כל עוד/לא עוד

the band member

New member
עמיר היקר,

כאדם שלא סובל את כל הזבל הים תיכוני, ואת מכונות הפופ ה"מזרחי" האינפנטילי, מאוס ובנאלי, אני מעריך את המוסיקה שלך. אתה כותב ומעבד נפלא ומוכשר, ויש בך משהו מיוחד שכלל לא קיים בז'אנר אליו אתה כביכול משתייך. אני מאחל לך להמשיך לכתוב וליצור את המוסיקה המיוחדת שלך, ולא להסתנוור מהדת, שהיא לרוב תלות ותו לא. לפי השיר שכתבת על גבי הפורום, נראה שבפוליטיקה אתה לא מבין כלל. את התחום הזה השאר לגדולים באמת, יהונתן גפן למשל. שיהיה המשך שבוע שקט, ושהשלום יבוא במהרה, יונתן

Lilac Wine

New member
יהונתן גפן גם לא מבין

וזה הכל עניין של השקפת עולם=זה פוליטיקה

טלטול25

New member
יהונתן גפן???!!!

אל תהיה מצחיק, הבן אדם הזה יותר גרוע מערבי... אולי בגלל שאתה סופר שמאלני אז אתה אומר זאת... בכל מקרה עמיר צודק בכל מילה ומילה שלו,

מלו2

New member
אולי תפסיקו כל הדתיים להכניס לנו את

ה כמו נר להורדת חם.

מוריאל5

New member
עמיר היקר, אף אחד לא מסוגל לתאר את

המצב טוב ממך, ברגישות ובכאב ובאמת הכואבת. אוהבים אותך יהודי יקר!

naty17

New member
הם תופסים את השטח בנגב

כי אנחנו לא עושים כלום בשביל להתנגד להם ואנחנו מתעקשים לשבת שמקומות לא שלנו. אנשים צריכים להבין שהנגב הוא גם חלק מאתנו ולא איזה שטח סתמי בדרום וצריכים להפסיק לבכות ולעשות מעשים.

מילים כדורבנות.

ח"ח

א ב י ד ג

New member
יא אמיר,,יהודים תמיד נרצחו..פעם

מיזה ופעם מיזה. (נראה לי שכשעשינו את החוזה עם ה' זה היה בשורות הקטנות, וזה מה יש) הבעיה אחרת . לא אם נרצח או לא אלה אם נמות או נחייה כעם/משפחה. אנשים יכולים להרצח אבל העם\המשפחה ממשיך לחיות. הפחד הקולקטיבי הוא שמביא למוות גם הפחד להירצח הוא פחד שמשתק.

feel so low

New member
מחבלים וטרוריסטים תמיד יהיו

אבל לא כל ערבי הוא מחבל ולא כל ערבי הורס לך את החיים כל עוד לא נקבל את הערבים ואת שאר המיעוטים כבני אדם כמו כולם המצב ישאר ככה והשנאה תגבר.. כל עוד נמשיך לרצוח- נמשיך להרצח אל תהלל את חיילי המחסומים למינהם כי רובם זבל ולא סתם זבל... זה שהם משרתים זה לא אומר שאנחנו צריכים להעריך אותם אם הם משפילים דורכים ואחכ גם משתינים על אנשים אז הם ראויים לשנאה ולא להערכה.. אתה אולי נרתע, אתה ורבים אחרים כשערבי עולה על האוטובוס אבל אני אומר לו שלום ושיהיה לו יום נעים השלום שלי מתחיל ממני וברגע שאני הולך עם חולצה שנושאת את הסיסמא "שלום עכשיו" ואיזה בנזונה אחד יורק עליי כי אני "אוהב" ערבים אז זה לא שלום ובחיים לא יהיה לנו שלום ככה ותמיד נחייה בפחד. זה שאני הולך עם חולצה של "שלום עכשיו" וזה שאני לא תומך בפעולות צה"ל ש"שומרות" לי על התחת זה לא אומר שאני אוהב ערבים..אני פשוט לא שונא. ובלי שנאה אין מלחמות. עד שיהיה טוב ויהיה, ויהיה.

כל עוד נשנא את עצמנו -נמשיך להרצח!

אנשים כמוך שמצדדים את הטרוריסטים רק גורמים לישראל להשחט ולהשחת עוד ועוד ועוד..... "שלום עכשיו" לא נותן לחיילים לעשות את העבודה שלהם.והעבודה שלהם זה להגן על ישראל!!! אנשים כמוך חיים באשליות שיהיה שלום אם נוותר וניסוג כמו פחדנים!!! ההוכחה? לבנון! נסגנו...ומה קיבלנו????? קטיושות ולא סתם קטיושות הרבההההה קטיושות!!!! עוד הוכחה? עזה! נסגנו....ומה קיבלנו? רקטות.... אם נמשיך ליסוג לא תיהיה ארץ ישראל. חביבי.... אויב לא אוהבים!!! באויב נלחמים!!!! הבא להורגך השכם להורגו! אתה יכול להמשיך להסתובב עם חולצת" שלום עכשיו" ולהיות מגוחך וטיפש!!! בהצלחה....

מוריאל5

New member
הבעיה אתכם אנשי שלום עכשיו : כנס!

שאף פעם לא ראינו אתכם עומדים לצד ישראל ומגנים פיגועים, ומעשים ברברים ובלתי נתפסים של האויב! תמיד אתם יודעים להציג רק את הצד של האויב. כאילו מדובר בחסידי אומות העולם, ותאמין לי שהם מאד היו רוצים לראות את כולנו מתאדים מהעולם כולל אותך. פעם אחת הייתי רוצה לראות אתכם מפגינים נגד רצח יהודים, וכאלה יש הרבה לצערינו. תצאו כבר מהבועה שלכם, שלום עכשיו צריך להיות דו צדדי ואני לא מכירה אף ערבי שבא להפגין נגד רצח יהודים!

ספיר 2

New member
שתיכם צודקים ועוד דבר....

אני חייבת להגיב על זה "כל עוד נמשיך לרצוח- נמשיך להרצח" אנחנו רוצחים כי רוצחים אותנו... לא רצחנו אזרחים חפים מפשע כמו שהם רוצחים אותנו... אנחנו הצבא שלנו (שאני בכלל לא מבינה למה הם עושים את זה) מחלקים להם כרוזים באוויר ומזהירים אותם שאנחנו הולכים לתקוף וישר כולם מתחבאים בבונקרים... הם התחילו במלחמה, עם החטיפת חיילים, עם הקטיושות והכל.. ואתה יודע מה? אני שמחה שהם התחילו זו סיבה מספיק טובה להחזיר להם ולתקוף אותם... אם היינו מתחילם ת'מלחמה כל העולם היה בא אלינו בטענות.. אבל שהם התחילו זה בסדר? ואם לא כל ערבי הוא מחבל.. אז בוא אני יגיד לך משהו.. כל הערבים שם בלבנון תומכים בטרור.. ברצח חפים מפשע ובחטיפת חיילים... אז תפסיק עם השטויות שלך... עוד דבר: "אל תהלל את חיילי המחסומים למינהם כי רובם זבל ולא סתם זבל... זה שהם משרתים זה לא אומר שאנחנו צריכים להעריך אותם" בוא ניראה אותך עומד שם בגבול, בלבנון נלחם... שומר על המדינה.. מסכן ת'חיים שלך בשבילך אחרים.. אתה סתם בטלן.. מאיזה זכות אתה מדבר ככה על יהודי שיש לו כוונה טובה לבוא ולהגן ולשמור עליך, על הילדים המשפחה שלך האחים כל כולם.. מאיזה זכות אני פשוט מזועזעת מהמחשבה הזאת...

matanza5

New member
כל עוד הכח...

כל עוד הכח לשנות יהיה טמון באנשים שהוא טמון בהם היום..מצבנו עדיין קשה

תגובתי:..

אני זוכרת בדיוק לפני שנה.. כאן כאן בפורם הזה לפני שנה.. כמה הודעות תמיכה באנשי גוש קטיף כמה הודעות כנגד "ההתנתקות".. ו.. כמה הודעות נגד הודעות אלו ו.. זה ייחודו של העם המדהים שלנו! שיש בו חילוקי דעות! כל עוד נכבד ונאהב אחד את השני למרות חילוקי דעות אלו- יהיה טוב. יבוא שלום, יבוא בלך המשיח רבי עקיבא שעל בית מדרשו היה חקוק ואהבבת לרעך כמוך זה כלל גדול בתורה- תלמידיו נענשו על שלא נהגו כבוד אחד בשני ובית המקדש חרב ואיך? איך דווקא תלמידיו של המאמין הגדול בדרל האהבה נפלו בזה? יש לזה מלא מלא תשובות אבל התשובה הכי מתקבלת בדעתי ובנפשי היא שר' עקיבא היה אדם בעל מלא פנים- מצד אחד רומנטיקן רגשן שאמר כי כל הכתובים קודש ושיר השירים קודש קודשים. ואותו ר' עקיבא שכלתן עצום- היה גם ספץ בפסיקת דינים ואותו ר' עקיבא מעשי-שתמך בבר כוכבא ובמלחמתו נגד הרומאים. והם תלמידיו חלקו על ההבנה מי הוא ר' עקיבא.. כל אחד נתפס בצד אחד עצום בו ואמר- זאת דרכו זה ר' עקיבא! זה מה שקורא לנו עכשיו. כל אחד אוחז בדעה מלאת מוסר ואהבה לעמ"י ולשלומו וכל אחד חושב שהוא מבין עד הסוף את המציאות המורכבת הזאת.. אז לא.. המציאות היא אינסופית וההבנה שלה- גם כן.. וכשם שאין אנו מבינים את הפנים של ה' בעולם ואת הסתרת הפנים שלו בעולם - כך אנו לא אוחזים בשום הבנה מלאה של המציאות. מה נשאר? אמר הקב " ה לישראל : בניי , מה אני מבקש מכם אלא שתהיו אוהבים זה את זה ותהיו מכבדים זה את זה " . ( תנא דבי אליהו רבא ) זה מה שנשאר. עמיר- תודה ששיתפת בדעותך, בתחושותך שכמו תמיד- נוגעים.. ולכולם- אוהבת אותכם מאוד! ביחד נתחזק ושעת מלחמה עם הקושי שבה היא גם שעת הבירור הכי גדול- בירור עצמי, בירור כללי, בירור של האומה ודרכיה, בירור שבעז"ה יעזור לנו לברור את כל הרע הפנימי והחיצוני(נסראללה וחבריו) ולהתחזק!

ככתוב:

מתוך הציטוט של "ריבונו של עולם": "לדברי הרופא רק טיפול אינטנסיבי ומעמיק והרבה תפילות יוכלו להציל את חייו של ישראל הצעיר" אין לי ספק שלא מדובר כאן בישראל הצעיר, הנער/החייל/הילד וכו', רק טיפול אינטנסיבי ומעמיק והרבה תפילות.... יוכלו להציל את עמנו ישראל. אין ארץ אחרת. אני מניחה, מאמינה ומשערת שרק אמן גאון כמו עמיר בניון יכול להוציא דברים כאלה מתובנות משכילות לא סתם השיר הזה בילבל פה המון אנשים. גאון הדור. שמחה להיות חלק מדורך. את אישיותך, דמך, חכמתך אני אדאג להשריש ליילדי.

למעלה