כרטיס אדי

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
עשור למות השחקן אבי כה ןז"ל.
בעד
נגד
תרומת אברים?
האם רצוי להשאיר את ההסכמה האחרונה לבני המשפחה?
לאבי כהן ז"ל הי כרטיס אדי, והמשפחהסירבה לתרום.

GoldenEyes

Well-known member
בעד
נגד
תרומת אברים?
אני בעד
וגם לי כרטיס אדי

מה שהמשפחה מחליטה כשלי כבר אין צד בענין בעייתי , כי ככלות הכל אין לי את האפשרות להתנגד.
לדעתי מי שיש לו כרטיס אדי , צריכים לכבד את ההחלטה של בעל הכרטיס , אלא אם כן החתימה היתה בכפיה או שלא במצב צלול

שמלת תחרה1

Well-known member
בעד
נגד
תרומת אברים?
כשהתורם,תורם בהכרה מלאה וברצון. קרובי המשפחה אמורים לכבד את רצונו.
את משפחתו של אבי כהן, בלבלו מס רבנים.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
לא בדיוק, הרבנים ניגנו לה על הלב.
את צודקת כמובן.
אבל אצל מר הרינגטון אין בעיה לכתוב כל מה שעולה במוחו הקודח .
יש לו תקשורת ישירה עם בונה עולם ומשם הוא מקבל את הדיווחים האמיתיים באמת.

מה שמעניין שידיעה הראשונה בדבר תרומת אבריו התפרסמה בעיתון "השיקרי" ידיעות "

בלחץ רבנים: משפ' כהן החליטה לא לתרום איברים​

משפחתו של אבי כהן כבר היתה קרובה לחתום על טפסי תרומת האיברים, אולם בלחץ של הרגע האחרון הוחלט שלא לתרום. גורם המקורב למשפחה: "נציגים של ישיבת 'שובו בנים' הבטיחו כי יקרה נס שיחזיר את אבי לחיים אם הם לא יחתמו"​

נרי ברנר עדכון אחרון: 28.12.10 , 23:10
"
ובאותו עיתון "שיקרי" התפרסמה ידיעה נוספת באותו עיניין שבוע מאוחר יותר שאותה מצטט מר אדון הרינגטון

אלמנת אבי כהן ל"ידיעות": "רציתי שייקבר שלם ויפה"​

דורית כהן קמה מהשבעה, ומשחזרת את רגע ההודעה על התאונה ואת הימים הקשים בבי"ח. על דבר אחד היא לא מצטערת: על שסירבה לתרום את איבריו. "הוא צריך להישאר שלם, יפה כמו שהיה כל חייו. עשיתי את הדבר הנכון", היא אומרת בראיון ל-"24 שעות" של "ידיעות אחרונות"​

משה שיינמן וענת מידן פורסם: 04.01.11 , 10:19

כל בר דעת יכול דיי בקלות להבין מהי האמת.
אבל העיקר - "יש אלוהים"

שמלת תחרה1

Well-known member
את צודקת כמובן.

משפחתו של אבי כהן כבר היתה קרובה לחתום על טפסי תרומת האיברים, אולם בלחץ של הרגע האחרון הוחלט שלא לתרום. גורם המקורב למשפחה: "נציגים של ישיבת 'שובו בנים' הבטיחו כי יקרה נס שיחזיר את אבי לחיים אם הם לא יחתמו"​

"
ובאותו עיתון "שיקרי" התפרסמה ידיעה נוספת באותו עיניין שבוע מאוחר יותר שאותה מצטט מר אדון הרינגטון

דורית כהן קמה מהשבעה, ומשחזרת את רגע ההודעה על התאונה ואת הימים הקשים בבי"ח. על דבר אחד היא לא מצטערת: על שסירבה לתרום את איבריו. "הוא צריך להישאר שלם, יפה כמו שהיה כל חייו. עשיתי את הדבר הנכון", היא אומרת בראיון ל-"24 שעות" של "ידיעות אחרונות"​

אבל העיקר - "יש אלוהים"
מה יש לך מ רינגטון ? תביע את דעתך על השירשור נקודה, מעעבר להרינגטון לא קראתי

מלאכת מחשבת1

Well-known member
מה יש לך מ רינגטון ? תביע את דעתך על השירשור נקודה, מעעבר להרינגטון לא קראתי
חחחחחחחחחחחחח שהאמין לך ?
כשניתן היה לתרום את אבריו של כהן, [היה במוות קליני] , משפחתו עברה שטיפת מוח כפי שכתבתי :

"נציגים של ישיבת 'שובו בנים' הבטיחו כי יקרה נס שיחזיר את אבי לחיים אם הם לא יחתמו"​

אחרי השבעה, כאשר כבר לא ניתן היה לעשות דבר, יצאה אשתו בהכרזה שהרינגטון טוען ששמע במו אוזניו [האומנם?].
כל בר דעת מבין מה המשמעות של לוח הזמנים.
עכשו קראת עד הסוף ? או שנתקעת שוב "בהרינגטון" ....

שמלת תחרה1

Well-known member
חחחחחחחחחחחחח שהאמין לך ?
כשניתן היה לתרום את אבריו של כהן, [היה במוות קליני] , משפחתו עברה שטיפת מוח כפי שכתבתי :

"נציגים של ישיבת 'שובו בנים' הבטיחו כי יקרה נס שיחזיר את אבי לחיים אם הם לא יחתמו"​

אחרי השבעה, כאשר כבר לא ניתן היה לעשות דבר, יצאה אשתו בהכרזה שהרינגטון טוען ששמע במו אוזניו [האומנם?].
כל בר דעת מבין מה המשמעות של לוח הזמנים.
עכשו קראת עד הסוף ? או שנתקעת שוב "בהרינגטון" ....
חחחחחחח

Harrington

Well-known member
מנהל
סתם הערה לתשומת לב כללית. לא קראתי את כל ההודעה הארוכה, אבל מהציטוטים המובאים שם (אני לא יודע מהיכן הם) האיש דווקא מאשר בדיוק את מה שכתבתי :). מצד אחד יש כותרת כללית על כך שהמשפחה הושפעה מרבנים ומצד שני מובא ציטוט ישיר מפי האלמנה שכאמור מאשר את מה שכתבתי. הוא שאמרתי לכתחילה, הטענות על השפעת רבנים שהביאו להחלטת המשפחה שלא לתרום את איברי המנוח, נטענו בעלמא. התקשורת דיווחה כך וזהו. לעומת זאת כשמצטטים את האלמנה עצמה, הדיווח הוא הקושי המנטלי שלה להתמודד עם נטילת איברי המנוח ולא שום דבר אחר.

אמנם האינטליגנט מביא את הדברים כראיה לחיזוק עמדתו שלו דווקא (כמו גם עמדתך שלך), אבל קריאה לפחות של הציטוטים ומקורם, מעידה בדיוק את ההיפך הגמור.

Harrington

Well-known member
מנהל
את צודקת כמובן.
אכן יש אלוקים כפי שציינת בסוף. מעבר לזה אין (כמובן וכרגיל) קשר מיוחד בין דבריך אלי או למציאות.

את דברי האלמנה שמעתי מפיה (בראיון, לא אישי). די פשוט למען האמת. כאמור מעלה במענה לשמלת תחרה כמדומני, בבחירה בין דבריה של האלמנה שמעידה על עצמה לדברי מקור תקשורתי רדוד כלשהו, בחירתי מאוד מאוד פשוטה. אם מישהו אחר מעדיף לבחור אחרת, שיבושם לו. מדינה דמוקרטית.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אכן יש אלוקים כפי שציינת בסוף. מעבר לזה אין (כמובן וכרגיל) קשר מיוחד בין דבריך אלי או למציאות.

את דברי האלמנה שמעתי מפיה (בראיון, לא אישי). די פשוט למען האמת. כאמור מעלה במענה לשמלת תחרה כמדומני, בבחירה בין דבריה של האלמנה שמעידה על עצמה לדברי מקור תקשורתי רדוד כלשהו, בחירתי מאוד מאוד פשוטה. אם מישהו אחר מעדיף לבחור אחרת, שיבושם לו. מדינה דמוקרטית.
ידידי, כבר אמרתי לך פעם, אפשר לעבוד על חלק מהאנשים בחלק מהזמן, אי אפשר לעבוד על כל האנשים כל הזמן.
עכשו תמצא לבד מה הקשר לפוסט שהעלתה חורזת לתגובה הזאת ובכך תחסוך ממני את המנטרה הקבועה שלך.
נ.ב האם גם שמעת את קולו של אלוהים חיים , כך שאתה כל כך בטוח בקיומו ?
אני דווקא קראתי באיזה סמרטוטון כמו "יתד נאמן" שיש אלוהים. להאמין לו ?

Harrington

Well-known member
מנהל
ידידי, כבר אמרתי לך פעם, אפשר לעבוד על חלק מהאנשים בחלק מהזמן, אי אפשר לעבוד על כל האנשים כל הזמן.
עכשו תמצא לבד מה הקשר לפוסט שהעלתה חורזת לתגובה הזאת ובכך תחסוך ממני את המנטרה הקבועה שלך.
בקיצור, 0 תגובה עניינית. כמה לא צפוי. אני ממש בהלם.
אם וכאשר תצליח להגיע לרמת הבגרות הנחוצה על-מנת להנפיק תגובה עניינית, תרגיש חופשי לעדכן. את נכדי. אני כנראה כבר לא אהיה בסביבה.
לא המשכתי לקרוא מעבר לכאן. מניח שידעת זאת כשכתבת (ועמך הסליחה, אך כנראה אדלג גם על תגובתך הבאה בתת-השרשור הזה ).

אבי בן 1231

Well-known member
את צודקת כמובן.

"

אבל העיקר - "יש אלוהים"
(y)(y)(y)(y) צודק לחלוטין, למזלי, אני מתעלם מהודעותיו של הנ"ל, כך שאני רגוע לחלוטין ויודע בערך כמעט בדיוק :-P:-P מה הוא כותב!!

משתפרת1

Well-known member
בעד
נגד
תרומת אברים?
כשחידשתי רשיון נהיגה בשנה הראשונה אחרי הקמת עמותת אדי, צורף לרישיון טופס שאיפשר חתימה על הרשאה לתרומת איברים. חתמתי בלי למצמץ. זמן מה אחרי כן הגיע הביתה כרטיס תורם. לפני מספר שנים נגנב הארנק שלי ובו הכרטיס. אני מניחה שהשם שלי נמצא ברשומות העמותה, אם כי אינני חושבת שבגילי האיברים שלי יהיו מבוקשים.
בעיקרון אם חלק ממני יכול להביא תועלת לאדם אחר, זה עדיף על פני האפשרות שאותו חלק ישמש מעדן גורמה לתולעים.
מקווה שאלה שאוהבים אותי וישארו אחרי יכבדו את רצוני.
ואחרי שזה נאמר: אם מישהו מבני משפחתי מרגיש אחרת לגבי עצמו ולא מוכן שיקחו מגופתו איברים, אני אילחם כדי שלא יגעו בגופתו.

שמלת תחרה1

Well-known member
כשחידשתי רשיון נהיגה בשנה הראשונה אחרי הקמת עמותת אדי, צורף לרישיון טופס שאיפשר חתימה על הרשאה לתרומת איברים. חתמתי בלי למצמץ. זמן מה אחרי כן הגיע הביתה כרטיס תורם. לפני מספר שנים נגנב הארנק שלי ובו הכרטיס. אני מניחה שהשם שלי נמצא ברשומות העמותה, אם כי אינני חושבת שבגילי האיברים שלי יהיו מבוקשים.
בעיקרון אם חלק ממני יכול להביא תועלת לאדם אחר, זה עדיף על פני האפשרות שאותו חלק ישמש מעדן גורמה לתולעים.
מקווה שאלה שאוהבים אותי וישארו אחרי יכבדו את רצוני.
ואחרי שזה נאמר: אם מישהו מבני משפחתי מרגיש אחרת לגבי עצמו ולא מוכן שיקחו מגופתו איברים, אני אילחם כדי שלא יגעו בגופתו.
כתבת את מה שרציתי לכתוב.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בעד
נגד
תרומת אברים?
אם הייתי צעיר בעשור אז הייתי באמת מארגן כרטיס אדי בכייף ומכל הלב.
אבל היום?
מי ירצה איברים עייפים שבקושי מתפקדים? |אליהו|
מה יש לקחת ממני?
את הביצים שנופלים עד הרצפה? |חיוךרחב|
את הכרס השעירה? :-P:

אפרת10512

Well-known member
בעד
נגד
תרומת אברים?
כבר יש לי, מניחה שזה עונה על השאלה.

למה?
כי אין בזה שום חסרונות.
אחרי המוות לא אהיה כאן כדי להרגיש, להביע דעה, כל השטויות האלה.
ואם אני יכולה להציל חיים של אחרים, למה לא בשמחה רבה.

בעד
נגד
תרומת אברים?
יש לי כרטיס אדי... ואני לא חושבת
שמישהו במשפחה שלי יתנגד שיקחו ממני משהו...
אני בטוחה שהם לא יתנו את החלק במח שלי שעוסק בכסף...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה