The Ancient Mariner
New member
../images/Emo26.gifטוב, די, נמאס לי...../images/Emo36.gif
לא התחשק לי להיכנס לדיון הזה מאוד, הוא די בנאלי ומרגיז, אבל כבר לא יכול להתאפק... מצעד הגאווה הוא מצעד מחאה לשינוי חברתי, למען ההפסקה של האפליה החברתית הבלתי פורמלית שקיימת כיום כלפי הקהילה הגאה וכמובן למען ההפסקה של האפליה החוקית-פורמלית שקיימת כיום כלפי הקהילה הגאה (איסור על נישואין חד-מיניים, איסור על אימוץ ילדים, אי שוויון כללי בכל הקשור לזכויות משפחתיות וכו'). אירועי חודש הגאווה בנוסף הם אירוע היסטורי לציון המאבק הגדול הראשון כנגד אפלייה הקהילה הגאה. אז נכון שהרבה מהאנשים שמגיעים למצעד התל-אביבי באים בלבוש מינימלי, נצנצים ורודים, ומענטזים לצלילי מוזיקה אלקטרונית - אבל מה רע בזה (מלבד מוזיקה אלקטרונית
) בעצם? הרי חלק ממטרת המצעד היא שינוי התפיסה החברתית לקבלת השונה. איננו צריכים לשאוף להראות את השונה כדומה - אנחנו צריכים לשאוף להראות שגם השונה הוא לגיטימי! אז תטענו שייתכן ויכולנו לקדם את המאבק הרבה יותר מהר אם היינו הופכים את המצעד למצעד "מכובד"? ייתכן. אז תגיעו בדיוק כמוני, עם לבוש קאזואלי לחלוטין למצעד ותמחו יחד איתי. לא צריך לקבוע כללי לבוש למצעד, אין פסול בנצנצים ורודים, חוטיני, ונשיקות באמצע הרחוב - חלק מהמאבק שלנו כתפיסת עולם כללית של קבלת השונה, לא משנה עם מדובר בהעדפה מינית, מגדר, צבע עור, טרנסג'נדר, או לובש נצנצים ורודים וחוטיני שחור - מחייב אותנו להראות לציבור שאין שום פסול בכל הדברים הנ"ל.
לא התחשק לי להיכנס לדיון הזה מאוד, הוא די בנאלי ומרגיז, אבל כבר לא יכול להתאפק... מצעד הגאווה הוא מצעד מחאה לשינוי חברתי, למען ההפסקה של האפליה החברתית הבלתי פורמלית שקיימת כיום כלפי הקהילה הגאה וכמובן למען ההפסקה של האפליה החוקית-פורמלית שקיימת כיום כלפי הקהילה הגאה (איסור על נישואין חד-מיניים, איסור על אימוץ ילדים, אי שוויון כללי בכל הקשור לזכויות משפחתיות וכו'). אירועי חודש הגאווה בנוסף הם אירוע היסטורי לציון המאבק הגדול הראשון כנגד אפלייה הקהילה הגאה. אז נכון שהרבה מהאנשים שמגיעים למצעד התל-אביבי באים בלבוש מינימלי, נצנצים ורודים, ומענטזים לצלילי מוזיקה אלקטרונית - אבל מה רע בזה (מלבד מוזיקה אלקטרונית