כנגד כל הסיכויים....

וואי... לא תאמיני. ../images/Emo12.gif

בדיוק שמעתי את השיר לפני כמה ימים.... ונורא מצא חן בעיני שוב. כי בתור נערה צעירה, הייתי חולה על פיל קולינס. תודה חמודה. סאני.

יעל@

New member
סאני ../images/Emo42.gif

יש לי צמרמורת, ודמעות בעיניים. איזה יופי, אני כל כך שמחה בשבילך, ומחזיקה לך אצבעות. ממש כייף לשמוע, מאחלת לך כי ההריון יצליח בשלמותו, והמון המון בריאות. אוהבת יעל

טלי2

New member
וואו סאני איזו הפתעה!

אני באמת באמת מאושרת בשבילך מגיע לך כל כך קצת אושר.... ויחד עם זה ממשיכה להחזיק לך אצבעות עד שתלדי ילד/ים בריא/ים ומתוק/ים. ואיך אני שמחה לדעת שלחץ לא משפיע...

וואו ../images/Emo70.gif

סאני, ריגשת אותי עד דמעות, אני כל-כך שמחה בשבילכם ומאחלת לכם שמעתה השמש תזרח עליכם יום,יום, לעולם. מחזיקה לכם אצבעות מרגע זה ולשמונה חודשים הקרובים (בתקווה שהן לא תנשורנה) עד שתרשי לנו לצעוק קולולולולו........ נשיקות ושיהיה רק טוב רוני

love joy

New member
סאנשיין שלי

החזקתי אצבעות כל כך חזק שבטוח שהרגשת אותם עד אלייך. מיום חמישי אני נכנסת לפורום רק כדי לבדוק מה קורה איתך, וכשלא ראיתי אותך פה גם ביום שישי הבנתי שיש רק טוב ושמחה לפנייך. רציתי להתקשר אבל החלטתי עדיין להמתין עד שנראה הודעה פה אצלינו. אני פשוט מאושרת, מכל הלב והאצבעות אחלתי לך הצלחה כי זהו עברת מספיק ועכשיו עברו ונגמרו שבע השנים הרעות ובאות ומתחילות שבע השנים הטובות. לא אני לא אאחל מזל טוב כי את זה מאחלת המיילדת עם יציאת התינוק הבריא והשלם, וניתן לה את העונג לכך. מכל הלב לך ולחצי השני הריון ארוך ארוך, מהנה וכייפי. אוהבת LOVE JOY

שושי @:-)

New member
יו סאני איזו הפתעה טובה ../images/Emo28.gif

כ"כ שמחה בשבילך ומאחלת לך הריון בריא ותקין שבסופו תחבקי עולל קטן צרחן וורוד
מזל טוב מכל ה-
לוי ושושי

תמסרי לו ד"ש

למדנו ביחד באוניברסיטה (אותה כיתה). נפגשנו בתור בתה"ש לפני יותר מחצי שנה, שתינו לא דיברנו רק הסתכלנו אחת על השניה, אני דיברתי עם לוי על הכל חוץ מ"למה אנחנו פה", ואם הוא עדיין לא מזהה, תגידי לו שגם גיסתי למדה איתנו...

יובל@

New member
סאני היקרה איזה יופי../images/Emo13.gif

היתה הרגשה טובה לגביך וחיכיתי להודעה כזאת ממך. כל השבוע ניסיתי להזכר ולספור מתי פחות או יותר את צריכה לבדוק בטא ולא הצלחתי.בימים האחרונים כל פעם שפתחתי את הפורום חיפשתי אותך. ועכשיו כאשר אני קוראת את הודעתך המשמחת אני מזילה דימעה של אושר. אז לפי בקשתך לא אברך יותר מידי רק אאחל לך הריון קל ומשעמם. יובל

מרב.

New member
ולי מתנגן השיר של פיל קולינס בראש..

זה לא שזה ממש נגד כל הסיכויים, סאני, אבל זה בהחלט מה שכבר היה צריך לקרות, כבר לפני כל כך הרבה זמן. כמה סבל ועצב שידעת כאן בחודשים האחרונים, מאז אותה שבת אביבית שבה נחת הברק בביתכם, מכה רודפת מכה. אז בשום פנים ואופן זו לא הודעה שתנוח על זרי הדפנה, ואת ההריון הזה תעברי בשלבים- כל פעם יעד חדש קטן שיכבש, בכל פעם צעד אחד לקראת החיים החדשים. אבל זו הודעה של שמחה ואושר, של משהו שהתמלא סוף סוף, של ניצן קטן שזה עתה החל לנבוט... אני מחזיקה אצבעות סאני, ומקווה להריון מאושר ותקין, הריון מיוחד במינו, והריון שלא ישא עליו את חששות ההריון הקודם. מחכה לצעד הקטן הבא שתעשו כדי להאמין- לראות שק, ועד אז מרשה לעצמי רק חיוך ענק ומאושר של אושר. ותעשי שולם עם ההוא שם למעלה, נראה לי שנגמרו החודשים הרעים, וברגע שכדור אחד קטן החל להתגלגל לכיוון הנכון, הוא מגלגל איתו את הכל, ודלת אחר דלת- כולן נפתחות בפנייך. שיהיה רק אושר, סאני, טהור ומלא, שתדעי להעריך כל זיע וניע שבך,
מרב

יפעתי&

New member
וואוו סאני יש לי דמעות בעיניים...

אני באמת מכל ה
שמחה כל כך בשבילך יש בי ערבוביה של רגשות שהנייר דל מלהכיל שיהיה לך רק טוב ועד הסוף השמח שמח שמח שנשמע ממך קולולולולול ענק בעוד שמונה חודשים וואוו סאני המון חיבוקים ובלונים ושיהיה לך רק טוב

ליבת

New member
מתוקה, רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך

כמעט ולא יוצא לי להכנס לפורום, אבל כשראיתי שהצלחת הייתי חייבת להגיב ההריון הזה הוא פשוט נס, אני מאחלת לך מכל הלב שההריון הזה יביא לך את האושר הגדול לו את מחכה כל כך הרבה זמן. מגיע לך הריון משעמם, תקין ותינוק בריא!!!!!! נתת לי המון תקווה, גם כשהכל נראה שחור קורים נסים ומה שקרה אצלך זה נס - ובעזה"ש נס ל 9 חודשים משעממים! כל האצבעות שלובות להצלחת ההריון הזה ומתפללת יחד איתך שהפעם זה זה!!!! תשמרי על עצמך!!!!
מחכה איתך, ליבת

למרות הכל...../images/Emo57.gif

בוקר טוב לך... כל בוקר אני נכנסת לפורום הזה ע"מ שאוכל לשמוח עם כל הבנות שכן מצליחות, ובאמת מכל הלב תמיד רציתי לראות את ההודעה שלך. לא ידעתי מה עברת אבל ידעתי לפי כל ההתכתבויות שעברת משהו קשה במיוחד ואיחלתי תמיד שאת, דווקא את תזכי לכתוב את ההודעה המשמחת ושאוכל לשמוח איתך. הצלחת לגרום לי להזיל דמעות, דמעות שמחה כמובן. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. אני מאמינה שהשמחה תוביל שמחות נוספות, פרנסה לבעלך ובית חדש מלא שמחה ואושר. כל טוב לך יקרה. ורק בשורות טובות.

../images/Emo25.gif רק נשיקות

מהרגע שהודעת לי התרגשתי כל כך. למרות שאת יודעת הכל אגיד זאת גם בפומבי מחזיקה לך אצבעות יקירתי רק לטוב ולאושר ולאהבה. אוהבת אותך ורוצה בשבילך הכי טוב שיש בעולם זוהרה

רוני@30

New member
וואו סאני. אני בוכה מול המחשב...

שיהיה לכם רק טוב ! ה-
שלי אתכם. רוני

רחלי*

New member
../images/Emo24.gif וואו..

הרגת אותי , אני עוקבת אחרייך הרבה זמן והפעם פשוט שתקת אותי עד כדי דמעות--האמת שזה לא אומר כי הם יורדות ממש בקלות לאחרונה-. וואו אני באמת מאושרת בשבלכם ומתפללת שאכן הכל ילך טוב. אני חייבת להגיד שאני קצת מיואשת ואפילו חשבתי לעשות הפסקה אבל פשוט עודדת אותי וחזקת אותימאד מאד. שיהיה המון הצלחה ורק טוב וטוב וטוב.

באאבו

New member
וואוויווה....../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סאנשיין, איזה בשורות משמחות. אני בהלם ממה שעברת! נראה היה שגרוע מזה כבר לא יכול היה להיות. וואו, אני שמחה שעכשיו יש לך בשורות טובות, שהעבודה הסתדרה ושאתם בדירה משלכם (רק למה שכורה, מה קרה לבית שקניתם? גם אותו המנוולים לקחו?) ושהקינוח הוא הבטא המתוקה הזו. סאנשיין, נגיד מזל טוב בעוד 40 שבועות, בעזרת השם. ועכשיו, בינתיים, אני אגיד לך ב-ה-צ-ל-ח-ה. מכל הלב, המון המון בהצלחה, שתנטוף לך מכל הכיוונים. אמן!
איזה יופי!
באבו

ביקשת לא להגיד מזל טוב...

מקווה שאפשר לפחות להגיד
מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך כמה חמסות בשביל המזל...(טפו טפו טפו)

למעלה