גם עכשיו, כשאני קוראת את התקציר שלך מתמלאות לי העיניים בדמעות. האצבעות הכחולות שלי ממשיכות להיות מוחזקות ולא אכפת לי אם יהיה לי נמק - אני לא מרפה ל 8 וחצי חודשים. חושבת עליך המון ומחכה במתח לשמוע על דופק, סקירות ושאר ענייני הריון. בחילות נעימות!
איזה סיפור מדהים כמו באגדות../images/Emo102.gif../images/Emo65.gif
סוף טוב הכל טוב! אני לא מאמינה ... מתה לחבק אותך חזק חזק אבל את רחוק ממני , אז בלי קולולולו... ומזל טובים... אבל אני יאחל לך רק בהצלחה אמיתית של תשעה חודשים ארוכים ובלי בעיות והטרדות ושב"ה תגמרי בשלום בידיים מלאות. אמן כן יהיה רצון... מאוד שימחת אותי על הבוקר למרות שבהתחלה מאוד כאב לי לישמוע את השתלשלות הדברים - אבל הסוף היה יפה ומתוק. אוהבת אותך מאוד מאוד ושיהיה בהצלחה וכמו שביקשת אני מצרפת את 20 האצבעות שלי ומחזיקה אותן חזק
לא אומרת כלום, אבל אני עם דמעות התרגשות בעינים. ראיתי אותך במפגש, וכל כך קיויתי שגדל אצלך מישהו בבטן וחיכיתי לעדכון שלך. ובהמשך לסיפורך - לא מאמינה באלוהים / שכר ועונש, אבל עדין מקווה שדברים רעים יקרו לאותם נבלות בהם יצא לך להיתקל בשנים האחרונות. מחזיקה לך אצבעות הכי חזק שאפשר.
עקבתי אחרי חלקים מהסיפור שלך, מהצד, בשקט (לא היה לי הרבה מה לומר כדי לעודד או לנחם). לא ידעתי את כל הצטברות הגועל נפש שעברה עליך בחודשים האחרונים - ועכשיו כשאני יודעת אני מורידה בפנייך את הכובע הוירטואלי על היכולת להמשיך ולטפס במעלה ההרים והמכשולים שהציבו לך החיים. וואו! ומאחר וביקשת, אני לא מברכת ולא צועקת מראש הגגות אלא רק מחזיקה לך את כל האצבעות שבעולם לתשעה חודשים שקטים ושלווים ולהמון אושר
ושוב, אנחנו מוכיחות שאת כל הסטטיסטיקות אנחנו ננצח. סאנשיין, אהובה, מהיום שבו נפגשנו, אני מחכה לרגע הזה, ליום בו תלחשי לנו בשקט, בשקט, שעשית זאת, וחיים חדשים מתחילים לצמוח בתוכך. הידיים רועדות מהתרגשות כשאני קוראת את מה בכתבת. אני אחזיק את כל האצבעות בשבילך ואתפלל שהפעם זה כרטיס בכיוון אחד, שסופו רק אושר אחד גדול.
אני עוד זוכרת אותך מהמפגש ההיסטורי ההוא אצל חנה וליאור, ונדמה לי שזה היה ממש אחרי שקיבלת בטא חיובית. עכשיו, אחרי כל כך הרבה אני כל כך כל כך מקווה שתצטרפי אלינו בחזרה לפורום הריון אחרי, והפעם ל-9 חודשים מלאים ובלי חוכמות. מחזיקה אצבעות חזק חזק
שהדמעות חונקות את גרוני את רואה יום אחד את למטה ויום אחד למעלה .. מאחלת לך כל מה שאת מאחלת לעצמך תישמרי על עצמך טוב טוב אני רוצה תינוק בריא אחרי 9 חודשים המון המון הצלחה בהמשך ואנחנו עוד נדבר בקרוב
לא הייתי כאן אתמול אז רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך והאמת שקשה לי לכתוב כי יש לי דמעות בעיניים..... שומרת עליך מרחוק והפעם- עד הסוף הטוב הרבה אהבה הרמוניה
סאני מתוקה, רק טוב אני מאחלת לך, שיהיה הריון ארוך ומלא ובסופו תלדי תינוק מקסים וחייכני שיפצה אותך על כל התלאות שעברת. אני ממשיכה להחזיק את האצבעות בשבילך, חזק חזק, עד שנשמע את התינוק שלך בוכה.
הגוף שלך מת על הטיפולים כנראה. תראי מה זה - בהפריה ראשונה היתה לך הצלחה כבירה בקליטה, ועכשיו שוב בהחזרת מוקפאים. מה שהיה בין לבין זה פשוט חלום בלהות שאני ממש מקווה שאת בדרכך החוצה ממנו. אני אוהבת את הסוף (הזמני) של הסיפור שלך: נורא זהיר אבל מאד אופטימי. מי כמוך יודעת כמה הכל שביר (ולא רק בשלבים הראשונים), ולכן את צודקת, אני לא אצעק בשבילך משמחה אלא אחזיק אצבעות הכי חזק שאני יודעת ואתפלל בשבילך לאלוהי הדברים הטובים - שישאר איתך תשעה חדשים תמימים בלי להרפות לרגע. את גיבורה אמיתית סאני. לא יודעת כמה נשים בוגרות עם נסיון חיים רציני היו מצליחות לעבור את מה שאת עברת ולהישאר שפויות, והנה את כאן - שוב על המסלול המוכר שעברת, בתקווה לסוף מושלם הפעם. אני איתך בשני הפורומים, חוששת בדיוק כמוך ומחבקת אותך מרחוק חיבוק ענק.