כמה שאלות....

הזריחה

New member
כמה שאלות....

א. האם מישהו יודע היכן להשיג תערובת נג'ואר או/ו מי טנטרה ב. למישהו יש איזושהי המלצה להסרת חסימה ממישהו, כאשר הבן אדם לא נמצא לידי. ג. האם מישהו יודע על אפשרות לעזור לאדם להסתכל פנימה אל עצמו ולהבין את טעויותיו, לעזור לבן אדם להיות פחות ביקורתי, להיות יותר רגוע, לעזור לו להבין שסדרי העדיפויות שלו פוגעים בסביבה, לעזור לו להבין שהוא אינו יכול לכפות דעתו על אחרים, לעזור לו להוריד את האגו שלו, לעזור לו להתחבר לרגשות שלו יותר. הכל כמובן במאגיה לבנה... תודה מראש הזריחה

PurpleFilth

New member
המממ...

א. טנטרה זה לא ממש הקטע שלי, אני סתם אוהבת סקס. אבל: ב. איזה חסימה בדיוק? ג. כאפה לפנים.

הזריחה

New member
א. חסימה של עין הרע, של החזקה בכח-

אמנם בעוצמה קטנה, אבל משפיע. ב.הלואי וכאפה לפנים היתה עוזרת

PurpleFilth

New member
מעניין, נשמע כמו כבילה.

what's your skills? אם כאפה לא עוזרת, פשוט תעזבי אותו לנפשו ותתרחקי.

הזריחה

New member
my skills?

רק התחלתי ללמוד מאגיה ואני מסיימת לימודי טארות כרגע. בעיקרון אני מחפשת איזשהו לחש שיכול לעזור מרחוק או בצורה כזו או אחרת. אני רק מתעניינת בעיקרון אני לא יודעת אם אני אפילו אשתמש בזה, כי הבן אדם רוצה לראות איך הדברים באמת מתגלגלים לו בכדי להחליט אם הוא מוציא את החסימה או לא.

PurpleFilth

New member
הבנתי.

אני רואה שאת כועסת ששואלים אותך הרבה שאלות, אבל אנחנו חייבים להבין בדיוק את המקרה בשביל לתת את התשובה הטובה ביותר. לפי התיאור שלך אני מנחשת שלא את חסמת את הבחור... אם כן, מה גורם לך לחשוב שהחסימה הזאת קיימת מהתחלה? ולגבייך: נחמד, אבל מה את יודעת עד עכשיו? עבודה ישירה עם אנרגיות? מאגיה טיקסית? זימונים? קמיעות? בכל אחת מהשיטות האלה, ועוד הרבה אחרות, אפשר לעשות את מה שאת רוצה.

הזריחה

New member
לא בפירוש לא!

לא הייתי עושה דבר כזה בחיים למישהו. כמו שאמרתי אני לומדת מאגיה ואני לומדת מן הסתם אצל מכשפה שהיא מדיום, אז ע"י פתיחה בטארות וע"י בדיקה בקבלה גילינו את זה. בכל מקרה לגבי מה שאני יודעת זו מאגיה טיקסית, כן עברתי חוויות תיקשור, לגבי קמיעות עוד לא התחלתי ללמוד. למה הכוונה עבודה ישירה עם אנרגיות?

הזריחה

New member
עוד משהו

אני מצטערת אני פשוט מרגישה תחת חקירה צולבת. אבל אין בעיה בכייף

RainBird

New member
יש לחשים כמו שאת מבקשת, אבל אנחנו צריכים לדעת מה הכישורים שלך אם אנחנו רוצים להסביר לך איך לעשות משהו. בדרך כלל לעשות לאדם משהו נגד רצונו, גם דבר חיובי זה לא מומלץ.

הזריחה

New member
כמו שהסברתי

אני כרגע לומדת מאגיה לבנה. ויש איתי מורה שעוזרת לי בכל העניין הזה שלה יש כישורים הרבה הרבה יותר גדולים משלי, אני לא עושה שום דבר ללא התייעצות איתה. אני כן רוצה לשאול את הבן אדם לרשותו לפני שאני מעשה כלשהו, תהיו בטוחים.

RainBird

New member
אז למה המורה לא עוזרת לך? למה היא לא מטילה את הלחש אחרי התייעצות איתו?

הזריחה

New member
זה משהו שאנחנו עובדות עליו

חסר לנו חומרים הכתובים לעיל... והתכנון לבצע את זה בעתיד לאחר התייעצות עם הבן אדם

RainBird

New member
אני די מיודע עם רוב החומרים המערביים- אבל מה שאת מתארת זה כנראה, חומרים מזרחיים. ניסית בבית מרקחת סיני? אולי שם יש את זה?

RainBird

New member
וחוץ מזה, שום כישוף לא כתוב בסלע. תמיד אפשר להשתמש בתחליפים- המוני לחשי הסרת חסימות נרקחו במטבח שלי מחומרים פשוטים מבלי ללכת ולחפש חומר אקזוטי זה או אחר.

הזריחה

New member
אני יודעת שהיתה חנות דומה ליד הכרמל

אבל אין לי מושג איפה יש עוד אחת כזו?

RainBird

New member
תפתחי ספר טלפונים. תבררי במכללות טבעונות וכדומה. קדימה, מה אנחנו כאן לעשות עבורך הכל? אתה יכולה גם לנסות ב"בית מרקחת הנביאים" הם מחזיקים סטוק טוב של צמחי מרפא- זה ברחוב המלך ג'ורג' בתל אביב, אבל פרטים נוספים אין לי כרגע.

PurpleFilth

New member
בדיקה בקבלה נשמע מעניין.

אין עושים את זה בדיוק? ומה בטארות גרם לכן לחשוב שיש עליו חסימה? מי אתן חושבות שעשה אותה? אגב, מה לבחור יש להגיד בנוגע לכל זה? הצעה: את יכולה לנסות לבנות לך טקס שייעשה בו שימוש בטארות. נגיד, איש תלוי, המרכבה (או גלגל המזל) והכוכב, כסמל לשינוי שאת רוצה לעשות בו. זה על רגל אחת, בלי להכנס יותר מדי לאתיקה.

הזריחה

New member
אז את הבדיקה בקבלה אני לא עושה

אבל עובד איתנו עוד מכשף שבדק לנו. ואין לי מושג איך הוא עשה את זה את הרושם לזה קיבלנו לאחר שיצא לנו קלף של גלגל הצלה, קלך הירח וקלף 8 מטבעות שמסמל "אליה וקוץ בה" זאת אומרת ששילמו עבור החסימה הזו למישהו יודע דבר. תודה על ההצעה אני אבדוק את זה עם מורתי.

PurpleFilth

New member
מה?

אמנם הידיעות שלי בטארות לא מרקיעות שחקים, אבל אני מוכנה ללמוד. לא מוכר לי קלף בשם "גלגל הצלה". אולי גלגל המזל? 8 מטבעות, לפי המקורות שלי, לא קשורים ל"אליה וקוץ בה", ולא קשורים לגורם שלישי ששילמו לו עבודתו (וגם אם כן, אני לא רואה את הקשר בין שני הדברים). לפי מה שידוע לי, מדובר בקלף שמייצג את קצירת הפירות מעבודה קשה. יחד עם הירח, שמסמל אשליות, זה פשוט נראה לי כמו חלום שהתגשם. אשמח לשמוע את הפרשנות שלך.

למעלה