הרינגטון.נא להרגעכולי מאופס יקירתי. זה בדיוק מה שמאפשר לי (סוף סוף) להגיב לבחור הנ"ל כפי שמגיע לו (כבר זמן רב).
נ.ב היכן זהב עיניים?
שיוסיף לרשימתו
חורזת
עצבניה
יקירה
מסננת
והכי חשוב חונקת את מי שאוהבת.
הרינגטון.נא להרגעכולי מאופס יקירתי. זה בדיוק מה שמאפשר לי (סוף סוף) להגיב לבחור הנ"ל כפי שמגיע לו (כבר זמן רב).
זה לא הוגן. גם תגובותי לכותב הן בס"ה מאהבההרינגטון.נא להרגע
...
אני מוסיףהרינגטון.נא להרגע
נ.ב היכן זהב עיניים?
שיוסיף לרשימתו
חורזת
עצבניה
יקירה
מסננת
זה חדש, וטוב לדעת.אני מוסיף
מרגיעה![]()
אמרת לו להירגע , והוא נרגעזה חדש, וטוב לדעת.![]()
מקווה שאתה צודק.אמרת לו להירגע , והוא נרגע
משמע שאת מרגיעה![]()
זה נכון רק אם תקבל את האקסיומה שלא הייתי רגוע בשלב כלשהו.אמרת לו להירגע , והוא נרגע
משמע שאת מרגיעה![]()
בלי להעליב או לפגוע , להיפך אני מאד מעריך אותך ואת כתיבתך , אבל לפעמים אני המום מהתגובות שלך , תהא הסיבה אשר תהאזה נכון רק אם תקבל את האקסיומה שלא הייתי רגוע בשלב כלשהו.
אבל אהה... לא נעים לי לומר זאת ואני מחפש את המילים, אבל האקסיומה הזאת, לא ממש מדויקת.
הטעות שלך היא בסיפא דבריךבלי להעליב או לפגוע , להיפך אני מאד מעריך אותך ואת כתיבתך , אבל לפעמים אני המום מהתגובות שלך , תהא הסיבה אשר תהא
ואני לא נכנס לריב \ מחלוקת \ דיון בין שני ניצים
ולענין האקסיומה , הייתי אומר שאתה כמו המרוקאים , לרוב שקטים עד שמשהו מדליק אותם![]()
שמתי לב לזההרינג חייב לומר את המילה האחרונה חבל להתווכח איתו.![]()
שמתי לב לזה![]()
המממ....הרינג חייב לומר את המילה האחרונה חבל להתווכח איתו.![]()
המממ לא הגבתי לך. אלא קבעתי עובדה. ואם בא לך לריב איני הכתובת.המממ....
לא ידעתי שמחנה הבלתי מסוגלים להגיב עניינית גדל. היה מעניין (וחבל) ללמוד את הנ"ל.
אין לי כל כוונה לריב עם מאן דהוא. לא איתך ולא עם אף אחד אחר. אבל כאמור, הצטערתי לגלות שהצטרפת למחנה הנ"ל. זכותך כמובן, על כך אין מחלוקת. אולם את צערי (ואבחנתי דלעיל) אביע בין אם זה ימצא חן בעינייך ובין אם לאו.המממ לא הגבתי לך. אלא קבעתי עובדה. ואם בא לך לריב איני הכתובת.
ממש לא. תרומת כלייה אינה מצילה ממות את הנתרם. היא משפרת את איכות חיו. היא גם אינה משפיעה על חיו של התורם , כל עוד הוא בריא. לגבי אצילו - מי שחותם על כרטיס אדי בחיו עושה מעשה אצילות אמיתי.מזה חשוב האיבר, החשוב שיש להם מודעות לתרומת איברים, כדי להציל אדם ממוות.
הרינגטון? מה קרה? נא להתאפס.
אתה בטוח?ממש לא. תרומת כלייה אינה מצילה ממות את הנתרם. היא משפרת את איכות חיו. היא גם אינה משפיעה על חיו של התורם , כל עוד הוא בריא. לגבי אצילו - מי שחותם על כרטיס אדי בחיו עושה מעשה אצילות אמיתי.
זה בסדר גמור מבחינתי. כל השמצה אישית שלו רדודה ככל שתהה רק מחזקת את הטיעונים שלי.
כפי שציינתי, להרינגטון יש בעיה בהבנת הנקרא. הוא יודע [כנראה] לקרוא, אבל מכאן והילך ישנו איזה מעצור בתרגום של הנקרא למוח.
אסביר בניחותא :
כתבתי שאין לי מידע על היקף תרומת איברים של חרדים.
המשמעות : כמה תרומות איברים נתרמו על ידי חרדים. כמה מהחרדים חותמים על תעודות "אדי"
מידע : נתון כמותי מדויק.
אבל אני בהחלט יודע שהמספרים הללו נמוכים באופן משמעותי מהיקף התרומות של שאר האוכלוסייה שאינה חרדית.
נמוך באופן משמעותי :גם ביחס לחלק היחסי שלהם באוכלוסייה.
האירוע שקרה עם משפחתו של אבי כהן רק מחזקת את דעתי בנושא הזה.
אפשר גם לקרוא על כך כאן :
https://www.maariv.co.il/lifestyle/health/Article-627359
בעיתון "השקרני "מעריב".
עכשיו הרינגטון מוזמן להתפלפל מתי מותר לתרום איברים, מתי האדם מוכרז כבר מינן ומתי לא.
מתי תרומת איברים היא רצח ועוד כהנה וכהנה.
והכל כיד הדמיון הטובה עליו.
1. מרבית נדרשי כליה נעזרים בדיאליזה עד לקבלת הכליה המתאימה.אתה בטוח?
דודן שלי נפטר כי לא נמצא לו תורם כליה.
בריאות לכולם.1. מרבית נדרשי כליה נעזרים בדיאליזה עד לקבלת הכליה המתאימה.
2. ישנם כמובן מקרים חריגים ש - לא נמצא תורם מתאים והמצב החמיר עד כדי קריסת המערכת לגמרי. [אינני אומר זאת כרופא!]
רק בריאות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.