כל עוד/לא עוד

ב ת מ ל ך

New member
אין על מה בכיף

בס"ד העונג כולו שלי!!!

lady5

New member
אמיר כמה שזה נכון מה שאתה כותב, ואפ

ואפשר להוסיף שהחיזבאללה הם נמושות, הם פוגעים באזרחים חפים מפשע , אין להם את האומץ להלחם עם הצבא שלנו כגברים אנחנו פוגעים במטרות ממוקדות, אני מקווה שנסראללה ישרף בבונקר שלו כמו שהחיילים המסכנים שלנו נשרפו חיים בסטיל אני רוצה להביע מכאן תמיכה לכל תושבי הצפון והדרום על הסבל שהם עוברים לחזק את ידם של הילדים הקטנים ולקוות שהכל יגמר ובמהרה ולך אמיר בן עיון אתה זמר אדיר חבל, שכבר לא שומעים אותך שר בתקופה ששרת שמעתי המון את השירים שלך

מסכימה עם כל מילה-כל הכבוד לעמיר

אנחנו היהודים חייבים להיות מאוחדים נגד האוייב הערבי. עלינו להיות מאוחדים נגד "ערביי ישראל" אשר עוזרים לאויבינו וגוזלים את אדמתנו. צריך להעיף לכל הרוחות את חברי הכנסת הערבים: אחד משבח את החיזבאללה, השני ממליץ לחמאס לחטוף חיילים, השלישי מגדף את חיילי צה"ל. את ההפקרות הזאת חייבים להפסיק!! המצב הזה לא יכול להימשך. את האויב הזה חייבים למגר לא פשרות!!

מיתר18

New member
בניוווון.... זה אתה????????????

כל מילה אמת.... הלוואי שמישו שם יראה את זה. מחכים לחומרים חדשים...

../images/Emo45.gifוואו......

עמיר אין מה להגיד חוץ מ....אתה כל כך צ-ו-ד-ק!!!!!! סופסוף זמר שלא מפחד להגיד את האמת!!!!!! כ-ל ה-כ-ב-ו-ד!!!!!!! אוריה.

לתי

New member
מילים חזקות..

שלחתי את הקטע לכל רשימת התפוצה במייל... כולל חכ"ים, יש להם מה ללמוד... תודה עמיר, ישר כח. בשורות טובות בע"ה.

Koki Lida

New member
כל עוד... יפה מאוד אבל...

לא מחדש לנו כלום, אנחנו ממשיכים לישון בעמידה. זה לא עוזר!!! לא אתה ולא אני נשנה את העולם. לצערינו שכחנו גם את המשפט הזה מזמן! בורים היינו ובורים נשאר. אנחנו מסתכלים יותר מדי על "מה השכנים יגידו" ולא עושים כלום כדי לשנות משהו שאנחנו מאמינים בו. צר לי אבל לא עוזר מה שכתבת פה!!! * כל עוד אחינו היקרים (בניהם "4 האמהות") עומדים וצועקים די למלחמה ולרצח על משהו שהיינו צריכים לעשות מזמן, נמשיך להירצח. אבל תמשיך לכתוב (לא שאתה צריך את האישור שלי), אתה עושה את זה בצורה מושלמת!!! תודה על ההגיגים שרשמת פה. יום נעים יותר שיהיה לכולם koki lida עדיין לא נאמר הכל, פשוט ממהרת לקחת את הילד מהקיטנה.. נשתמע יותר מאוחר :)

maia r

New member
עמיר לראשות הממשלה ../images/Emo47.gif

תשמעו עמיר מפתיע כל פעם מחדש... אני לומדת עמיר אחר, יותר דעתני והולך בנתיב בין השכל והלב. אין ספק שהחזרה בתשובה והמאבק בתעשיית המוסיקה הם עוד צומת מרכזי. היה נחמד לגלות על השיר ושעמיר כתב פה, בפעם הבאה בימים טובים יותר ב"ה.

STN

New member
קראת על התנועה החדשה?

שמפגינה עכשיו נגד פעולות צה"ל? ציבור יהודי, דם מדמנו מפגין נגד החיילים שלנו על שהם מגינים עלינו ועל המדינה שלנו אז תגיד- יותר גרוע מזה יכול להיות? אויבינו בתוכנו.... עצוב עצוב שזה מה שקורה לנו מסכימה עם כל מילה שרשמת אבל מה נוכל לעשות???

bobby323

New member
כנסוווווווווווווו זה חשוב

אני לא מסכים עם כל מילה של עמיר כי לא צריך לסמוך על אלוהים צריך לסמוך על עצמנו וצריך לגרום לערבים לפחד שהם בקניון ורואים יהודי ליד רמזור כי זה מה שצריך ליהיות זאת הארץ שלנו פה הם צריכים לפחד מאתנו ולא אנחנו מהם!!! מוות לערבים!!! נא שרשרו תגובות מיונתן...

ו ר ד ב

New member
יונתן, תגובות כאלו שקוראות למוות...

להבא - ימחקו ללא הודעה מוקדמת! תודה

גרציה פ

New member
וגם באתר MSN יש כתבונת...

http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Music/News/200607/20060719121555.htm?inter=1

טוקבק

New member
כל עוד (הגרסא המתונה ) ../images/Emo24.gif

כל עוד יש במדינה ערבים אזרחים ח"כים, שאומרים דברים שהחוק מרשה להם. נמשיך להתקיים כחברה דמוקרטית. כל עוד יש זכות במדינה לאנשים להגיד שהם מתנגדים לפעולות צה"ל (אני לא ביניהם), לעולם לא נהפך להיות כמוהם (כמו הרוצחים). כל עוד כל דובר ערבית בארץ (ואני לא מתכוון לתימנים אלא לבדואים) יכנס תחת ההגדרה של "ערבים" = משת"פים, רוצחים, טרוריסטים, שונאי ישראל, סייענים. נמשיך לחיות במלחמה. כל עוד ימשיכו המאחזים הלא חוקיים בנגב, בשטחים, בנתניה (היית לאחרונה בשכונה שלי ? חצי מהשכונה שלי לא חוקית), החוק לא יישמר במדינה, בדיוק כמו הימורים לא חוקיים, דיסקים מזוייפים, אי קבלת זכויות יוצרים...וכו' (בכל מקרה לא נרצח מזה). כל עוד יש כמה בדואים פרחחים (אני מניח שלא נכליל את כל העדה הבדואית) שעושים בלאגן בכביש ואף אחד לא עוצר אותם, ימשיכו גם הטריפולטאים של נתניה (גם במקרה הזה לא כולם) לרכב על סוסים באמצע הכביש ליד הגן של הבת שלי. צריכה המשטרה לטפל בהם, אבל גם בגלל זה לא נרצח. כל עוד נמשיך לחשוב שעין תחת עין לנצח יפתרו את הבעיה נמשיך לשקוע בבוץ של עצמנו. כל עוד נתעקש "לשכון בדד", נהיה בודדים. מה שצה"ל עושה בצפון טוב שהוא עושה וחבל שלא עשה קודם. מה שצה"ל עושה בעזה טוב שהוא עושה וחבל שלא עשה קודם. אבל אם לא נאמין בסיכוי לשלום, ואם נבין שכח לבד לא יפתור בעיות, ואם נקשיב גם לשכל ולא רק ללב הזועם, אולי לא נעשה הכללות נוראיות. ואולי אולי נוכל גם להבין איך הצד השני חושב (גם אם אנחנו לא מסכימים איתו לחלוטין). מה שבטוח .....כל עוד תמשיך לעשות מוזיקה אני אקנה את הדיסקים שלך.

golf123

New member
יש מה להוסיף - סחתין אחד גדול...

כמה שאתה שפוי. אהבתי

למעלה