כנראה שזה אמיתי...

ש ר ה לה

New member
נשבעת בהן צדק שאין לי שום חבר ששמו מוריס

ואני תולה ת'כביסה בכלל במרפסת.... אין פה שום יונים.... קראתי את התכתובת וכבר רציתי לחפש את המערכון המקסים הזה של מתי כספי (שאני חולה על ההומור הציני שלו).... בן הקדים אותי... אז הנה חסכתי לינק אחד מהפורום...

ש ר ה לה

New member
בת.ז. שלי כתוב "שרה" אבל כולם מכנים אותי שרלה

וא'פרופו שרלה, אמש הייתי באירוע מיוחד מאוד המתקיים בקיבוצי כל שנה אחרי חג העצמאות. מדובר בערב שירה בציבור שמתקיים כבר כ-40 שנה. ערב שראשיתו בכמה אאוטסיידרים שנהגו לזבוח את חיות הבר והדגים אותם צדו ליד בקתת הדייגים (המחסן של ענף המדגה), בתוספת שירי ארץ ישראל וכמה בקבוקים טובים של אלכהל..... עם השנים הלכו והתרבו מספר הבאים לערב מיוחד זה.... לו הייתי עושה סטטיסטיקה של מקומות מגורי הבאים לערב זה (כ-1500 איש שחדר האוכל צר מלהכיל את כולם), היה מתברר ללא ספק שלמעלה מחצי מהנוכחים בערב הגיעו מהמרכז. תל אביב ראשון ועוד.... את הערב בין השאר כיבדה בנוכחותה גם מלכת הזמר שרה'לה שרון לזמן קצר אך איכותי. והשירה קלחה לה בעוצמה אדירה עד 3 בלילה, כשהפינאלה הגדול היה עמידת דום של כל הקהל בשירת התקווה... הפתעת הערב הפעם היתה ללא ספק הגעתו של אוטובוס עם שוחרי שירת הארץ מ.......................... . . . . .נוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו..............??????????????? תביאו ניחוש פרוע.......

למעלה