כל עוד/לא עוד

כל עוד/לא עוד

בס"ד כל עוד / לא עוד [על כל פשעים תכסה אהבה] כל עוד בכנסת ישראל יושבים תומכי טרור מוצהרים, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד בכנסת ישראל יושבים יועציו של ערפאת (ימח שמו וזכרו), אנחנו נמשיך להירצח כל עוד בכנסת ישראל יושבים כאלה המכנים את חיילי צה"ל טרוריסטים ורוצחים, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד בכנסת ישראל יושבים שונאי ישראל, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד בכנסת ישראל יושבים כאלה הקוראים לחטוף חיילים, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד נשכח שההרס והרצח של הימים האחרונים החל בחטיפת חיילים, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד ערבים תושבי הארץ מסייעים למחבלים מתאבדים, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד שונאינו מקבלים משכורות מהמדינה ומעודדים ארגוני טרור להזיק לנו, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד משטרת ישראל מחכה חודשים כדי לעצור מבצעי לינץ' כי חוששת מתגובתו האלימה של הציבור הערבי, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד חברי כנסת וראשי רשויות ערבים טוענים שהמעצר הוא 'בריונות ישראלית' וגזענות, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד ימשיכו ערבים בתוך ישראל לבנות ולהיבנות בה במאחזים לא חוקיים (הייתם לאחרונה בנגב?), אנחנו נמשיך להירצח כל עוד ימשיכו בדואים בנגב להוריד מכוניות מהכביש ולנסוע באורות גבוהים נגד כיוון התנועה, סתם בשביל הכיף, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד אנו נרתעים כשערבי עולה לאוטובוס או עוצר לידינו בלילה ברמזור, אנחנו נמשיך להירצח על עוד הערבים מטילים עלינו אימה, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד חיילי צה"ל המסכנים חייהם עבורנו חוששים לבצע את תפקידם במחסומים כדי שלא יוקעו ויואשמו על כך שמבצעים את תפקידם במחסומים, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד שר במדינת ישראל נרצח, ורושם תכנית הבידור מאמש עז יותר בדעתנו מזכרון הירצחו, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד הם רוצחים אותנו, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד תוסיף ותתגבר שנאת חינם (ר"ל) בינינו, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד נוסיף לישון, מתוך שינה אנחנו נמשיך להירצח כל עוד נוסיף לקבל כל זאת כגזירת שמים, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד יעדרו מאיתנו האהבה והקירוב, אנחנו נמשיך להירצח כל עוד נסרב להבין שאנחנו 'עם לבדד ישכון', אנחנו נמשיך להירצח כל עוד נימנע מלהביא לשינוי, אנחנו נמשיך להירצח, ואנחנו אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים

etoshit

New member
כמה שזה עצוב, ככה זה נכון ../images/Emo7.gif

אני מסכימה עם כל מילה ומילה. חייבים להיות מאוחדים, ימין ושמאל כאחד, ולהבין שמשהו חייב להשתנות. כולם צריכים להבין שכל ישראל אחים, ולא להלחם אחד נגד השני, אלא להיות מאוחדים, ולעמוד כאחד נגד האויב שרוצה לפגוע בנו, להרוג אותנו ולמחוק אותנו מהמפה.... אני מתפללת שהימים הקשים שעוברים עלינו יעברו במהרה, עם כמה שפחות הרוגים, ופצועים ושב"ה החטופים יחזרו אלינו.

עם קשה עורף אנחנו....

וכל עוד לא נשכיל ולא נלמד כי אין לנו ארץ אחרת נמשיך להירצח..... אשרך עמיר על השיר ועל הכתיבה הזאת...... בע"ה שיהיו בשורות טובות לכולם!!! (נ.ב שרביט איפה אתה?? כנס קצת לפורום!!!)

ספיר 2

New member
כמה שזה נכון...

עמיר כל הכבוד על הכתיבה... דברים נכונים וחכמים (כרגיל) שולחת תנחומים לכל המשפחות בצפון שסובלים מהקטיושות.. החלמה מהירה לפצועים ושלא נדע צער...

אדם קרוב אצל עצמו -שיר שכתבתי

אדם קרוב אצל עצמו עצם מעצמיו דם מדמיו הגיגיו והגיוניו כזהב בחדריו. אדם אצל עצמו קרוב הן בשמחה הן במכאוב ברע ובטוב עת השמש תקפח עת הרוח תישוב. קרוב אצל עצמו אדם אך למראה אהבה נדהם סולד משפך דם אח ורע יאהב סבל אחרים יכאב בכל זמן בכל שלב

מלו2

New member
אנחנו הבאנו את זה עלינו, פשוט יש לא

סור התבטאויות כגון אלו שהח"כים הערביים מוציאים ובכך תהיה לנו לגיטימציה לאסור אותם ולחקור אותום ולהוציאם מחוץ לחוק, ומחוץ לכנסת.

מ ס י ק ו

New member
כל זאת ועוד...

כל הנכתב בהודעתך עמיר נכון, אך החשובה מכל היא הידיעה כי כל עוד אין בלב העם אמונה אזי נמשיך להירצח, להתבולל, ולהיאבד מן העולם ח"ו. לכן עלינו לגלות את שם ה' בעולם בכלל ובעמנו בפרט. את זאת צריכים לעשות בסבלנות, סובלנות, אהבת העם בכלל וכל יהודי בפרט, ובהבנה שאנו נמצאים בתהליך ארוך של גאולה ולכן חשוב מאוד לא להתיאש מהעם/מנהיגיו/המדינה שלנו אלא להוסיף אומץ כח ואורך רוח!!!

kk1980

New member
כמה מילים לעמיר בניון

היי,אני אדם שמאוד רחוק מהדת,אדם לא שומר ,לא מאמין,ועל ללכת לבית הכנסת אני לא מוכן לשמוע,אבל בשבילי יש אדם שאני שומע אותו שאני שומע עליו אני כולי על סף דמעות,ע מ י ר ב נ י ו ן האומן הכי גדול שהיה לנו מאז ומעולם,אדם משכמו ומעלה,צנוע,שליו,איש אשכולות ממש, כמה חבל שאנחנו לא יכולים להנות ממנו בהופעות בעקבות הפרישה,אבל לפחות אני נהנה משיריו האומן הכי גדול שהיה לנו מאז ומעולם,אז בשבילך עמיר,מילה שאני לא משתמש בה לעולם,אשרייך..

מסכימה איתך עמיר כל מילה אמת ואתה

צודק אנחנו עם קשה עורף ולמי שלא מאמין בתורה הקדושה כדי שיעשה שעורי בית במקום לבלבל במוח או לחפש בשדות זרים את הכתוב אי אפשר לשנות הסיפור ידוע ואין אחד שיכול לערער על דברי הנביאים . עמיר אתה פשוט יהודי גאה ואמיתי כן ירבו כמוך אז אני מתחתנת איתו מחר,ישר כוח אחי ותמשיך במסרים לאנשים שאמונתם קטנה.

המונשרי

New member
יש פיתרון

שתהיינה לנו רק 2 מפלגות כמו בארה"ב ובשאר המדינות הנאורות. כך לא נזכה לשמוע את "פניני החוכמה " של הגיס החמישי היושב בכנסת ומתפרנס מהעם - שבו תוקע סכין בגב.

ב ת מ ל ך

New member
אמיר היקר...

בס"ד אני מסכימה עם כל מילה שלך...ובעיקר עם הסיומת שלך שאין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמים. אנחנו חייבים להיות חזקים ולהתפלל לבורא עולם... כי עכשיו רק הוא יכול לעזור לנו. בע"ה שיהו רק בשורות טובות לכל עם ישראל---אמןןןןן!!!

ב ת מ ל ך

New member
אז כן אחותי...

בס"ד אני בת מלך מלכי המלכים הקב"ה ואני גאה בכך... ואין מאושרת ממני, זו ממש זכות גדולה. חוץ מזה כל היהודים הם בני מלך מלכי המלכים ככה שאין לי ספק שגם את בת מלך... בהמון אהבה בת מלך

למעלה