כנגד כל הסיכויים....

מירה@

New member
ססססססססאניק,

אני פשוט מאושרת בשבילך. כל יום אני חוזרת מהעבודה ופותחת לראות אולי הודעת משהו. והנה הגיע היום. מגיע לך, אחותי. מגיע בענק. שתדעי רק ימים מאושרים כאלה מירה שמאוד שמחה, שמחה, שמחה!!!!!!!

אושרת@@

New member
וואוו סאני אני פשוט בהלם

אני מצדיעה לך
!!! על הכוחות שהיו לך לעבור את כל מה שעברת. ביקשת לא להגיד לך מזל טוב ורק לקוות לטוב מאחלת לך שיהיה לך הריון מוצלח ותקין עד הסוף הטוב כמו הסיפור שלך. מאוד מאושרת ומתרגשת בשבילכם
מכל ה-

רומי^^

New member
יפה שלי ../images/Emo68.gif - בלי הרבה מילים

אמא של שולחן- הקפה, לבינתיים...

עידית ד

New member
סאני ../images/Emo23.gif

הבקשה שלך מובנת מאוד תשמחי, תהיה אופטימית מחכה איתך לדופק מחכה איתך לבטן שתגדל מחכה איתך ללידה ואז תקבלי את כל האיחולים שבעולם בינתיים קבלי חיבוק שמח מאודד מאודדדד

אולה *

New member
יש יש יש יש יש !!!!!!

סאנושקה! מגיע לכם! מחזיקה אצבעות חזק חזק להריון ארוך, תקין וקל! אולה.

../images/Emo25.gif תודה מתוקה.

גם כשאת כותבת, אני רואה אותך מול עיני... ואת בן זוגך (עם המשקפיים המצחיקים מהספר של ליאור). D-: תודה רבה רבה ורוצה מאוד להחזיק גם לך בחזרה. בקרוב... הלוואי.... סאני.

סאני - איך ריגשת אותי ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

איך שימחת אותי
איך הפתעת אותי
איך הצלחת!!! איך שיחקת אותה!!! שיהיה בהצלחה עד הסוף המושלם!!!
אגב - השתמשת באבן?

בטח שהשתמשתי באבן.

היא איתי בתיק, כל יום. ולפעמים גם בשידה בחדר השינה. הלוואי והיא תעשה אנרגיות חיוביות לכולם. שמחה להכירך נילה.
אני חושבת שאת אדם מיוחד.
סאני.

מיכל ק-ש

New member
אבן שנילה חילקה לכל מי שהיה במפגש

אצל מרב. האבן אמורה להיות בעלת סגולות רבות ובינהן שיפור הפריון, עזרה בכניסה להריון ושמירה עליו. בינתיים זה עובד...

סיגל 01

New member
טוב, הצמרמורות שלי זה לא דבר חדש

אבל הפעם זה היה חזק במיוחד. מתאפקת לא להתפרץ בכל מיני איחולים, ומכבדת את בקשתך. אבל, מחזיקה לך אצבעות הכי חזק שרק אפשר, שהמזל יאיר פנים כמו שהוא האיר לך עם ההריון הזה. תשמרי על עצמך, אל תתני לעצמך להתרגז ולהתעצבן מדברים שוליים. מאושרת בשבילך, והלואי ונשמע ממך רק בשורות טובות תמיד! היה לי כיף לדבר איתך, תהיי בקשר!

היה לי גם כייף ../images/Emo9.gif

מקווה לא להתרגז מדברים שוליים, למרות שהם לעיתים אינם שוליים... אבל "פאק איט" העיקר שאני אקבל את האושר בה´ הידיעה. ואתן לבעלי את ה-מתנה ליום ההולדת שהיה לפני כמה ימים. ובאמת שנשמע רק בשורות טובות
תמיד
אהיה בקשר. את מוזמנת גם. תמיד. סאני

GALITDOL

New member
חמסה. חמסה. העיניים שלי דומעות

מגיע לך הריון הכי הכי בריא והכי הכי מוצלח. מחזיקה אצבעות להמשך הדרך.

רומי 007

New member
סאנילה

אין לך מושג מה שההודעה שלך עושה לי! כל היום אני מסתובבת בתחושה שהיום הזה ממוזל (כל מיני דברים טובים שקרו היום לי ולבעלי) ועכשיו ההודעה הבלתי צפויה הזו! מדהים מדהים ושוב מדהים. כל הכבוד על האומץ שלך ועל הנחישות ועל ההחלטה לנסות גם כשהסיכויים קלושים לכאורה. מגיע לך שנשיא המדינה יתקשר להודיע לך על הבטא. נשיקות

anat eitan

New member
SO TAKE A LOOK AT ME NOW"

WHEN THERE´S JUST AN EMPYY SPACE AND THERE´S NOTHING LEFT HERE TO REMIND ME JUST A MEMORY OF YOUR FACE TAKE A LOOK AT ME NOW WHEN THERE´S JUST AN EMPTY SPACE AND YOU´RE COMING BACK TO ME IT´S AGAINST ALL ODDS IT´S THE CHANCE I´VE GOT TO TAKE TAKE A LOOK AT ME NOW..." השיר המקסים של פיל קולינס מאוד מתאים כמנגינת רקע להודעה שלך. אין לי ספק בכך. שיהיה בהצלחה , סאני. מגיע לך הריון שקט ומושלם. ענת.

למעלה