כל מי שהיה

Sweet SuGaR

New member
מזללל טובבבבבב לסתיו

סתיו מקום 5 בצפון
!!! קולולולו!!! *צהלולים*

S H I L G I

New member
חזרתי!!../images/Emo29.gif

אוקי אז קיצר היה ממש נחמד, הגעתי 2 דקות לפני שדורון נכנסה והספ]קתי לראות אותה רוכבת (איזה פניות חדות!!!).. פגשתי/ראיתי את: דורון סתיו נופר י-רדן ינקו איתמר טל אבישג אוקי ועכשיו לחלק שלי... הזמן האופטימלי היה 68 ואני עשיתי 62 משהו.. וגם היתה לי הפלה אחת.. יענו 4 נקודות חובה.. והתברגתי מקום 14..אז רק אם כמה רוכבים לא יהיו אני אוכל להשתתף..
אבל נא לא נורא... גיליתי שלאור יש דלף מוזר לחבק תחת של סוסים..(WTF?!)..ודורון נדבקה לכל פוני שהיה בסביבה.. ראיתי את מיסי ואת אזארו הענק.. והכי קטעים זה הרעמה של לאדה אחרי שעשו לה צמות.. שיוו זה היה מוזר... ו..זהו.. נטע נ.ב סתיו הבטחת שתבואי לאורווה אח"כ!!!

Pink Red

New member
חחחחחחחזרתי!!!!!!!!!!!!

אולה אבריבוטי!! מה מצצצצצצצב???? אני הרגע חזרתי!! אז אני רואה שהדיווחים שלי הגיעו לפורימנו הקטן!! חחחחחחחחח מזל טוב לדורון המלכה שרכבה מדהים על טאורה (המלך!) ולקחה ראשון!!!!!!!!! ולסתיו שגם רכבה מדהים ולקחה מקום חמישי על אזארו!!!!!!!!! אני לא התחרתי בסוף....... (למרות שיכלתי להכנס אבל.....!)

Shai Felton

New member
חבל שלא התחרת!!!../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

צילמו לפט נט נכון? סתיו אמרה לי שצילמו המון את אזארו!!! חחחחח...

אנשושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

חזרתי הרגע איזה כיף היה אז ככה בהתחלה הגענו הורדנו את הסוסים ונופר שיר ואני הלכנו להסתובב פגשנו את דורוני ואת שיוש!!! היה ממש נחמד הסתןובבנו קצת הכירו לנו כל מיני סוסים דורון הראתה לנו איפה יש ברז והלכנו "להשקות" את הסוסים ואזארו עשה צרות הוא מזה הצחיק אותנו הוא השפריץ עלינו ועשה עלינו אפצ'י רטוב ביותר!!!! איזה בובי!!! ואז דורון התחממה וצילמתי אותה קופצת והיא דפקה מסלול וטאורה הוא כזה גבר קטן! הוא חתך לה במקומות הנכונים והיא דפקה סיבובים שחבל"ז!!!!!! אין!! אתם צמד את מלכה והוא מלך(מקום 1 איך לא?!?! העיקר "לא ייךלך לי! אני לא מתחרה!!") בזמן שדורון התחממה דיברנו עם אור שהיא גםם ממש חמודה!........ הייה לה גם מסלול יפהה מאוד עם הפלה אחת נדמה לי(במטר) פגשתי את אפרת מביה"ס הקודם שלי והיא ישבה איתנו איזה 20 דקות על הדשא ודיברנו והיה ממש כיף.... ואז הלכנו לאכף שי כבר הלכה............ ונכנסתי למגרש חימום פגשתי שם את דין והתחלנו לדבר הוא עדשה מסלול ממש ממש יפה רק ממש ממש מהר מידי לונורא! הוא רכב יפה לאללה!....... וטאז אני נכנסתי הייתי צריכה לעשות ממש לאט יחסית כי אזארו בדרך כלל מזה רץ ויש לו גם צעד גדול! אז עשיתי לאט... לאט מידי!!! חחחח לא האמנתי עשיתי שתי שניות לאט מידי זה צעד שלו!! לונורא לקחתי מקום חמישי והיה לי ממש כיף והייתי מאושרת הוא היה לי נח (זאתי אשכרה התחרות הראשונה!) בחימום הוא הלך עגול (וכמה פעמים בטעות האריך לי צעד!) והיה לו קצב מצויין אני מתה עליו!!!! רק קצת כועס כי הבאנו את מיסי (נופרנכנסה ולא רצתה בסוף להתחרות!) והוא נשך אותה באוזן וירד לה דםם..... בעעעע אז יצאתי עם הרגשה ממש טובה ה-מ-ו-ן תמונות מכל מקום מחברה שבאה ממני מעוד רוכבים שהיו איתי והצלם של פט נט פשוט לא עזב אותי חחח במגרש חימום הוא עצר אותי והתחיל לצלם את אזארו ואז כשחיכיתי להיכנס למסלול ושוב בחלוקת פרסים חיחיחיחיחיחייייייי וגם פגשתי את נטע שהיה לה מסלול יפה עם הפלה אחת אבל היא קיבלה רוזטה יפה וורודה של השתתפות!..... פשוט יום כיפי!!!!!! וגם הרוכב של פוצ'יני אמר לי שלום ממש פגשתי הרבה מהפורום! איזה נייס לי!....... היו חסרים לי כמה אבל לונורא ראינו גם את פיקולו (ה-מ-ד-ה-י-ם!!) איטן אני מאוהבת מעל הראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והלורד הזה הוא מהמם פשוט....... סוס מדהים ביופיו! אז זיהו בערך ראיתי בווידאו ויצא יחסית טוב אילן צילם אותנו לפניובחווה והיו קטעים!!! ראינו את זה בנסיעה הביתה...... התמונות יהיו מחר או מחרותיים....... ובייחוד זה שאני והמדריך שלי עשינו הסכם שאם אני לוקחת מקום באליפות הוא מפסיק לעשן אני בטוחה שזה לא יקרה אבל אני יעשה לו תמוות!....... חיחיחיחייייייייייי שיתכונן נפשית!

S H I L G I

New member
סתיו יא שקרנית../images/Emo8.gif../images/Emo29.gif

הבטחת שתבואי לאורווה בדיוק שילגיה הגיעה כשפירקתי את לאדה

כתבתי לך לפאלפון שהמדריך שלי כבר

רצה להעלות תסוסים ואמר שאני יעשה את זה פעם אחרת אני מזה מצטערת ממש רציתי לדבר איתך עוד קתצ......

חחח ושחכתי גם לספר

שבחלוקת פרסים פתאום נופר עושה לי כזה יש לך טלפון ושי התקשרה להגיד לי מזל טוב איזה חמודה תודה בובי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף למה לא לקחת אותו?!? אופסי.........

Shai Felton

New member
סתיו!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

כלללללל הכבודדדדדד למה את מחכה???? תשימי ת'תמונות!!!!!!!!
את כולן! ולורד באמת מדהים! יש לו צבע מוזר אבל הוא יפה לאללה... בלעעעעעעעע תמונות!!!

Shai Felton

New member
בלעעעעעע../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

חחחח... סתיו! מי שהיה עם הפלאפון שלך כשרכבת לא עונה ב-כ-ל-ל._._.
כתבתי הודעות טקסט... וגם התקשרתי פעם אחת....
בלעעעע...

Shai Felton

New member
איך זה הגיע הנה?../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

זה היה אמור להיות כתגובה להודעה שאמרת ששי התקשרה..... בלעעעעעע.....

התקשרת ../images/Emo12.gif

אני בשקו אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה כשרכבתי כולם היו איתי וצפו עלי ואיבדתי את הפאלפון רק כשהעלינו תסוסים התצחלתי לחפש אותו אני מזה מצטערתתתתתתתת בלאטי!

למעלה