כנסווו דחוףףףףף...

xtina 4 ever

New member
OMG!../images/Emo2.gif ../images/Emo210.gif

כולם רוצים שתעופי מכאן כבר..את פשוט קוץ בתחת ><" ואיפה ראית שחזרתי על קללה שלך? את זאת שחזרת אחריי. "את לא קולטת שלא רוצים אותך ומאוד רוצים אותי" קרעת אותי מצחוק!!!!!!
ענק!

תאמיני לי שעם לא היו רוצים היו אומר

ואני לא רואה שכתבו שלא רוצים אותי בפורום זאת רק את קרציה בתחת פותחת תפה המסריח שלה עלי! תתחילי להירג ומהר אני לא דופקת חשבון לאף אחד אז יאלה תחפפי מפה הגעת לי כבר עד לגרון חאלס תחפפי וזהו אני מבינה שיש לך קליטה קשה אבל אני אגיד לך כמה שצריך עד שתביני תחפפי מפהההה!

xtina 4 ever

New member
כמה חבל שאת לא קולטת../images/Emo10.gif ../images/Emo210.gif

אני ממש לא אלך מפה, כי אני נמצאת בפורום הזה כבר הרבה זמן (כמה שנים) ואני לא מתכוונת לעזוב אותו רק בגלל איזו פוסטמה עם אתר מכוער שחשה תעצמה ותופסת עליי פה תחת :] אז לא ילך לך נשמה

../images/Emo6.gif הצחקת אותי שוב כמו תמיד!

אויי אויי אויי איזה התרגשות לא מזיז לי כמה את נמצאת בפורום הזה יאלה תורידי פוזה התחלת להרגיז תביני את לא מגיעה לי לקרסוליים אז בטח או בטח שאני לא אלך מפה כי הפוסטמה היחידה פה זאת את אז תפסי תתחת שלך בידיים ועופי מהפורום!

../images/Emo6.gif

ואת עוד אומרת שהיא חוזרת אחרי כול קללה שלך
ואני לא מבינה למה את עדיין פה?עדיף שתצאי מהפורום מספיק לחרוש על הריב הזה ואני לא מדברת רק אלייך תשכחי מכול הריב זה וגמרנו!! מיכל מחקי תשרשור הזה כברר!! סתם ריבים הוא עושה

אוקיי!!!

אני בכלל לא מבינה למה את מתערבת בשיחות של אחרים עם אנחנו רבות אז יש סיבה תפסיקי להתערב בכל דבר ותשימי לב לעצמך לא לאחרים!

../images/Emo4.gifאמא שלך פוסטמה מפגרת אחת

תרגיעי עלק תכניסי לי בוקס אני אכניס לך לפני שתחשבי על זה אפילו קופה מכוערת

הפפפפפפ

לא עירבתי את אמא שלך על תערבי את שלי!!
תחזרי על כול קקללה שלי אני לפחות יכולה לחשוב! מפגרת סתמומה מעפנה שימפנזה בבון דיבלית אדיוטית שרוטה מפרסמת אתרים מגעילים!!

שרמוטה של העולם!

אפההה תרגעי מצצי לנסראללה ישרמוטה קטנה עוד קללה אחד כזאת אני אפתח אותך מכות שרלילה

באמתת???

וואי אני רועדת פתחי את סבתא של נסראללה יזונה לפחות אני לא מצצתי לעראפת עכשיו אני מבינה למה עראפת מת.....

אל תדאגי הבנתי טוב מאוד!!

את יודעת מה תמשיכי לקלל אני לא נכנסת יותר לשרשור הזה שיהיה לך בכיף!!

xtina 4 ever

New member
תישארי פה ../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

דווקא מצחיק איתך... אני יושבת פה ופשוט מתפקעת מצחוק! כי מאמי, את כל כך עושה מעצמך צחוק :] את אומרת שאני חוזרת על מה שאת אומרת, כשבעצם את זאת שעושה את זה. את חושבת שאת מפחידה מישהו עם כל האיומים שלך, ואת שוב יוצאת מעאפנה. ונכון, אני לא מגיעה לך לקרסוליים, אני מגיעה לך הרבה הרבה מעליהם :] כי כמו שכבר אמרתי, את חסרת חיים עלובה שבונה אתרים בטיפו, רבה פה בפורום וחושבת שמישהו שם עליה, וכותבת הודעה כל כך עלובות...(אבל העיקר שאת מצחיקה אותי) אבל את יודעת מה, אני מהפורום זה לא אלך...ומצידי-קפצי לי :]

תגידי מה את בכלל חשה אהה?

תאמיני לי שעם את חושבת שכל מי שבונה אתר בטיפו טיפש אז את מקללת די הרבה ילדים ותאמיני לי שאת זאתי שלא יודעת מה את רוצה מהחיים כי לי כבר יש חיים וחברים זאת את משועממת ויושבת כל היום בפורום הזה מה את חושבת שחיים הם בפורום אז את טועה כי חיים הם מחוץ למחשב אז קבלי איבוש ושתקי.!

למעלה