כמה זמן

Piece Of Mind

New member
אז?

גם אני בן 12, ואני קורא ספרים באנגלית חופשי.וגם אני הייתי ב16 ביולי במסיבת ההשקה הבלתי נשכחת בסטימצקי. אוי, הנוסטלגיה... זכרונות.... טוב לא משנה, מה שאת צריכה לעשות זה לקחת מורה פרטי לשנה הקרובה. אם תוכלי כמובן, כיתה ז' זו לא חתיכת עוגה.

יפה לך שאתה קורא אנגלית חופשי.

לא כולם גאונים כמוך.. וחוצמזה, אני לעולם לא לקחתי מורה פרטית, אני פשוט מדברת עם בני דודים שלי באמריקה כל יום בטלפון, ותאמין לי זה חתיכת אימון. אני ממש טובה בדיבור, אבל בכתיבה.. ארגגג.. שפה מעצבנת.. ספרים רציניים כמו הארי פוטר באנגלית קצת קשה לי לקרוא, וכמו שכבר אמרתי למאיה, אני אנסה שוב.

../images/Emo31.gif

הסיכוי האחר הוא באמת להתנתק מהעולם לגמרי עד תאריך היציאה בישראל. אבל זה קשה, כי תמיד יש אנשים כמוני שכבר לא אכפת להם בסוף ואז בטעות הם פולטים איזה ספוילר עצום ["במילא אני יודעת שדמבלדור מת"] וזוכים למכות של החיים שלהם בערך
. נמ. לא קשה להתחמק מספוילרים, אבל צריך להקריב הרבה בשביל זה
.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבאמת בואו!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

צ'אאאאאאאאטטטטטטטטט עכששששששיוווווווווווו

אני שותפה למחשבות הללו,

אני יכולה לקרוא באנגלית אם אני רוצה, קראתי את מהשלישי באנגלית [אחרי שקראתי בעברית], אבל זה די יהרוס לי, כי חצי מהספר אני לא אבין כלום, אני אגיע לסוף אבין מי מת, ואז כשאני אקרא בעברית מההתחלה אני אחשוב דוגמא ---- ללא שום קשר לספר. "הארי היה עושה ככה וככה אולי זה לא היה קורה".... ואני אדע מה קורה, אבל קודם שהספר יצא באנגלית ואחר כך אני אתחיל לקרוא נראה לי בגרסא האמריקאית, היא יותר קלה מהבריטית. ואולי המשאלה של כל קוראי הארי פוטר בעברית היא שגילי בר הלל תקבל את הספר לפני צאתו בעולם ובעברית יצא באותו זמן של כל העולם.

אכן זו היא משאלתנו

למרות שרבים קוראים גם באנגלית.. אוף, למה אני לא?? *אומללה* אבי, תן לי כמה שיעורים באנגלית!! בעצם כולם..!!

z u z i

New member
יאללה שכנעתם אותי...

מתחילה לקרוא ספרים באנגלית עד שייצא הספר השישי!

PigmyPuff

New member
אין טעם שתנסו ללמוד אנגלית

לקראת יציאת הספר השביעי, כי לאורך כל הספר רולינג משתמשת בביטויים שהיא המציאה. אני למשל קראתי כמה פרקים בעברית כדי לראות איך זה נראה ואת הביטויים המומצאים - לקח לי זמן לקשר לביטויים באנגלית אז בתור קריאה ראשונה של הספר השביעי זה נראה לי לא כדאי. ובכלל, קראתם את כל הסדרה בעברית, תקראו גם את האחרון בעברית. אני מוכנה לתרגם לכם כל יום פרק או משהו כזה כי אני בטח אסיים את הספר יומיים אחרי שהוא יצא באנגלית.

זה יכול להיות אבל...

עד כמה שידוע לי,מאוד קשה לאכוף את החוק הזה באינטרנט.כי אם זה היה אפשרי אז כל האנשים שמאחורי אמיול וקאזה מזמן היו בכלא,או שנענשים בצורה כולשהי. כך שאני חושב שזה יותר עבירה מוסרית מאשר עבירה על החוק.

לא נכון

אני רציתי לפרסם את הספר השישי באינטרנט, ואבא שלי אמר לי שזו עבירה על החוק לפרסם, וגם ביררתי, וזו באמת עבירה על החוק

למעלה