כנראה שזה אמיתי...

האם לקחת זאת כהצהרה?

"חתונה מיתולוגית????????????????????????כי בנוסף לזה שהתרוששתי שם באנגלייה גם העלתי 3 קילו..ואני רוצה לדפוק הופעה בחתונה המיתולוגית...אז להתחיל שוב בדייאטה??

כי שם באנגלייה אמרה איזה מלכה

"אם אין לחם תאכלו עוגות" אז היה פסח ..ואני טחנתי עוגות חופשי.[עוגות זה לא חמץ נכון?] ..כמו שהמלכה ציוותה..כי באנגלייה תתנהג כמו אנגלי..

s h o o s h a

New member
מרי אנטואנט היתה מלכת צרפת

"אם אין לחם, שיאכלו עוגות" כך אמרה המלכה מרי אנטואנט,אשתו של לואי ה 16 מלך צרפת. סקופ
נראה שכלל לא אמרה זאת. למעשה, את המשפט הזה אמרה אחותה, מריה קארולינה, מלכת נאפולי, אולם המהפכנים ייחסו לה במכוון את הדברים. אבל מה זה משנה.... העיקר שיש עוגות

שיו..טרם נחתתי..בכל אופן יש קשר עקיף

מרי אנטואנט הייתה בעצם אוסטרוהונגרית..הנישואים שלה ללואי היו בעצם נישואים פוליטיים..מן קומבינה בין אוסטריה לצרפת מפחד מפני פרוסיה..לפני שנה קראתי אוטוביוגרפיה שלה..לא מצויין שם במפורש שאחותה הציעה לאכול עוגות במקום לחם ...אך היא לא המקור הראשון למשפט שאני מה זה אוהבת ומיישמת כמעט כל יום...

איך בכל זאת הכנסתי את אנגלייה?

בוויקפדיה כתוב שפרוסיה חתמה הסכם אם אנגלייה..אז אוסטריה התאחדה עם צרפת. כקונטרה במידה ותהיה מלחמה רק שהצרפתים לא צפו שהמלחמה האמיתית תבוא דווקא מבית [המהפכה הצרפתית] ..וזה נותן לי רעיון..שאולמרט יחתן את הבת שלו הבן של נסראללה..או של אמיניג'אד...אולי אז יהיה שקט?מה יש? צריך להקריב משהו למען האומה לא?

בוקר טוב

מה קורה פה הבוקר האם שומעים פעמוני חתונה ברקע ? באמת לא הייתי בחתונה המון זמן בבוקר ישנתי לי , טוב נכנסתי לישון רק ב5 בבוקר ואתם כל כך יצרתיים הבוקר שיהיה לכולנו שבת נהדרת

בוקר טוב גיברת מינהלת..../images/Emo6.gif

חיי לילה סוערים אה "ניכנסתי לישון בחמש בבוקר" מה היית במועדון לילה או פאב? אם לכבס ולתלות כביסה...ולדבר על שימון נראה בעינייך יצירתי...אז אני כבר לא יודעת מה זה יצירתיים...יום נעים נסיכה...

בוקר אור מתוקה שלי

רבצתי מול המחשב אתמול , היה קשה לזרום עם החיים השכנים למטה עשו בשר על האש וכל העשן עלה הביתה אכלתי מרק ירקות בריח מנגל ולקולות והרעשים של המשפחה העליזה החסך במשפחה רק העיק , והדמעות פרצו מהעינים כמו מזרקות ככה זה יום שאחרי, הדברים מתפרצים אלי , יש השהייה בהתפרצות הרגשות ברחתי לישון לכמה שעות , וקמתי בשעה 8 בערב , התחברתי שנית לצט המשכתי עד 5 בבוקר מול המסך ובחשכת הליל דברנו על למה אהבה ומי מחפש אהבה , על הצורך בחיבוק אוהב ואיש אחד התחיל להקליד את אשת חיל מי ימצא והעמיק על העניין מתחום הקבלה על הנתינה והקבלה שיחות רציניות אני הייתי חלק מהחבורה שהצטברה בחדרון בצט ודברנו על הזוגיות או יותר נכון על הצורך בזוגיות , שיחות אישיות שמעט אנשים קשובים זה לזה אנשים המכירים זה את זה ורטואלית היטב אז אפשר לשוחח כמצו בסלון ואז עלתה משמרת הבוקר , אילו המשכימים קום העברנו להם את הנשק שישמרו על החדר ופרשנו לישון ונחזור מחר להפגש מאחורי המסך לארח חברה זה לזו לזה לזו וכך הלאה שתמיד ניתן לומר פרשתי לישון ומברכים אותך בלילה טוב

דרך אגב אתמול נרדמתי בשמונה וחצי

בערב אחרי הצונאמי שהותירו הפשושים נפלתי שדודה...אבל...התעוררתי בחצות והיו לי נדנודי שינה..נכנסתי פעם ראשונה בהמלצתך לצאט [ראיתי שם גם את שמך] אבל מייד הוצפתי ב"מחזרים"....אחד למשל ממש בלבל אותי..תחילה הציג את עצמו כסוכן נסיעות,בהמשך טען שלמד בווינגייט, ובהמשך שגם למד פסיכולוגיה..אני "זרמתי" להעביר את הזמן ..אך כששמתי לב לריבוי המקצועות..ושגיאות הכתיב..הבנתי שמשהו "עובד עלי"....אני מניחה שרובם שם כאלה...

66Amiram

New member
נסיכת הנסיכים ,אני מתחיל לחשוב ש:

אם היו עושים ילדים באמצעות הצ'אט הייתה התפוצצות אוכלוסין במדינה . והיינו מאמצים את הסיסמה : " מי צריך עליה כשיש צ'אט " או אולי : " מצ'אט ל צ'אט כוחנו עולה " כנראה שבעזה הם מצ'אטטים כל הלילה....

ben 911

New member
אני שומע טון של לגלוג בקול שלך ערדניקית. ../images/Emo10.gif

ועוד בקשר לכביסה שלי.
אני מקווה שצער בעלי חיים לא יכעסו עלי יותר מדי.. כי אני שוקל ברצינות לאלף יונים לתלות לי את הכביסה.. תראי זה לא מסובך.. זוג יונים מרימים חולצה במקור שלהם..
ותולים אותה על החבל.. תיכף ומיד מגיעים עוד זוג יונים עם אטבים בפה ומהדקים. יונה שתזייף.....
ישר לתנור.

כנראה אתה מושפע מהסרט

"שילגייה" של וולט דיסני..אה?? יונים שתולות כביסה יש רק באגדות..לבנתיים אני מוכנה לנדב לך ספיישל את היונים שרובצים חופשי על המזגן שלי וטינפו לי את כל המזגן והתריסים..אין עליהם..חסינות כל אמצעי ההרחקה..וגם חכמות..יודעות שאני כזו רגישה בכוונה מטילות את הביצים לתוך קן על המזגן שלי..ואני..אין לי לב לחרבש להם את הקן ולקפד את חייהם של אפרוחים שעתידים לבקוע..נראה לי שהן אומרות אחת לשנייה בו'נא יש בית אחת שם יש איזה פראיירית אפשר חופשי להטיל ביצים אפילו בתוך הבית..אז רק תוגיע לי אביא לוכד יונים ושולחת לך במונית ספיישל לתל אביב..

תודיע..ועוד באותו עניין..

הן אפילו לא פוחדות ממני...אני פותחת את החלון ככה בתנופה...והן זורקות לי מן מבט מזלזל כזה וממשיכות לשבת על המזגן שלי..וודאי אומרות בשפת היונים :" אחותינו את ממש לא מפחידה אותנו" בקיצור הפנמתי את העובדה שהם חלק בילתי נפרד מנוף חלוני...ולשלשת מזגני...

ben 911

New member
חחחחח../images/Emo6.gif אז תגידי לי בבקשה...

אני לא מבין למה אומרים שהיונה מביאה את השלום?
את מכירה את שרה ומוריס של מתי כספי?

בןןןןןןןןןןן גדול..גדול גדול...../images/Emo140.gif

איזה שילוב מצאת כהמשך לשיחתנו יונים, ןכביסה...אין עליך נשמה.. הבוקר [ווידוי] אני מקנאה ב"משוש חיי" [חייך] שאני בטוחה שעוד לפני שהיא פוקחת עין תורנית בבוקר במקום קפה למיטה אתה מביא לה איזה בדיחה....גדול...ומחייך אותה לכל היום...

ben 911

New member
ערד', בבקשה אל תקנאי בה..../images/Emo9.gif

אני לא טלית שכולה תכלת.
בכל זאת על המחמאה.

למעלה