כמה זמן

אלאסטור

New member
כמה זמן

הולך לעבור בין יציאת הספר השביעי לתרגומו לעברית? כמה זמן זה לקח בספרים הקודמים? אני פשוט משתגע מהמחשבה על הספוילרים שירוצו ברחובות, כן אני יודע שכבר דיברו על זה, אבל זה לא ממש עוזר לי. אני חושב שבתקופה הזאת אני אסתובב עם אטמי אזניים וכיסוי לעיניים, (אפשר לארגן בפורום למי שרוצה, זה יצא זול בקניה גדולה...) לא אגלוש באינטרנט, לא אאזין לרדיו, לא טלויזיה, כשארים טלפונים במקום שלום אני אצעק `בלי ספוילרים`, או אולי הכי טוב להיכנס למיטה ולישון כל התקופה הזאת. |מיואש|

2 Mיכל

New member
בשישי זה לקח חצי שנה, באחרים אני

לא יודעת. בראשון יותר, בבאים בטח פחות כי בהתחלה לא ידעו שזה יהפוך לרב מכר ולא היה כל כך הרבה לחץ. אני יכולה רק לנחש שגם הפעם זה ייקח בערך חצי שנה, אבל זו סה"כ השערה. ואני ממליצה לך לא לצעוק על אנשים מסכנים "בלי ספויילרים" במקום לברך אותם בוקר טוב
.

Batelg

New member
אפשר לקפל דף 7 פעמים, אבל

יותר מזה אי אפשר ככה שחתימה שלו בסדר.

2 Mיכל

New member
*ואפשר. אולי לא דף רגיל, אבל זה

זה תלוי ביחס בין עובי הנייר לשטח שלו. עיתון, למשל, הרבה יותר קל לקפל (ובטח גם אפשר ל-7, לא ניסיתי) כי הוא יותר דק.

אלאסטור

New member
אני לומד

אבל לא נראה לי שאני אגיע עד אז לרמה כזאת שאני אהנה לקרוא כמו בעברית, חבל לי להרוס לעצמי. אבל במחשבה שניה.. אולי אני כן אספיק??... טוב הלוואי.

נה

אני מעדיפה לקרוא ברמה שאני פחות אהנה מהקריאה ועדיין אהנה מהעלילה. כי גם ככה אח"כ אני אקרא את הספר בעברית עוד כמה פעמים. ויש לך שנה שלמה ללמוד וזה מספיק, פשוט תקרא הרבה.

אבל מה אני למשל יעשה?!

איני מצליחה לקרוא פרק אחד של הספר הראשון רצוף.. והאנגלית גומרת אותי.. הלפ!

הספר השישי, עותק מחשבי.

קיבלתי עותק של הספר השישי המקורי למחשב בדיוק ביום שזה יצא בארה"ב. והתחלתי לקרוא. וכל מילה שנייה - הייתי צריך מילון. ממש ככה. כל מילה שנייה. כי זה היה הספר הראשון שלי באנגלית. אבל לאט לאט, אוצר המילים שלי התפתח במהירות וזה הפך להיות קליל. בפרקים הראשונים הייתי צריך מילון, ובפרקים האחרונים כמעט ולא. עם הזמן - את אוספת מילים לאוצר המילים שלך ואת לא צריכה יותר מילון.

ממ

אני בקושי פתחתי מילון, פשוט לא היה לי כח. אבל לא צריך לדעת של מילה בשביל להבין, מספיק להבין את הרעיון של המשפט.

אבי, אני בת 12.

רמת ההשכלה שלי באנגלית (למרות שאני די מדברת שוטף) היא נמוכה משלך. אני הייתי צריכה לקרוא קטע באנגלית, שהיה מייגע, ולפרש אותו, ממש ככה, מילה אחת לא הבנתי! והעלילה לא היתה מעניינת בכלל..-P

למעלה