הייתי באליפות...
אוקיי היה חם ומגניב קודם כל! ראיתי את דורון מלא פעמים, ואז אסף התחיל לעשות לשם שלך חרוזים ולדבר איתך, וסחטיין על החולצה. היה ממש נחמד, אחרי זה ראיתי את סתיו, למרות שהיא לא ראתה אותי, וראיתי את נטע בכמה הזדמנויות ואת איתמר וטל (ברור) ואת שי, אם זו הייתה היא??? אוקיי פוצ'יני היה מהמם בהתחלה למדריכה שלי (רונית) למרות שהיא לא עלתה לג'אמפוף נראה לי ( זה היה ב- 90, דורון )? אה ובקשר ל- 90 עוד משהו, דורון הייתה מקום ראשון, כאילו דההה, ומקום שני הייתה יעל טיאנו מהחווה שלנו על ורדה והיא רכבה מדהים, אבל דורון חתכה יותר והייתה יותר מהירה! לונרא גם בשביל דורון מחאתי המון כפיים, ושמעתי אותך אומרת אחרי שגמרת את המסלול שבא לך להתעלף ואת חייבת מים. פפפ... אוקיי המדריכה שלי רכבה על ורדה ב- 1.00 והיא עשתה מסלול קופי כמו של טאורה על ורדה (חוץ מהזמן) הם הפילו כלומר באותו המכשול. ואשכרה בכל המכשולים היו צמחים וקישוטים! ואז ב- 80 אני יודעת שיעל יובל מהחווה שלנו על פוצ'יני לא זכתה אבל הייתה בין העשירייה, והוא הלך ממש טוב. וכמובן מאיה גולדברג חברה ממש טובה שלי, לקחה ב- 80 מקום ראשון ושלישי, על סוסה בשם u ועל אקונה נראה לי... ורק שתדעו אקונה היא סוסה שחורה עם מבנה חבלז שקופצת כמו מלכה, והיא כל כך מושלמת. אוקיי ואז הגיע מקצה 70 הדרמתי שאחת שרכבה על אקונה המלכה, זכתה בו ראשון זה היה די ברור כי אקונה ענקית, וטל זכתה עם פוצ' שני, הוא היה ממש טוב, והיא קיבלה גביע ענק, ורוזטה בגוונים של אדום. ולנוגה היה סירוב אחד, כי היא באה למכשול עם פוצ' המלך בקאנטר יותר איטי מהליכה, והיא ציפתה שהוא יקפוץ, ואיתמר נפל מאיבוד שיווי משקל. ואל תתחילו לדבר על הנפילה, כי זה מאד מבאס! טוב אז נמשיך, הגענו לחווה ואנחנו רואים אלוף נמוכצ'יק ששמו ג'וני הפוני, ואז הוצאנו את פוצ' המטריילר (איך שלא כותבים את זה) ואני שטפתי אותו, ושמתי לו חומר נגד זבובים, ואז נתתי לו איזה 2 גזרים וחצי, וגם לאיקס לורדה ולחוואג' ולגלי. הפונים חזרו מהמרעה האכלנו, טאטנו, היה סבבה לאללללה! יום לפני התחרות אני, טל, איתמר ונוגה ישנו בחווה וכולנו התעוררנו בלי שעון מעורר באותו הזמן ב- 5 לפנות בוקר, וחזרנו לישון, ואז ב- 6 השעון של טל מצלצל, ואנחנו קמים, ומתחילים לעבוד, ואז התחיל הלחץ, חוצמזה אמרתי למדריכה שלי שטאורה מלך, ודורון אחרי שיעל טיאנו סיימה את המסלול שלה, כולם פחדו שאת תעקפי אותה ותיהי מקום 1, חחח, אבל סבבה אני ממש שמחה בשבילך ובשביל טאורה. אוף הייתי רוצה לרכב על טאורה שיעור אחד... ובתחרות אמרתי לדורון שלום רק ממש כמעט בסוף, שהם הכניסו את טאורה חזרה לעין המפרץ, ואז היא ביקה שאם יש לנו נביא לה מספריים או סכין, ולא היה לנו... חחחחחח, נטע ההורים שלך היו שם? כי אם כן ראיתי אותם אחרי המסלול שלך, היה לך ממש טוב, ואני וטל אמרנו לך בהצלחה לפני וגם לסתיו אמרתי בהצלחה אבל לא נראה לי ששמעת... טוב היה ורי נייס ועכשיו אני יענה פה על פוללל הדיונים שהשארתם לכל אלה שהיו באליפות לענות... צ'או!@ ותגיבו, על החתום, אבישג