כנראה שזה אמיתי...

ש ר ה לה

New member
כנראה שזה אמיתי...

שהיום שוב ערב שבת ושוב שבתון, שהכאב הבטן הלאומי המתמשך בגלל עבירות שעבר ראש הממשלה שהוא זכאי כל עוד לא הוכחה אשמתו... שבחוץ נראה כמו חורף, מריח כמו חורף,נשמע כמו בחורף (רעמים), ורטוב כמו בחורף וזו לא השכנה ששוב מציפה את כל השכונה בגלל נקיונות הפסח... ו...... אמרתי לכם כבר פעם שהאדם שאני מעריצה יותר מכל הוא נשיאינו המכהן והנערץ שמעון פרס???

ben 911

New member
איזה מזל שלא תליתי כביסה אמש. ../images/Emo4.gif

לו הייתי מתעורר הבוקר ומוצא את הכבסים רטובים... הייתי תולש לעצמי את כל השערות מרוב עצבים.
בינתיים אמתין שה-
תזרח. השקדיה תפרח.
וערי ייסטח. שימון פרס בינתיים.. אחד האנשים הבודדים שלא דבק בהם כל רבב.
מה שנקרא: פוליטיקאי עם טעם של פעם.
כמו שאומרים: שרשה לה-פאם. כנראה שסוניה טיפחה וטיפלה בו היטב.
להבדיל מ- גילה גילה בוצ'ה בודי....

ש ר ה לה

New member
בן,גם בך יש טעם.....של עוד../images/Emo6.gif

העלית לי את החיוך חזרה לפנים..., אבל כואב לי כשאני מחייכת.., אז פלייייייייייז.... בעדינות...., חולההההההההה עליך

שששששש מה הרעש על הסובוח..

אנשים עדיין ישנים..וואלה יופי..עוד מעט תצרחי על פסגת הגלבוע..בן...תעשה לי ילד...בחייאת שרלה...הצהרת אהבה כזו בפרהסייה?
נו????מה דעתכם על המתנה שקיבלה המדינה ליום הולדתה ה60? עוד ראש ממשלה שסרח...הבוקר כשראיתי את "המתנה" בטלווזיה הוא הזכיר לי קלינטון שהודה לפני האומה האמריקאית [ובתרגום סימולטני לעיברית] "אני לא עשיתי סקס עם מוניקה לווינסקי"..טוב הוא צודק...היא רק ליכלכה את השמלה שלה בשארית הפליטה.. וגם אולמרט לא קיבל שוחד...הוא קיבל "אתנן" אממה....בפרשה זו הוא גם הזו....וגם הסר... ולגבי פרס....מי יודע? אולי אחרי מותו ...כמו שפורסם על בן גוריון?

ben 911

New member
"אולי אחרי מותו"...../images/Emo4.gif

שימון היה בפוליטיקה עוד מתקופת נפוליאון.. טוב אולי הגזמתי קצת..
אבל תסכימו איתי שעוד מתקופת דיין ובן גוריון.. איפה הם דיין וב-ג. עכשיו? אחד בטיפול גמילה, והשני בקושי נמל תעופה.
ותראו את שימון (הצעיר הנצחי)
ערדניקית יש לי הרגשה משונה ששימון עוד יקבור את כולנו ורק אחר כך אולי.... ידבר על "אחרי מותו".

מה שנקרא "מהמוהיקנים האחרונים"

אולי בכלל הוא המשיח וכולם מחכים לאיזה משיח עם החמור הלבן..והנה יש לנו משיח של המלניום החדש ...הרי כדבריך הוא כזה צדיק ללא רבב..לך תדע..ואז כל אלה שמחכים למשיח ידפקו את הראש ויגידו...קיבינימאט...ואנחנו ככה כמו פראיירים התפללנו לבואו, הסתגפנו, עשינו רק מעשים טובים,וחיכנו לו ..ובסוף המשיח הוא שימון בכבודו ובעצמו....וסוף סוף יתחילו לחיות...ואלה שכבר לא חיים..יתנו להם לנוח על משכבם בשלום...ואם יצטרכו פה כילייה, שם רישתית או לב...לא תהיה בעייה...טוב..ניסחפתי..

s h o o s h a

New member
לו רק היו עוד כמה 'שימונים' במדינה שלנו

שמעון פרס, מדינאי, חבר הכנסת, שר וראש ממשלת ישראל בשנים 1984–1986 ובשנים 1995–1996. חתן פרס נובל לשלום ונשיא מדינת ישראל מיוני 2007 הוא בהחלט דמות שבלתי ניתן לשכוח. שמעון היה מאז ומעולם חלק מההוויה הישראלית ומהמדינה. ונדמה שלעולם יישאר. לא דבק בו רבב ושמו לא נקשר בפרשות משום סוג. [טפו, טפו, טפו]. ואולי דווקא היותו של האיש ישר, נקי כפיים, מלח הארץ- היוו לו אלו מכשול ורועץ בדרכו הפוליטית. הוא לא ניסה לקנות במרמה את הצלחתו. כל מה שזכה לו ובו, והוא זכה, ביושר זכה בהם! לא אשכח את קריאות ה Loser שצעקו לעברו ואני תוהה, היום כמו אז, מי באמת הפסיד, מי ה Loser האמיתי...

שושה..את וודאי זוכרת שכתבת לפני מספר ימים

עת.לכל דבר בחיים...מן הסתם אז כשקראו לו לוזר הוא לא התאים להנהיג את המדינה [אפילו חבריו לקואליציה/אופוזיציה לא חשבו כך] אולי כי הוא לא "קומבינטור" כמותם..זאת ימים יגידו...כיום מסתבר שעת למנהיג שייתן דוגמה אישית ונקי ללא רבב אולי כמו שימון..לצערינו גם את מוסד הנשיאות שבעבר היה ללא רבב דאג חרמן אחד להכתים..לפחות שימון עושה לנו יחסי ציבור [עד כמה שניתן] ברחבי העולם...השאלה מה יהיה אחרי שאחרון המוהיקנים יילך לעולמו..איזה צדיק עוד יישאר בסדום כדי להציל את עם ישראל ....ממה שעתיד יהיה לקרות אם לא יהיה שינוי...

s h o o s h a

New member
power to the people

אם העם לא יתעורר, יתעשת ויחליט שמגיע לו הרבה יותר טוב ממה שיש לו היום, ויחליט להעמיד לנו מנהיגים בעלי שיעור קומה, אני לא רוצה לחשוב לאן נדרדר כש'אחרון המוהיקנים' ילך למקום שכולו טוב. הכוח הוא בידינו, הכוח לחולל שינוי, אבל לצערי אנחנו עם שלא ממש אוהב לחולל שינויים, הנוער שלנו ... סבבה לו, חבל"ז על הזמן לו, כולם אח'שלו/דוד'שלו, ראוי רק להדגיש כי יש בין בני הנוער שלנו חבר'ה שהם לעילא ועילא, חבר'ה שהם מקור לגאווה גדולה, כמעט בכל תחום. אלא שהמצוינות הזו, 'מוברחת' אל מחוץ לגבולות המדינה שלנו, כי לא יודעים לשמור ולטפח אותה. מפחיד לחשוב שבעוד עשור, אולי שניים, לא יהיה מי שינהיג את המדינה, ונחזור ונהיה ככתוב בספר בראשית פרק א "...[ב] והארץ היתה תהו ובהו וחשך על פני תהום.."

אני דווקא יותר אופטימית..

אותו נוער משובח שיש היום הם הניצנים הראשונים להתפכחות ...בתולדות ישראל כדי שהעם יתעשת היה צריך מבול, אסונות, כנראה אנו נמצאים כעת בעיצומו של אסון [טוב לא כמו בתנ"ך] ואחריו תגיע הצמיחה....חיובית...ולכן צריך לתמוך לעודד את אותם ניצנים..

66Amiram

New member
למה את חושבת ששימון יותר טוב ממני ?

שינסו אותי בתור נשיא ואראה להם נשיאות מהי ! ובקשר לשימון ,קראי את ספרו של יצחק רבין על "החתרן הבלתי נלאה" או סתם חישבי על "מזרח תיכון חדש" הערצת מנהיגים נהוגה רק במשטרים דיקטטורים .

אפשר שיהיה צעיר לנצח...../images/Emo9.gif

אם נביא לו את קולט לידו
נכה 2 ציפורים יחד
גם פריחה מחודשת וגם יצוג הולם
איך אפשר להיות לבד בבית ענק
האמת שימון נראה עייף מתמיד

ערדי,אז מה אם שרל'ה תצרח מהגלבוע,

אני כבר המון זמן עולה לגבעת נאפוליון וצועקת בןןןןןןןןןןןןןן חבייתקקקקק,, אבל לא ,,לא תעשה לי ילד,כי אני כבר לא מבייצת כמוכן,

ben 911

New member
הנה השמש שוב זורחת../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

השקדיה פורחת ומגרד לי ב.....■■■ עכשיו כבר לא מתחשמק לי לתלות כלום חוץ מאת עצמי על כבל הכביסה. כמו שהמציאו מכונת כביסה חבלשלא המציאו מכונה היודעת לתלות כביסה.. בעצם הייתי נשוי פעם למכונה כזו אלא שעם השנים היא החלה לחרוק ולא עזרו כל השימונים והטיפולים מונעים.
איש חכם אמר פעם: אם אין אני לי....מילי.
מילי? אני זוכר שיש מכונת כביסה גרמנית בשם כזה..מילי מילה מילא.. אנא עארף? ואם לא עכשיו...אימתי?

זוכרים ששמעון פרס נבחר לגבר הנחשק ביותר,,

זה היה לפני כמה עשורים כשערכו סקר לנשים מי הגבר הכי נחשק,,הוא נבחר מקום ראשון,, זה כנראה היה בהשראה שסוניה שלו נחבאת אל כלים,

ben 911

New member
ערד' אני לא רוצה מייבש כביסה. ../images/Emo10.gif

יש לי כבר אחד. הוא מייבש אבל גם מצהיב את הכביסה.
את יכולה להמשיך במגבית... אבל בשביל החתונה המיתולוגית.

למעלה