו הדרך שבה אני בחרתי לחיות את חיי,כל אחד בוחר בדרך שמתאימה לו וכמובן לשותף שלו,מי אמר שהדרך שלי מוצלחת?אבל כך אני אוהבת אותך,יש מקום למקצה שיפורים, כמו בכל זוגיות גם לא תחת קורת גג אחת,אבל מי אמר שהכל קל בחיים,יש עבודה,יש שפה....ונעבור את הקושי
י ח ד . לשנינו מתאימים החיים תחת קורת גג אחת,לו היה אחרת, כנראה שהייתי חיה כמו לפני...עם חבר שמתראים לפני הצורך או כשמתאפשר.

כנראה שלא הבנתי ?

חשבתי שאמרת שזוגיות היא רק אם גרים יחד.. ברור שכל אחד חי כרצונו וכל זוג מוצא את המתאים

*יערית

New member
כבר דשנו בעיניין רבות

כאן לגבי הזוגיות מהי?
את כבר מכירה את התשובות של רבים מאיתנו, רק שלדעתי עיניין הזוגיות הנפרדת קצת מקשה עלי ,אני אדם שאוהב לחוש את הבן זוג שלי קרוב אלי מתמיד,מגורים אכן מאפשרים לי את זה,כן לכבס לו,כן לגהץ לו...מה קרה זה מילה גסה? כן לשלם חשבונות יחד...כן יבוא היום שנוכל לרכוש דירה במשותף, כן להיות אחד עבור השני...ויחד עם זאת לתת מרחב אחד לשני, כאן לפעמים הדברים מתפקששים להרבה בגלל אופי האנשים, לכן מי שרוצה לשמור על האני שלו יעשה ה-כל בכדי לשמור על כך גם בזוגיות תחת קורת גג אחת. היום בחיים שלנו כל נתיבי הזוגיות האפשריות פתוחות לכולם, אנשים בעלי סגנון חיים שאהבו בעבר מסגלים לעצמם סיגנון אחר עם בגלל אילוצים ואם בגלל שכך טוב להם,בשביל לשעת מה טוב לך את צריכה לשמוע לקול הפנימי שלך ואיתו ללכת, זה לא בגלל הדיעה הרוווחת אצל הרוב...זה אך ורק בגלל מה שטוב לך ולבן זוג שלך. בהצלחה

את גסה להחריד ../images/Emo3.gif

לכבס זה לא מה שישבור אותי (אבל לתלות כןןןןןן) הבינותי אותך יקירתי אמן שהייתי מרגישה כרגע את הצורך החם הזה אבל כיון שאני לא אז אני מסתפקת במה שאין או יש..

*יערית

New member
../images/Emo13.gif

לא עושים בכוח ולא הולכים בכוח, רק מתוך אמונה שזה הטוב ביותר עבורך...הטוב ביותר עבורך
{ד"א הוא תולה ומוריד כביסה, מגהץ מצויין,שוטף כלים ,שוטף רצפות ..יותר טוב ממני...ולא שוכחת שהוא גם עובד
} וחשבונות הבנק יורדים בהוראת קבע,הוא עושה סנדוויצ'ים יותר טוב ממני לילדים ,הוא משחק נפלא עם הילדים,הוא בכלל תוספת מדהימה עבורינו...והכי הכי... עבורי. אנחנו בטיפוס על ההר..לא קל לנו אני מודה...אבל אנחנו עדיין לא אומרים די!וגם לא רוצים לומר די נואשנו!

את מוכנה בבקשה שוב לשאול אותו

אם במקרה אם בטעות ככה אולי..יש לו איזה אחחחחחח
חחחחחחחח זורמת הולכת לקפל ולקפל..לגהץ? מי קונה בגדים שמגהצים בכלל חחחח לא אני

*יערית

New member
שאלתי שוב../images/Emo9.gif

אמר לי .."בגילגול הבא" אולי
מה שמתאים לי חי לא מחייב מתאים לאחרת.. למען האמת יש בו יותר פלוסים ממינוסים ובטוחה שאני היותר קשה ביננו
אבל אנחנו לא עוסקים בפינקסאות

blonda3

New member
יערית-איזה מזל שטרחת לעדכן../images/Emo127.gif

גם במה שהוא עושה...ולא רק את כי שתדעי-שלולא העדכון אני לפחות הייתי נשארת עם טעם ....בפה שאת היא האשה ה"צייטנית והכנועה".... שעושה ב"שבילו" את כל עבודות הבית.... והוא...כמו ההוא...שבא הביתה עיף מן העבודה מתיישב על הכורסא "שלו" מרים רגליים מבקש את העיתון, מחכה שתכיני לו את ארולת הערב ואת הכוס תה...ונרדם. ואופס...מתגלה פה גבר לעניין! מעוף, מותר להחמיא לך?

*יערית

New member
בלונדה..

זה בכלל לא מזל,לא חושבת שזה צריך לעניין מישהו אבל לשם העיניין רציתי לכתוב על האיש שלי וזה תוסף ניפלא שהוא בא איתו{את האקס שלי לא הצלחתי להזיז להוריד צלחת מהשולחן},הייתי חסרת פשרות בנוגע לעצמאות של גבר מכל המשתמע מכך לאחר הגרושין, זה משהו שאהבתי,ידעתי שגם אם נגור לחוד הוא ידע להסתדר עם עצמו ולא יצטרך להיות תלוי בי בעינינים האלו. ואני חושבת בלונדה וזה בקשר לשירשור שלך... יש בך תובנה,יש בך את ההבנה שאת במקום לא נכון, קחי את עצמך בידיים ועשי לעצמך רק טוב בכל דרך שתבחרי!

blonda3

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

אני לא מספרת כאן על הדברים הטובים שה
...שלי יודע לעשות אני לבינתיים יותר מקטרת עליו. (שיקרא ויתעסבן, מה כ'פת לי....) אבל אני יודעת מה אני אוהבת ומה לא על מה אני מוכנה לוותר ולהתפשר ועל מה לא ואני מקווה שאצליח למצוא את שביל הזהב.... ושוב-תודה ובהצלחה גם לך/כם

Lonely In Blue

New member
איפה עפרה...

שתבוא ותסביר קצת על גדרות, הגדרות ושאר ירקות
אבל אם את דווקא רוצה... חברות הוא מונח פחות מחייב מאשר זוגיות. חברות אומרת מחוייבות, אבל כל אחד עם הבסיס האוטונומי שלו. שיתוף רגשות קיים גם בזה וגם בזה. שיתוף משאבים, איחוד כוחות למען חתירה ביחד לאותה המטרה קיימים רק בזוגיות. בדרך כלל המטרה המשותפת בזוגיות היא צאצאים, ועתיד הצאצאים. אבל, כמו שידוע לרבים מהגרושים/גרושות, יש לא מעט מקרים שבהם מההגדרה הזאת של "איחוד כוחות" נותרת חברה בע"מ (בערבון מוגבל). לעומת זאת, יש לא מעט מקרים של "חברות", שבהם הרצון להחזיק את ה"חבר/ה" עם הראש מעל פני המים, יכול לגרום לצעידה יחד באש ובמים. מקרים שבהם המטרה המשותפת היא לשרוד ביחד. ההגדרות אינן חשובות. חשוב מה מסתתר מאחריהן. מה, בעצם, את רוצה לראות במערכת היחסים שלך. אם, למשל, את רוצה להביא עוד ילדים לעולם, ואת רוצה כיסוי לצעד הזה... את צריכה להחליט שזה מה שחשוב לך. אז... כמו בתשובתי הקודמת... את, קחי לך מה שמתאים לך.

../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif לך בלו בלו

נו למה לקרא לעפרה ( ויש לה את זה) כשאתה בעצמך הסברת כל כך נפלא ונכון
אקח את המתאים לי כמובן

ophra

New member
הנני ../images/Emo28.gif ../images/Emo8.gif

אבל..... שאני אסביר....
קטונתי... אני, אני טירונית בנושא הזה מנסה בעצמי עדיין להבין מה בדיוק זה אומר בונה ביחד איתו צעד אחר צעד יום אחרי יום את הזוגיות שלנו רק יודעת להגיד בינתיים שזה נעים
שבאיזשהו אופן זה שדרוג של החיים שלי תוספת חשובה ונפלאה ובשבילך זורמת - ברמה המעשית של הדברים: אין חשבונות משותפים אבל גם אין התחשבנויות משום סוג אני לא עושה לו כביסה אבל אם הוא משאיר אצלי חולצה, היא תכנס למכונה יחד עם כל השאר אנחנו לא גרים ביחד (וזה גם לא על הפרק) אבל מרגישים "בבית" זה אצל זו בפירוש יש ימים שאנחנו לא נפגשים ולכל אחד מאיתנו העיסוקים שלו אבל כל פגישה שווה כל רגע אם תרצי - זה עובד פחות או יותר כמו שאמרו כאן אחרים השותפות והמחויבות הן בעיקר במישור הרגשי ויחד עם הרבה אהבה הקשבה מעורבות נתינה זה פשוט כיף אדיר
עפ

"רוצה כזה רוצה כזה".. ../images/Emo8.gif

כמו שהילדים צורחים להם.. נשמע אחלה כל כך כיף לקרא אותך שלא יפסיק לך הכיף האדיר הזה

Lonely In Blue

New member
../images/Emo62.gif אאוריקה ../images/Emo70.gif

מצאתי
ואת נראית כמו מיליון דולר
ועכשיו... הוקוס פוקוס... אברה קדברה... מיליון דולר, איפה אתם

למעלה