כל מי שהיה

GrEeNwOmAn

New member
לנטע...

חחחחחח נעצתי בך עיניים כדי שתרדי קצת מדורון, כדי שאני יוכל לבוא לדבר איתה! ואני כמעט בטוחה שאקונה זכתה ואם לא אז ב- 80 היא זכתה! חחח יותר טוב!

S H I L G I

New member
חח נדבקתי לדורון כי...../images/Emo29.gif

כי בפעם הקודמת בקושי יצא לנו לדבר וגם כשדיברנו איזה חצי שעה בטלפון הינו חייבות לנתק.... מוהאהאהאהאהאהא

S H I L G I

New member
וגם..

יכולת לבוא לדבר איתה גם כשאני הייתי.. ותמסרי לאיתמר שאם הוא חושב שלאדה נראית טובה אז יש לו משהו דפוק בראש..

TauraMan

New member
חחחחחחח כנסו..../images/Emo20.gif

מישהו ראה ששפכו עלי מים?? זונות.. כן עקפתי את יעל אבל דיברנו לפני שחילקו פרסים והיא ממש חמודה :) הזמן שלה היה 29:70 בערך ושלי 28:32 חחחחחח מדונה מהממת!! ומה היה הקטע של אסף עם השם שלי? חחחח משוגע
וכן גם אני פגשתי המון מהפורום.. נטע, אבישג,איתמר,טל,שי,סתיו,נופר,קרן ודותן אקונה ממש יפה אבל היא נחתכה ברגליים האחרויות שלה לא? זה נראה ממש דוחה.. מסכנה.. אבל ב-90 היתה לה הפלה אחת לא? יו וגם קיבלתי מתנה 100 ש"ח לקניה ברוכב!! והגביע ענק אין לי מקום בחדר...
והמספריים/סכין היה כדי להתיר את החבל שאיתו קשרנו את השק חציר לגדר.. אבישג שימי לב שבתמונה אני מסתכלת הצידה(דיברתי עם יעל.. חחח)

S H I L G I

New member
חחח דורון..../images/Emo29.gif

כן ראיתי ששפכו עלייך (ודיברנו על זה גם..
) מים..זה היה נורא מצחיק.. רגע אז המאה שקל שאז סיפרת לי זה מתנה של הזכיה? איזה שאווההההה

TauraMan

New member
זונות!!../images/Emo20.gif

חחחח לפחות הם ריחמו עלי.. אור היתה אמורה לגלגל אותי במנז' שלהם אחר כך...
הא ואבישג.. כן שירדתי ממנו כמעט הקאתי, ישר קפצתי ממנו כמעט הקאתי אבל זה עבר ואז נתתי חיבוק למדריך שלי ולכל האנשים מהאורווה שלי ועליתי על טאורה לקבלת פרסים.. מלך

S H I L G I

New member
חח יוו הייתי אמור להגיב להודעה הזו.

מזמן פשוט אמא שלי הגיעה והייתי צריכה לסגור תמסך

Pink Red

New member
פחחחחחחחחח

לא ראיתי ששפחו עליך מים אבל הרגשתי כשחיבת אותי וכולך היית מלאה מיים!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק!!!

למה אנשים ראו אותי ולא

בסאו להגיד שלום?!!??!?!?!?! רעים........ ב70 זכתה ילדה על נורה ויש לי מלא תמונות שלה כי כשאבא שלי צילם אותי אבא שלה בא אלינו בריצה ואמר שהאבהות שלו בסכנה כי הבת שלו זכתה מקום 1 ואין לו מצלמה אז הוא ממש התחנן שנצלם אותה ושנשלח לו אז אבא שלי צילם אותה איזה 10 תמונו אז כבר הבנתם שהתמונות יצאו ואני די מרוצה מהן יש תמונות יפות של דורון אבל לא ממש מבינים מה היה כתוב על החולצה יש שתי תמונות שלה בחימום קופצת ממש יפה ועוד אחת עם הגביע חחחחחחח

GrEeNwOmAn

New member
לסתיו ולדורון ולכולם...

אני ממש ביישנית, תחרות הבאה או מתישהוא שאני אראה מישהו מכם, אני קופצת עליו, ורשדה באמת מדהימה יש לה מבנה מהמם אבל הראש הורס הכל, ורק שתדעי שיש לה אופי מאד שלילי בדרך כלל. אני יוסיף בעניין שטל אתמול עלתה עליה בחימום כדי לעשות הליכה, וכן כן ראיתי לכמה וכמה אנשים את החולצה שעליה כתוב הכתובת- טאורה המלך, זה עבודה שאתם עשיתם?

TauraMan

New member
חחחח נחכה לתחרות הבאה../images/Emo8.gif ../images/Emo20.gif

רק לי ולאור היתה.. לפני איזה חודשיים ביקשתי מחופית לעשות לי חולצה והיא הביאה לי אותה לפני יומים(שישי) וגם אור רצתה אז הלכתי הביתה הבאתי חולצה לחופית והיא הביאה אותה לאור אתמול אז לשתינו היתה חולצה של טאורה המלך

GrEeNwOmAn

New member
כן, לתחרות הבאה כולם ינסו../images/Emo39.gif

להגיע , ומישהו יביא מצלמה ונצטלם! סבבה?

טוי בוי

New member
התחרות הבאה היא אליפות הארץ!!

בחחופש הגדול ואני אבו על בטוח אז אל תשכחו אותי חחחחחח......פפפ....

גם אני ממש ממש ביישנית

אבל בתחרות הזאתי הסתדרתי דווקא די טוב נכון?!?! חבל........ תחרות הבאה אנחנו מצטלמים כולנו!!

the kingzeos

New member
אבישג...

מדונה הייתה פעם אצלנו בפארק ומכרנו אותה לפני שנתים היא הייתה סוסה מאד חמה תמיד היא הייתה רצה ובסוף עוצרת... סרג'י התחרה עליה כמה פעמים ב1.20... היא צריכה להיות 11-13

GrEeNwOmAn

New member
ל- kingzeos

מדונה עברה שינוי מאד גדול ולטובה. היא לא סרבנית למרות שהיא פעם הייתה , היא מידי פעם רצה אבל בדרך כלל לא עוצרת. 1.20? יפה... עכשיו היא מתחרה מטר. מה זאת אומרת 11-13?

וואלה יפתח?? זאת מדונה שהייתה....

אצלינו בפארק?!?! חחחחח אני זוכרת אותה... אבל אני לא ממש זוכרת מי רכב עליה... ואבישג.. הוא התכוון שהיא צריכה להיות עכשיו בת 11-13...

אההה ומעניין באמת למה מדונה...

סירבה והיא השתנתה.. כי מעניין מי רכב עליה אצלנו בפארק... *אהמ*סרגיי*אהמ*.. מתעלל בסוסים!!!!! מזל שהוא טס לקנדה!!!!!!!!!! שלא יחזוררר כי כזה בן אדם מביא בושה לעולם הסוסים!!!

טוי בוי

New member
אם הוא טס ללמוד רכיבה מיקצועית

הקנדה תעמיני לי יגידו לו כבר שם שהוא רוכב רע אם הוא באמת רוכב רע ומתעלל בסוסים....

הוא לא טס ללמוד רכיבה מקצועית ב...

קנדה... הוא נסע לקנדה לטיול.. ואז הוא אתאהב במקום ועבר לגור שם עם אשתו והילד שלו... והוא מצא שם חוות רכיבה אינגליש.. והוא כנראה מדריך שם... והוא באמת מתעלל בסוסים!!1 כי היית צריכה לראות אותו שהוא רכב על הרקולס(ברון) שהוא היה אצלנו... הוא רכב על סוס פוני קטן!!! וקפץ איתו 1.00 ו-1.10 והוא ממש הצליף בו עם השוט לפני המכשול ואחרי!~!!!! ואם הסוס סירב אז בכלללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה