כספים בקשר זוגי

אייבורי

New member
צודקת

אכן חרפה ממש. אני בעד החזרת עטרת ליושנה, גברים ישלמו 100% ולכולם יהיה ברור, מי הגבר בבית, מי עושה כלים וכל שאר הדברים הגסים שהאלו פה חברי הפורום. חרפה של גברים בימנו.

תראי

הבעיה היא בעיה אמיתית, אבל את ניגשת אליה ממקום ילדותי של "מי צודק". מה זה משנה מי צודק, הוא לא רוצה לשלם. גם אני אוהבת שמשלמים עליי, אבל אם בחור לא רוצה לשלם אני לא אעשה מזה סצנה. אגב, לדעתי הבעיה שלכם יותר עמוקה מכסף. בחור שמעוניין לכבוש בחורה לא מתעסק בכמה זה עולה לו, אבל בחור שלא סגור על הבחורה, יתחיל לעשות חישובים, פשוט כי הוא לא באמת מעוניין "לקנות" ולכן זה בזבוז כסף מבחינתו. תעשי בדק בית.

זיגזג8

New member
מזמן לא שמעתי מישהי אומרת את זה

תראי - אני בעד שבדייט הראשון הבחור יציע לפחות לשלם עליי. זה נחמד בסה"כ. ועדיין - אני לא אתן לו, כי אני לא רוצה להרגיש חייבת לו על שום דבר! את רוצה שיהיה לך שוגאר דדי (כמו שנאמר פה באחת התגובות)??? תמצאי לך בן מיעוטים חביב מאיזה כפר בגליל, שיממן אותך ויקנה לך כל מה שאי פעם תרצי, אבל אז את תעשי בשבילו את כל הדברים שהוא יבקש, ואני בטוחה שתרגישי עם עצמך רע מאוד, תרגישי שקונים אותך בכסף (או בקיצור - תרגישי זולה).... מי אמר שזהו התפקיד של הגבר לממן אותך??? אתם לא נשואים ולא גרים ביחד, אתם יוצאים כולה חצי שנה, הוא לא חייב לך שומדבר בתכלס... במקום לריב על שטויות כמו "מי משלם", תבחני את הקשר מזווית של איכות: תראי אם השיחות איתו מעניינות, אם יש לכם דיעות זהות בקשר לדברים חשובים באמת, אם יש לכם אותן שאיפות מהחיים האלה וכו' וכו'... זה הרי כ"כ לא חשוב מי משלם הפעם על החומוס בסופו של דבר...

בבקשה תספר לי

(או תספרי) איך יש לך סבלנות לענות כאלו תשובות... אני כל כך משתוקקת לדעת איך עושים את זה. לנסות לחפור עומק מגיגיות ולדבר ללמפות. הרי אם לבנאדם היה עומק מינימאלי לא היה מתעסק בסוגיות מהזן שלעיל. היכן לעזאזל מוצאים את הרצון לחפור 10 ק"מ מתחת לאדמה?

זיגזג8

New member
אם היית יודע/ת איזה מקצוע אני לומדת,

היית מבינה איך יש לי כח לחפור לגיגיות וללמפות :)

sokal

New member
איך אי אפשר בלי גזענות !!!

אילו מישהו היה כותב על יהודי דבר מגעיל כמו שכתבת על " בני מיעוטים " היה כל הפורום קם על רגליו . את\ה מדבר\ת בצורה מגעילה שטופח ממנה ריח גזעני רקוב . אם את חושבת "בני מיעוטים " חיות ציד מחזרים אחרי בחורות ומממנים את חייהן ??? כנראה שאין גבול לבורות והחוצפה . אפשר גם לענות בצורה יותר מנומסת ויותר אדיבה , ולא בצורה בוטה וגזענית כמו שלך . בושה וחרפה

זיגזג8

New member
מבינה את הכעס שלך

נכון, אתה צודק.. התגובה שלי באמת נשמעת גזענית, ולא התכוונתי שזה יישמע ככה. אבל אני מתבססת על מה שאני רואה בשטח - על בנות מבית הספר שלי שהלכו עם גברים מכל מיני כפרים שקנו להם סיגריות ובגדים כדי להשכיב אותן (ומדובר בבנות שהגיל ההתחלתי שלהן היה 14!), ועל בנות שעד היום אני מכירה במצב דומה (לא שאני לא חושבת שלהן יש צד בזה, אבל בכל זאת אני חושבת שדי מנצלים את התמימות שלהם). אני לא באה להשמיץ פה עם שלם, אני גרה בעיר מעורבת בסך הכל, ויש לי גם חברים שהם ערבים, שלומדים איתי כיום ושמלווים אותי עוד מבית הספר. ואני חושבת שאלה אנשים מתורבתים ונעימים ואינטיליגנטיים... אבל מה לעשות שערבים בכפרים (ושים לב שכתבתי "בכפרים") הרבה פעמים מעדיפים בנות יהודיות מאשר בנות מהכפר שלהם, שבגללן עוד ירצחו אותם על רקע כבוד המשפחה... (ועל העובדה הזו אי אפשר להתווכח!) אני אישית מכירה מישהו שדיבר בהודעות SMS (!!!!) עם בחורה שהוא הכיר בכפר שלו, וכשהאחים שלה גילו את זה - הם באו אליו הביתה לאיים עליו. אז מן הסתם הוא יעדיף ללכת עם בנות יהודיות תמימות....

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושב קצת אחרת

צריך להפריד בין הערכים האישיים שלי כאדם, לבין מה נכון באופן כללי. לאנשים שונים יש ערכים שונים, וצריך לכבד גם ערכים שונים משלנו. כלומר, אין פה נכון ולא נכון. בחור צריך לשלם או לא צריך לשלם. לכל אחד ואחת יש את הערכים שלו בעניין, וכל הערכים בסדר. אני אישית חושב כמו החבר שלך, ולא כמוך. אבל זה שככה אני חושב לא הופך את זה לאמת אבסולוטית. בזוגיות העניין הוא ערכים משותפים. אם את מאמינה בגבר שמשלם, במחינה ערכית ולאו דווקא כלכלית, את צריכה לצאת עם גברים שרואים אתך עין בעין. אם הוא לא כזה, זה פשוט לא יעבוד. שוב, זו לא בעיה של כסף. זו שאלה של ערכים, של מה היחסים בין גבר לאישה בזוגיות, חלוקת תפקידים וכולי. אם אין ביניכם הסכמה הנושא הזה, או שתצליחו להתגמש מתוך כבוד הדדי לערכים של השני, או שהעסק יתפרק.

אייבורי

New member
יפה כתבת

אצלי לדוגמא, אני רגיל שהן משלמות עלי בדייט ביום האהבה האחרון נכנסתי הביתה ושאלתי אותה, איפה הפרחים שלי ? הייתי בשוק שהיא לא הזמינה אותי למסעדה רומנטית ולא פתחה לי את הדלת. לכן החלטתי ישר לעשות לה דווקא ולא נתתי לה שבוע. מאז היא לא חוזרת על הטעות הזאת שוב.

I C E M A N 7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

=
אבל שיישאר בינינו

chenby

New member
איפה את היית?

דפקת נפקדות.. טוב לראות אותך. חג שמח!

chenby

New member
מזל טוב!! ../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

בקרוב אצלי.. :)

1Shir

New member
יש בעיה עם העצה שלך

לא נראה לי שהיא תמצא בחור שיסכים לגישה שלה, שהוא צריך לשלם עליה גם אחרי חצי שנה של קשר. אבל כפי שכתבתי למעלה, ממש לא נראה לי שזאת הבעיה בקשר שלהם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
בעיה עם העצה שלי?! לא יעלה על הדעת! ../images/Emo12.gif

אני מכיר מלא גברים שנהנים לפזר את כספם על בחורות ולשחק אותה רוקפלר או לפחות יולי עופר. כמובן שזה בא עם תג מחיר מסוים. הגברת צריכה להיות כוסית, נשית, רכה, להעריץ אותם ולסתום את הפה. אבל זאת עיסקה די הוגנת בסך הכל.

1Shir

New member
דווקא היה נשמע אטרקטיבי עד ה"לסתום את הפה"

אולי אני מתקשה לצאת מהעולם שלי והבועה שלי, אבל אני לא יכולה לתאר לעצמי איך יכול להיות ש (א) יש גברים שנהנים לשלם על הבחורה (יש הבדל בין מדי פעם לבין משהו קבוע) (ב) יש בחורות שלא מפריע להן שאסור להן להביע דעה, זה בעיני כמו לא להיות בנאדם.......

למעלה