כספים בקשר זוגי

I C E M A N 7

New member
אחי

בנוסף להיותי מיזוגן אני גם הומופוב. האייקון הזה שמור אך ורק לבנות המין היפה

אייבורי

New member
צודק

אז אני לא אשלם עליך
אבל הסכמתי לכל מילה, שתי קבוצות הקצה ימשיכו להתלונן רוב הגברים ישלמו בג'נטלמניות ואם הסחורה לא שווה, זובי נשלם. אבל הזכרת לי בדיחה ישנה נשים רוצות שני דברים, יהלומים וזין. זין יקבלו יהלומים ? זין יקבלו!

chenby

New member
שני הזקנים של החבובות אתם

קרעתם אותי בעיקר אייבורי עם ה-
אם הייתם מתחתנים היו קוראים לכם אייבוריסמן

I C E M A N 7

New member
נכון מאד

ובמקביל שהוא יחפש מישהי שמציעה יותר עבור התשלום. ונסיים במילותי של ארמסטרונג : ואני חושב לעצמי, איזה עולם מופלא.

1Shir

New member
אני מתקשה להאמין שרוב הבחורות הן כך כפי שכתבת

יש הבדל עצום בין כמה דייטים ראשונים לבין חצי שנה של קשר אני מסכימה שרוב הבחורות תתרשמנה מהשקעה (כן, גם כספית) בחודש הראשון להכרות אבל אחרי חצי שנה קשה לי להאמין שרוב הבחורות יצפו שישלמו עליהן

Litalxo

New member
ויש בחורות שלא מצפות שישלמו עליהן בכלל

במיוחד לא בדייטים הראשונים! כשהקשר נעשה רציני אז אפשר להחליט שפעם אני אשלם ופעם אתה, ואם לאחד מבני הזוג קצת קשה כלכלית, לגיטמי שהשני ישמח להזמין, אבל שיזמין מכל הלב ושהדבר לא יכפה עליו
הכי הורגות אותי הבנות שעושות את עצמן כאילו הן מוציאות את הארנק רק בשביל להראות נכונות לשלם! בעצם, יותר גרועות אלו שלא מביאות ארנק בכלל. קראתי באחד הפורומים בתפוז לא מזמן, על בחור מסכן שהיה בדייט ראשון, ובזמן שהלך לשרותים הבחורה שהייתה איתו פלרטטה עם בחור אחר. כשהוא ראה את זה הוא פשוט הלך הביתה והשאיר אותה עם החשבון! וה#@$!# אפילו לא הביאה ארנק
ולנקודה נוספת, יצאתי מעולם הדייטים די מזמן, אבל באופן מוזר, רוב הבחורים לא מסכימים שבחורה תתחלק בחשבון בדייט ראשון! הייתי צריכה תמיד להתעקש לשים את החלק שלי. אם הבחור לא היה מוכן שאשלם הייתי מתעקשת לפחות שאשאיר טיפ נדיב למלצר/ית מכיסי... בד"כ גברים פותרים את זה ב"פעם הבאה עלייך"

I C E M A N 7

New member
ברור שלא מסכימים חמודה

כי ברור להם שזה מבחן
הרי אמרת בעצמך שישנן בנות שמוציאות את הארנק רק בשביל להראות נכונות.. לא עשו אותם באצבע והם רוצים לזיין. תשמעי, אין לי שום בעיה לשלם את החשבון של הדייט הראשון וגם של הדייטים הבאים. אני אפילו מרגיש יותר בנוח לעשות את זה. אבל אני שוביניסט חשוך, מה התירוץ שלהן?
ולגבי הכותבת.. תפסיקו כבר עם הסיפורים "קשה לה כלכלית".. אל תנסו לעדן את התופעה. הבחורה אמרה בפירוש שהיא מצפה שבן הזוג יפנק, בלי קשר למצבה הכלכלי. אם כבר, סביר להניח שזה שיש לו "עבודה מסודרת, משכורת טובה, הורים עמידים" היה גורם משמעותי (אם לא המשמעותי ביותר
) לזה שבכלל התפתח משהו ביניהם. הבחורה הרי הורגלה לרמת חיים מסויימת "כל מי שיצאתי איתו שילם עלי", והיא לא הולכת לוותר על זה בשביל קשקושים רומנטים. מבקשים ממנה להפנים כל מיני רעיונות אוויליים וחדשניים. הבחורה שלמה עם מי שהיא. היא באה לבקש הסבר להתנהגות המוזרה של בן זוגה, לא לקבל הטפות מוסר.

Litalxo

New member
לא ממש התייחסתי לכותבת.

אלא לגביי תשלומים בדייטים בכלל.. אני מקווה שמתישהו היא תתבגר, או שתמצא לה שוגר דדי.. לא אשפוט אנשים על מה שיעשה אותם מאושרים

czar

New member
עלי לא מקובל שלא ישלמו עלי - צודקת לגמרי

יודעת, בישובי השרון יש תופעה של בנות שהולכות עם בני מיעוטים, בטוח שהם שם משלמים על הכל......ואז אחרי כמה שנים את כלואה בתוך צריף עם רעלה...... להזכירך - 2009, עולם נאור....להתעורר ילדונות

daniella1980

New member
יקירתי

האם את עובדת? האם יש פערים כלכליים משמעותיים ביניכם? בואי נפריד את הדיון לשני מקרים - אחד - שאת סטודנטית תפרנית חסרת יכולת לשלם על עצמך. והשני - שלשניכם יש אותה יכולת כלכלית פחות או יותר. 1. בואי נניח שיש לך יכולת לשלם על עצמך ואתם יוצאים לבילויים סבירים לחלוטין ולא למסעדות יוקרה ולצימר כל שבועיים. בדרך כלל כשגבר משלם על אישה ב"תקופת החיזור" זה בא יחד עם חבילה שלמה של ציפיות, הוא משלם ואת צריכה לעמוד בציפיות שלו ממך - הוא שילם אז את צריכה לבשל לו, לפנק אותו ולתת לו אי אלו דברים אחרים כאלו או אחרים... אני מאוד נגד מערכת יחסים כלכך לא שוויונית בה את בעצם "נקנית" בכסף, כי תמיד בעל המאה הוא בעל הדיעה. ואת מתארת מצב שהוא מצפה ממך לקחת חלק שווה בתשלום על הבילויים מה שבעיני הוגן לחלוטין, בהנחה שהמערכת ביניכם היא שוויונית לחלוטין. האם זה המצב? האם המערכת ביניכם שיוויונית? מדוע את מצפה שהוא ישא בעול הכלכלי אם את מסוגלת לשלם על עצמך? האם לשלם עליך פירושו להפגין אהבה? האם הוא לא מפגין את אהבתו אליך בדרכים אחרות? האם את רואה עצמך כל חייך תלויה כלכלית באדם אחר? אינך רוצה להיות אדון לעצמך? אם יש פערים כלכליים ביניכם (מה שבדרך כלל המצב בין גבר לאישה בממוצע, סטטיסטית) - אם זה המקרה ואכן אין לך יכולת לשלם על עצמך, הייתי יכולה להבין את הציפיה שלך שהוא ישא קצת יותר בעול הכלכלי, לפחות ביחס שווה לפערים הכלכליים ביניכם - ואז תתעלמי מהצביעות של התגובות אליך. אני עם בן זוג שהיה לי, תקופה ארוכה שיצאתי איתו, הייתי לוקחת על עצמי את רוב העול הכספי, שכן הוא היה תפרן, ואני הייתי בעלת הכנסה גבוהה משמעותית, והיה ברור לי מאליו שאני אשא בעול הכלכלי או שנבחר בבילויים שמתאימים להכנסה של שנינו. מצד שני אם אין לך היכולת הכלכלית לשלם על עצמך - מדוע שלא תתאימו את הבילויים ליכולות הכלכליות שלך? מדוע לאלץ אותו לשלם עלייך ומדוע בכלל ללכת למקומות בילוי שלא מתאימים למצב הכלכלי שלך? אפשר לבלות נהדר בלי להוציא הרבה כסף - לשכור סרטי וידאו, לטייל בטבע, פיקניקים בפארק, לבשל ביחד, ים וכו' - להיות יצירתיים. מה עולה לכם כלכך הרבה כסף? :)

erdinger

New member
חייבת להיות כנה - את חצופה!!!!!!!!

אני כבר ביציאה הראשונה הצעתי לשלם את החלק שלי, שנינו היינו סטודנטים. הסיבה היחידה לצפות שהוא ישלם אם יש פער כלכלי משמעותי בו היציאות מכבידות עלייך. אם את שופטת את הקשר לפי כמה הוא מוציא עלייך זה נשמע רע בשבילו

daniella1980

New member
אבל למה לשרשר אליי :(

ורציתי גם להציע לך לחשוב על כך שהיא הורגלה וחונכה כנראה לכך שגבר יחזר אחריה בדרכים אלו, וכך יראה לה את אהבתו, כך שהיא לא "חצופה" אלא מתוכנתת, מקובעת, שטופת מוח אולי והאמת שרק לה יש מה להפסיד מזה. כאן המקום להראות לה ולהסביר לה שזו ירייה ברגל לתת לגבר לשלם עליה, ולהפך, זה רק הופך אותה לתלויה בו, לנחותה ממנו, לקנויה. אם כלכך חשוב לה אקט החיזור, אפשר להשאיר אותו סמלי, אפשר להגיד לו שהיא אוהבת שמחזרים אחריה ולבקש ממנו לכתוב לה, להביא לה פרח, לפתוח לה את הדלת וכו', אבל בכל הקשור לכספים מדובר בחרב פיפיות. ואכן הכל תחת ההגבלה של פערים כלכליים, אם מדובר בסטודנטית תפרנית שלא יכולה לשלם על עצמה, והוא מתעקש על בילויים יוקרתיים אין שום סיבה שהם יתחלקו חצי חצי, והאמת אין שום סיבה שהם יצאו לבילויים מעל ליכולתה.

אני דווקא אופטימי -

אין ספק שלפחות מבחינת ההתאמה ביניכם אתם פיקס - שניכם קמצנים בני קמצנים ויחס דומה לכסף אצל בני זוג הוא מתכון בטוח להצלחה. שבו עם נייר ועט, סכמו את הפן המסחרי של הקשר שלכם תגיעו להבנות (רצוי בכתב) וצאו לדרך.

למעלה