כמה שאלות....

RainBird

New member
את לא מראה שאת טיפוס סובלני. אנחנו שאלנו שאלות, ואת תקפת אותנו כשלא קיבלת את מה שרצית. איפה הסובלנות והסבלנות בדיוק?

הזריחה

New member
דוקא הסברתי בכמה וכמה תשובות

שאני מבינה למה החקריה הצולבת ואף התנצלתי, אני טיפוס מאוד סובלני, בהתחלה לא הבנתי את המשמעות של החקירה ושל התשובות המתחכמות אבל אני חוזרת ואומרת שהבנתי ואני מסכימה איתכם בעניין.

mbinh

New member
+שאלה

מכיוון שיש איסור על העברת לחשים וטקסים לאדם דרך הפורום אני לא יכל לעזור לך כל כך. דבר אחד אני לא מבין.יש לך מורה למה את לא נעזרת בה?

gwizard

New member
לדעתי

אם המורה בעלת ערכים מוסריים נאותים כמקובל בחברה שלנו אז היא לא רוצה להתערב במשהו שברור לכל המסתכל שנופל תחת ההגדרה של כפייה (או במילים אחרות מאגיה שחורה, עד כמה שאני לא אוהב להשתמש בביטוי). הרי זה ברור ושקוף שהבחורה מאוהבת ורוצה שהבחור יאהב אותה בכל מחיר. זה גם ברור שהיא כבר קיבלה פעם או פעמיים תשובה שלילית ממנו ועכשיו היא מנסה למצוא דרכים עקיפות להגיע אליו. זה בסדר, היא תלמד את הלקח בסופו של דבר, כמו כולנו.

הזריחה

New member
כמו שכבר הסברתי ואמרתי

לדעתי כדאי שתקרא את כל מה שכתבתי אבל אני אחזור על זה, אני לא מתכוונת לעשות שום דבר בכפייה! לא אין לי רצון להחזיר לאי אף אחד ולא לכבול אלי אף אחד ואם הייתי רוצה כבר ידעתי איך לעשות את זה, תאמין לי, זה לא האופי שלי. הבחור אוהב אותי אני לא צריכה שיאהב אותי אגב!!! לדעתי דעתך מוטעת!!! והמסקנות שלך משפילות, ומעליבות!

gwizard

New member
אהה

קראתי את מה שכתבת בעיון רב לפני פרסום תגובתי הקודמת. אם הבחור אוהב אותך כמו שאת טוענת, אז למה הוא לא נמצא איתך ? אם את לא רוצה לעשות שום דבר בכפייה אז למה את מחפשת להסיר ממנו חסימות, לגרום לו להבין שהוא טועה, להיפתח יותר רגשית ? האם את באמת חושבת שהוא יגיד לך "בסדר" אם תשאלי אותו "תגיד, אתה מוכן שאני אעשה עליך כישוף שיעזור לך לאהוב אותי יותר" ? אם המטרה ראויה כפי שאת טוענת, אז למה המורה שלך לא עונה לך על השאלות או עוזרת לך לבצע את הכישוף ? את אולי חיה באשליות, אך אני כן מסוגל לראות מעבר לסדין ואני רואה אישה מאוהבת שמחפשת דרכים לזכות באהובה תוך חוסר הבנה שזה יפגע בשניכם ברמה שאתם רק תסבלו.

הזריחה

New member
גבר גבר תקשיב!

הוא לא נמצא איתי כרגע כי מן הסתם מישהי כובלת אותו אליה זו החסימה שחשבתי לשחרר אבל כבר הוצאתם לי את המיץ ותודה אני אמצא את הדרך בעצמי ודרכו. וכמו שהוספתי ואמרתי הוא אמר שהוא יבדוק איך הדברים מתגלגלים ואז יחליט אם לעשות את ההסרת חסימה או לא. אני לא רוצה לכפות שום דבר והאמת היא שמצאתי ספר נהדר של כישופים ודרך להעביר מסר ואני דווקא חושבת שאני אלך על הכיוון הזה ברגע הנכון. אתה לא רואה מעבר לסדין ולא בטיח! תודה על כמה בוננות לא חשובות ויהירות!

gwizard

New member
אז הנה סוף סוף את מודה

שאת פשוט עוד אחת מהנשים הללו שמנסה להרוס מערכת יחסים למישהו אחר. כולי תקווה כי כל כישוף שתנסי יחזור לך חזרה כל כך חזק שאת לא תוכלי לשבת אחר כך. יום טוב.

במה היא צריכה בדיוק להודות?

למה אתם סוקלים אותה בראש חוצות? סהכ גולשת תמימה מבקשת עזרה. למה להתחכם?? תגיד שאתה לא יכול לעזור מסיבותיך שמורות עימך או לחלופין תשתוק! למה לסקול ולהפוך אותה לפושעת?? נאחל לך חזרה שכל כולנו תקווה כי כל כישוף שתנסה יחזור אליך חזרה כל כך חזק עד שהרקטום שלך יסבול... יום טוב (אני נציגת אפקט חוק החזרה )

בשביל להיות פסיכולוג

צריך לפחות תואר שני בממוצע 90 לפחות! זו הונאה להתחזות לפסיכולוג ולתת ייעוץ פסיכולוגי כשלמעשה אין לך רקע אקדמאי! אין לך רשיון! אתה שרלטן! פסיכולוג במסווה של מכשף! פוי פויה.

לדעתי

כצופה מבחוץ (אובייקטיביות תמיד נחשבת יותר מסוביקטיביות ) זה ברור ושקוף שאת זו המכשפה ואת זו שמנסה למצוא דרכים עקיפות כדי לחיות בחברה... את בעצם חיה בשולי החברה ולכן עברת לכישופים. זה בסדר, את תלמדי את הלקח בסופו של דבר, כמו כולנו. אולי עם סקילת אבנים. צריך לסקול מכשפות כמוך

הזריחה

New member
מהסיבה שחסר לנו מרכיבים ספציפים

ולכן השאלה הראשונה שלי היתה האם מישהו יודע היכן להשיג תערובת נג'ואר או מיי טנטרה. דבר שני אנחנו עובדות על משהו, רציתי לדעת אם יש פה עצות יעול. תודה

ממי דיברת ברציונליות

ואת לא צריכה להצדיק את דברייך שוב ושוב..זכותך! גם לך מותר לעסוק במאגיה.. זה לא כרוך ברישיון או משהו כזה. זה הרי תחום פרוץ ויש בו הרבה שרלטנים. וגם כאן! את לא רואה שיש כאן אנרגיה שלילית?את לא תוהה מדוע?? ממה שקראתי פה שהם פשוט מחפשים טרף לעוט עליו . תברחי מכאן כל עוד נפשך בך! יש פה אנשים לא טובים! במסרים אישיים אכתוב לך אמליץ לך על קבוצת דיון אחרת שיקבלו אותך בזרועות פתוחות (הם לא מקושרים לשיטנה ורוע)

פתרון+

אם ידיך כה כבולות בגלל האיסור ..דרך הפורום אז למה שלא תעביר לה לחשים וטקסים דרך מסרים אישיים? הרי אין שום איסור שכזה בפורום הזה. מה התרוץ שלך עכשיו כדי להתחמק ממתן עזרה?

RainBird

New member
כי ציבורית יש לו תפקיד אישית, פשוט לא איכפת לו, ומוסרית לא נותנים כלים רבי עוצמה בידי מי שלא יכול לתפקד איתם. אני גם מבקש למתן את השפה שלך. תודה.

מן הראוי שאתה תמתן קודם את השפה .

תודה ואם אפשר עוד בקשה ברשותך, אנא תסיר את הגלימה השחורה ותעבור לעבודות יותר נורמליות. תודה. ואם יותר לי לחנך אותך עוד, עם בחינוך עסקינן, תנסה להשתלב בחברה.. כאחד האדם ולא כמכשף. תודה. ואנא, תדבר יפה רחמנא ליצלן ותפסיק לתקוף!

RainBird

New member
אני דיברתי איתך יפה אני חושב. ואני לא עובד כמכשף אם זה מעניין אותך בכלל, יש לי המוני חברים ואני פעיל חברתית יותר ממה שמעניין אותי בדרך כלל להיות. אותך לא תקפתי- שנית. ושלישית- אם את מרגישה שיש לך מה לתרום, אני אעריך את דעתך- אבל קללות וירידות אישיות לא תתקבלנה בפורום. תודה.

דיברתי איתך בשפה שלך

אם נפגעת, אז כנראה מעצמך זה חוזר כבומרנג חיקיתי אותך ואת דרך התבטאותך .. יש לי מה לתרום היות ואני עוסקת בכישופים אבל לא דרך הפורום הזה .. יש פה יותר מדי אנשים רעים ואנרגיות שליליות ..אין סיבה שאחלוק את המידע והניסיון הרב שלי אם אינכם מוצאים לנכון לשתף אחרים בו. אחרים לא הכוונה אלי הותיקה בתחום, אלא עוברי אורח גולשים תמימים ומזדמנים ומסכנים .

למעלה