כנסווו דחוףףףףף...

קודם כל...

אני מעתיקה אין מה לעשות כולם מעתיקים זה העניין ושנית מאיפה אתם רוצים שאני אקח דברים עליה אני לא יודעת אנגלית בשביל לחפש באתרים אנגליים מידע עליה אין מה לעשות ותרגיעו.!!

לא כפרה, ממש לא כולם מעתיקים.

אם לא יודעים, אז לא עושים. יש לנו מנהל של אתר ישראלי של בריטני פה בפורום, והוא לוקח מפה ידיעות חופשי - כולם מסכימים ומפרגנים.
למה? כי הוא ביקש רשות, וכי הוא שם קרדיט. מה שאת עשית, נקרא לגנוב. לא לקחת השראה, אלא פשוט העתקת מילה במילה את המאמר ש-אני- כתבתי [לא העתקתי אותו משום מקום ד"א.], לא ציינת קרדיט ולא כלום. ואין מה לעשות, העיצוב מזעזע. לא שציפיתי ליותר מדיי מאתר של טיפו ומילדונת [תוקפנית] כמוך. :)

freesoul24

New member
אויי נו באמת!היא בסך הכל..../images/Emo201.gif../images/Emo4.gif

ילדה ! על מה אתם רבים פה ?! בסך הכל אתר!!! זה לא שהיא עשתה למישהו משהו רע, טוב אז היא העתיקה...ביג דיל! תתבגרו!

!!!!!

מתוקה אני לא אשאל לא אותך ולא אף אחד בשביל להעתיק עם יש לך בעיות תתלונני עלי למשטרה בכיינית מה את כותבת לי פה נאומים תביני החיים קשים לא כל מה שרוצים מקבלים ועם את לא מבינה שבישביל להעתיק לא צריך רשות אז אני לא יודעת מה את כן מבינה כי להעתיק זה אומר לרשום או לכתוב משהו של משהו אחר ושיחשבו שאני כתבתי את זה אז קלטיייייי כבררר!!!!!!

וואי וואי איזה ערסיות ../images/Emo13.gif

[וגם ארסיות, אבל נעזוב את זה] [אני לא מצפה שתביני את זה ^] ההגנה הכי טובה היא התקפה, אני רואה שאת מיישמת בכל הכח :) אני ממש צריכה לזוז אז יש לך עוד כמה שעות בפורום, כשאני אחזור אני אחסום אותך. ביי כפרה.

0verpr0tected

New member
תגידי את? מה הבעיה שלךך

אז אין לה אתר כזה מוצלחחח סווו???? זה אומר שאת צריכה לרדת עליייהההה מה נסגר איתךךך תגידיי ואת תתחילי להוריד את הפוזה שלךך דחוףףף ואת התחלת בתוקפנות אז למה שהיא תשתוקק את פשוט היסטריתתתת אומנםםם אני לא כותבת פההה המון אז זה לא אומר שאני לא מכירהה אותךךךך אז גם לי יש אתר בטיפו על בריטני זה אומר שהוא מועתקק לאאאא וזה גם לא אומר שהוא ילדותי או לא מקצועיייי חשהההה את עצמך יותר מידייייי אז תתחילי להירגעעעעע אני יודעת שבזמן מחזור את מאוד עצבנית אבל תשלטי בעצמךך קצתתת!!! אז היא העתיקה כתבות מהפורום את לא יכולה להגיד לה את זה בצורה נורמליתתת יותר!

עוד סטוקרית לאוסף? ../images/Emo2.gif

"אומנםםם אני לא כותבת פההה המון אז זה לא אומר שאני לא מכירהה אותךךךך" וואו. רמת הפרחיות עלתה מעל המקסימום המותר.

0verpr0tected

New member
סליחה חמודה תתחילי להירגע

ואת פרחההה עם איך שאת מדברת מה את חשההה את עצמך יותר מדיייי כאילו מי את בכלל

עדידי15

New member
חחחחחחח נכון../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

מיכל פרחה. איכ,מיכל,יא דוחה מה את חשה!!!

הפפפפפפפפפפפפפ

עד לפהההה מותק תורידי פוזה יאללה צאי מהפורום זה שאת קטינה זה לא אומר שתתחילי לקלל פה!!

xtina 4 ever

New member
בלאט סוקה../images/Emo210.gif

יאללה תתחילי להוריד פרופיל שלאווה למה אף אחד פה לא שם עלייך! "אפתח אותך מכות"...פחחח את עלובה מאמי ורק תנסי לענות לי...לא יגמר טוב, אני מבטיחה!! пидараска сука

למעלה