כת השטן

Pagra Baleben

New member
כת השטן../images/Emo152.gif

אני כמעט בטוחה שכשראיתם את הכותרת הזאת ישר פתחתם את ההודעה. לפני שבוע סיפרו לי הרבה סיפורים על כת השטן, סיפורים פשוט איומים. רציתי לדעת-מה היא בדיוק כת השטן?

Pagra Baleben

New member
ועוד שאלה-בלי קשר לכת השטן../images/Emo152.gif

בפעם שעברה שהייתי מוכנה להתחיל במאגיה, בכישופים וכול', הראיתם לי שאני לא מוכנה (באמת לא הייתי מוכנה, קראתי איזה שניים שלושה מאמרים וחשבתי שאני מכשפה מצטיינת). אז מתי אני אמורה להיות מוכנה? איך אני עושה את הכישוף הראשון שלי, לבד או עם עוד מישהו שינחה אותי ויעזור לי? איך אני מתחילה?

את מוכנה כשאת מרגישה עמוק

בפנים שאת מוכנה. אחרי שאת יודעת בפני מה את עומדת - ומה הסיכונים, מה ההשלכות ויודעת פחות או יותר למה לצפות. איך את עושה את הכישוף הראשון? איך שאת בוחרת לעשות אותו. הכישוף הראשון שלי <תיפוף מהיר בעת שאילן מתכוון לספר על הכישוף הראשון שלו> היה פשוט מאוד - השתמשתי במה שנקרא כישוף קשר - Knot Magick. השתמשתי בקשר שעשיתי כפוקוס לבקשה שלי. אך על הנושא של כשפים כאלה ארחיב מאוחר יותר. לבד או עם עוד מישהו? - לדעתי עדיף לבד. לפעמים מרגישים לא בנוח כשעושים כישוף עם מישהו אחר, אפילו אם הוא חבר קרוב - והדבר הזה יכול להרוס.

jbu

New member
את כבר היצלחת לעשות

כדורי אנרגיה בלי לספר לי??

אויש, זה נושא מורכב.

אבל אני בטוח ש-Lestat ישמח לענות (ובלי להכנס לויכוחים). אם כי אני מעדיף שהנושא ידון פה כמה שפחות (מי שרוצה לפתוח על דיונים בנושא של כת השטן, אני בטוח שיש פורומים יותר מתאימים לזה).

L e s t a t

New member
ישנו פורום אחד המתאים לזה

פורום שטניזם באתר האישי של הכומר לסטט ונטרו, כומר של כנסיית השטן. אבל אני לא חושב שחברי הפורומים שם יתייחסו להודעה שתגיד "Hello, I want to learn about satanism" במשפט שיותר מורכב מ"In that case, Read The Satanic Bible". שאלות כאלה כבר טחונות בפורומים וחברי הפורומים הוותיקים יותר לא יטרחו לחזור על עצמם יותר מדי - המקורות מול העיניים שלכם, The Satanic Bible והאתר של כנסיית השטן. אם מישהו שלא טורח לקרוא יותר מדי באתר עצמו ובספר שואל שאלה כמו "What Is Satanism", רוב הסיכויים שהוא בכלל לא יקבל תשובה (אמרו פעם אחת, אמרו פעמיים, אמרו שמונים ושלוש פעם - יש גבול לזמן שצריך להשקיע בשאלה שחוזרת על עצמה יותר מדי, שיכל להיות מושקע בדברים מועילים יותר) או שהתשובה שהוא יקבל תהיה "This is one of the most frequently asked questions and as such, you could find an answer in the CoS Site's FAQ". לכנסיית השטן אין חדרי צ'אט או פורומים רשמיים, הפורום שהצעתי נמצא באתר אישי. מי שרוצה לדעת יותר, את הSatanic Bible ניתן למצוא באמזון.

מקלל

New member
../images/Emo129.gif

לידיעתך כת השטן זה לא מה שמספרים עליה הם לא רוצחים חתולים ומעלים בתולות כקורבן לשטן כת השטן מאמינים בשטן כאל עליון שעמור לעזור להם בדיוק כמו ש דוסים מאמינים באלוהים כן ישנם טקסים הדורשים קורבן דם אבל הקורבן לא מועלה בתור חתול כלב או מה ששמעת. כת השטן בארץ מונה כ-5 קבוצות של 25 איש בכל אחת בני 35 ומעלה! אין אפשרות להתקבל לכת אם את/אתה מתחת לגיל 30!!!!!!!! מה שאת שומעת לגבי בני נוער ששיכים לכת אל תאמיני כל בני הנוער שאומרים זאת פתחו כת משלהם והחליטו לקרא לעצמם "כת השטן" הם אלה ששומעים אליהם בחדשות או בעיתונים שרוצחים חיות
שי ושהכשף תמיד ינצח
אם את רוצה לדעת עוד את יכולה לחפש באינטרנט לגבי כת השטן

המשפט היחיד הנכון בכל מה שכתבת

הוא "מה שאת שומעת לגבי בני נוער ששיכים לכת אל תאמיני כל בני הנוער שאומרים זאת פתחו כת משלהם והחליטו לקרא לעצמם "כת השטן" הם אלה ששומעים אליהם בחדשות או בעיתונים שרוצחים חיות" כל השאר, תסלח לי, שטויות.

מקלל

New member
בסדר אבל תיקראי מה אחרים כותבים!

להוציא אש מהעינים ולירוק ברקים אז מה עכשיו שטויות????? שי ושהכשף תמיד ינצח

suki da yo

New member
תק-רא

אם לא שמת לב, וכבר העירו לך על זה כוכב ה שחר הוא בן אילן, זה הדביל התורן. דביל תורן- זה אילן, הוא בן. זכר. גבר. תפנים.

A lost angel

New member
...

א- זו בת. ב- הנה תרגום: איילה אומרת לך: "כוכב ה שחר הוא בן". איילה אומרת לכוכב ה שחר: "אילן, זה הדביל התורן." איילה פונה אלייך(ומכנה אותך 'דביל תורן'):"דביל תורן- זה אילן,הוא בן. זכר. גבר. תפנים." הבנת הנקרא, מותק.

suki da yo

New member
ותן לי להטיל גם את זה בספק

ילדים שהולכים לרצוח חתולים ולרסס סמלי-מרידה הם ברוב המקרים לא מורכבים מספיק להקים כת

bleeding rose

New member
אויש נו באמת!!!!!!!!!!!!

כת השטן אלה חבורה של אנשים משועממים כניראה, שמציאו לעצמם טקסים דבילים לגמרי ואגב, נוגדים את חוקי הכנסיות השטניסטיות בארצות הברית...הם פשוט חבורה של ליצנים "קשוחים" שאם חושבים על זה טיפה, מתקבל לבסוף שהמוטו שלהם יכול להשמע כמו "סקס, סמים, ולהיות מאגניבים". אם מישהו מעוניין להיות שטניסת אמיתי שיהגר לארצות הברית וינסה להתקבל לאחד כנסיות...ול"מקלל"...הכת מורכבת בעיקר מבני 13-20 פלוס

מקלל

New member
לכולם

אני יוצא לצמיתות מהפורום הזה......... אולי אתם חושבים שאתם חכמים ממני אולי אתם כן ולשטויות שלי יש הסבר שאותו כמה אנשים יקבלו אותו בפרטי!

Unblessed

New member
ואי, כמה ידע...

כמה ידע מוצק ונכון יש לך! אולי תשאר פה ותחליף את אילן ואת טל בתור מנהל? אני בטוחה שאתה מבין הרבה יותר! בבקשה!!!!!!!!

מקלל

New member
תודה> אבל אם אילן ישמע

הוא יעיף אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אם רק עזרה היה לי צאט \פורום משלי ואז אתם תיכנסו (הוא היה על מאגיה!!!)

למעלה