כנסווו דחוףףףףף...

пидара&#1

תוכלי לפרש לי?

מאמי תרגיע

סוקה תביה ממה מה חש אהה תוריד תחת מי אתה חושב שאתה בכלל עלק מדבר לי פה ברוסיתתתת לך תוכל דשא ימסריח אחד

xtina 4 ever

New member
אני בת, מותק../images/Emo8.gif ../images/Emo210.gif

סוקה יובאנייה וג'ופו פאשלה נחוי שלאווה יובנייה ורות

xtina 4 ever

New member
דיי, העלבת אותי../images/Emo10.gif ../images/Emo210.gif

אין לי הרבה מה לומר לך חוץ מזה שכל זה לא היה קורה אם לא היית מפרסמת פה את האתר המסריח והעלוב שלך... פעם הבאה תחשבי אם כדאי לך לפרסם פה דברים זוועתיים כמו האתר הצולע שלך
ואני לא כמוך, מוצצת לאבא שלי..אז בבקשה ממך, לא כל הפורום רוצה לשמוע על דברים מהסוג הזה.. את יכולה לפנות למוקדי עזרה לאונס במשפחה או משו, אבל בבקשה, לא פה... זה פורום בריטני ספירס אם לא שמת לב =P ועכשיו אחרי שאמרתי כל מה שהיה לי להגיד, пащла нахуй

חחח הצחקת אותי אני נקרעתתתת מצחוק

מתוקה זה שאת לא מבינה באתרים אז זה לא אשמתי ושנית אני יכולה להמליץ לך על פסיכולוג מעולה כי את זקוקה לו מאוד אז תלכי בעצמך להזדיין כי רק את זה את יודעת לעשותתת...!

xtina 4 ever

New member
לא, את זאת שהצחקת אותי.../images/Emo210.gif

תאמיני לי, שבאתרים אני מבינה טוב מאוד. לפחות אני יכולה לבנות אתר HTML נורמאלי עם עיצוב נורמלי, ולא להעתיק דברים מילה במילה. אני לא עלובה וחסרת חיים כמוך...אתר בטיפו XDDDDDDDDDDD חחחח!!! וואי עם הפסיכולוג זה היה חזק...ייבשת אותי..אני עצובה
ואני לך שוב, עד שהגרב שיש לך במקום מוח תבין, פאשלה נחוי, סוקה יובנייה וג'ופו

עלקקקקקקקקק

מתוקה את ילדה פרנואידית שמת לב תביני כבר שאת משוגעתתתתתת על כל השכל אז לכי לפסיכולוג עלק אתר מה את חשה את עצמך תכנאיייית?!?! איי פשלה תאאאא

xtina 4 ever

New member
חחחחחחחחחח!!!../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

אני מתפלאת איך לא חסמו קרצייה כמוך עדיין 0___O ולא צריך להיות טכנאית (כותבים את זה עם ט', עילגת..) בשביל לבנות אתר ב-HTML. זה שאת כל כך מפגרת ולא יכולה לעשות את זה, לא אומר שזה קשה
חח מתוקה, אם הייתי משוגעת, הייתי באמת הולכת לפסיכולוג...><" אבל כנראה שאני לא. תתמודדי. "מלאכית תוקפנית" חחח...את מי את תוקפת? את האתר שלך במתקפת זוועה?

חח ועוד ח

תקשיבי זה שאת דיסלקתית זה לא אומר שכולם כאלה ותביני אני לא צריכה לבנות אתר בhtml בשביל לבנות אתרים מעולים!!! בטיפו אז שבי בלול כי אין לך סיוכי נגדי!

xtina 4 ever

New member
דיסלקטית*../images/Emo210.gif

ה' ישמור, תלמדי לכתוב..
אין לי סיכוי נגדך? שמעי, זה בערך הדבר הכי עלוב ששמעתי בחיים
אני לא "בונה" אתר בטיפו, אין לי גראפיקה דוחה כמו שלך, ואני לא מקללת את מי שלא אוהב דברים שאני עושה... אבל את עלובה, אז וותרי בשיא...לא בדיוק יש שיא...תפרשי לדוקים או משו.. בעצם, תחזרי לרפת...שם מקומך

תפסיקי כבר אני יעשה עוד מעט במכנסים

תגידי מתוקה לא נמאס לך לכי זדייני לי מהעניים נמאסת עלי את פשוט קרצייה מהלכת את לא מקבלת דברים כמו שהם תביני כבר החיים קשים ואת לא תבחרי איך לחיות אז תחיי עם הדיסלקטיות שלך בשקט ובלי להפריע לאנשים

xtina 4 ever

New member
פרות לא לובשות מכנסיים../images/Emo9.gif ../images/Emo210.gif

לי אישית מאוד נמאס ממך, כי את פשוט לא קולטת שלא רוצים אותך פה בפורום
(וזה אייקון עצוב כי את עלובה ואני עצובה מאוד בגלל המצב הנואש שלך), תקשיבי, אני מבינה שאין לך חיים וחברים, אני מבינה שאין לך מה לעשות חוץ מלשבת במחשב ולבנות אתרים זוועתיים שאף אחד לא נכנס אליהם, אבל מה הקטע? פה זה רק פורום, את לא תמצאי פה חיים (אני יודעת שניפצתי לך תבועה, סורי
). האמת, שלי אין לי שום דיסלקטיות..בניגוד אלייך, אין לי שגיאות כתיב ואני שמה פיסוק. אז כדאי שתלמדי ממני קצת

תגידי באמת נמאס לך?!?!

מתוקה עם היה נמאס לך ממני כבר מזמן לא היית עונה לי ותאמיני לי שיש לי חיים לעומתך ויש לי קללות משלי לעומתךך חאלס לחזור אחרי כל קללה שלי על תיהיה קוף אחרי בן אדם מה את לא קולטת שלא רוצים אותך ומאוד רוצים אותי עם את לא קולטת את זה אז אני לא יודעת מה את כן קולטת ואולי בכלל אין לך קליטה כי המקרה שלך הוא זה שאנוש לא שלי!

למעלה