כל מי שהיה

the kingzeos

New member
טוב...

סרגי היה היחידי שסיים איתה מסלול 1.20... ודרורי לפחות המאמן שלי לא לוזר וסוס שלא מצליח איתו עוזב...

יפתח חמודי.... סרגיי היה מתעלל ב...

סוסים והוא כמעט שבר לבלואי את הרגל כי בלואי לא רצה לקפוץ את החומה!! כל החווה קמה מול סרגיי ועשתה עצומה נגדו כי כולם לא סבלו אותו והוא התעלל בסוסים!! ונראה אותך גומר סמלול שלם עם מילניום.. אז שששש אתה אין לך זכות דיבור אתה רכבת רק על זאוס בינתיים רציני והוא סוס סופר אוטומטי... אז ששש... וליאון הציע לך לרכב על מילניום ולקפוץ איתה.. אבל אתה פחדת..

Shai Felton

New member
סתיו!../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

שימי את התמונות!!! ואנשים - התחרות הבאה עוד המון המון זמן...

Shai Felton

New member
טוב נו....../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

אני מתכוונת לתחרות שפתוחה לכל מי שרוצה
וזה יהיה רק בוענה הבאה

תהיה כנראה

ליגת קיץ.... אני מקווה! וחוץ מזה שאת יותר ממוזמנת לראות אותנו בתחרות נעם כמעט בטוח מתחרה ותוכלי להגיע איתו ב-ב-ק-ש-ה תבואי?.......... פליז פליז פליז פליז פליז פליז פליז!!!

TauraMan

New member
באיזה מקצה נועם מתחרה??../images/Emo20.gif

כי הגמר אזורי זה רק 90 ומטה... ואנחנו נצא גם לתחרויות פנמיות עם יגור(תמיד יש.. חחחח) והלוואי תהיה ליגת קיץ!!!

אה לא ידעתי

אז כנראה שהו אלא יבוא!...... אנחנו גם נצא לתחרויות פנימיות עם יגור ןועם משמר העמק ואולי אני אדבר עם אילן גפ עליכם!..... יהיה מזניב!! אני ממש מקווה שתהיה ליגת קיץ! קיץ שעבר זה לא יצא לפועל!

טוי בוי

New member
גם אני ממש מקווה שתהיה ליגת קיץ!

כי אז אני כנרא יתחרה....על חצי פנסיון.....

TauraMan

New member
אצלינו רוב הסיכויים לא יהיה..../images/Emo20.gif

נראה אני אדבר עם המדריך שלי
אבל אנחנו נצא ליגור עם הילדים ודיזל

Shai Felton

New member
תחרות פנימית עם יגור?../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

טוב אין מצב שנהיה כלולים בזה...
יש עלינו חרם! חעעע
בכל מקרה... סתיו תבקשי מאילן לעשות כמו שנה שעברה..... ובקשר לתחרות... אממממ... אני אראה אם אני אוכל להגיע אבל תל מונד רחוק לי נורא....

GrEeNwOmAn

New member
שאלה על מקרה מוזר שקרה לי../images/Emo39.gif

אוקיי אז ככה- אתמול שראיתי את כל האנשים שרוכבים, היה לי חשק גדול לחזור להתחרות, אז החלטתי שאני רוצה לצאת שנה הבאה לדירודים במקצה 70 אם יתנו לי מה דעתכם? כדאי? זה טוב? היום התעוררתי, והתחושה של החשק עפה נמסה לה כך פתאום, לצערי! מה לעשות? איך להחזיר לי את החשק? אני ממש מבולבלת? וגם בשיעורים האחרונים יש לי תחושה של פחד קטן לגבי קפיצות מכשולים? איך להמיס את הפחד? להעביר אותו מהר? פליז תעזרו לי...

טוי בוי

New member
ולקאם טוו דה כלאב ביבי....חחחח...

מאיפו זה בא?!?!...טוב....חחחח אני עד לפני כחודש פחדתי פחד מוות מלקפוץ רכבתי רק דרסאג' עד שקפצתי עם קלייד בתחרות הפנימית של בית ספר וזכיתי ב-1... הפחד בא לי כי כל הזמן הייתי נופלת נפילות די כואבות וקשות מטוי בוי ולא רציתי לפול שוב אז לא קפצתי כי לא רציתי לנסות לקפוץ עם סוס אחר.... אבל חזרתי לקפוץ ואני מאושרת עד הגג! אני חושבת שאת צריכה לנסות להתחרות תחרות או שנים שלוש כידי להרגיש את זה יותר ואז לבחור מה את רוצה לעשות אם להתחרות או לא אני מאוד רוצה להתחרות אבל לא מוצאים בית ספר אצלינו ולכן אני ממליצה לך לנסות להתחרות כי את יכולה וזה ממש נהדר לא הרבה חוות מוציאות בית ספר ועד שנפלת על חווה כזו שאת אוהבת ורוכבת בה ומתקדמת בה טוב מאוד תצאי!!!בלי להסס!!!

למעלה