כל הכבוד לצה"ל

kedeman

New member
דוגמה אישית

היא לא תומכת או מצהירה שהיא תומכת בעונש מוות היא פשוט מבצעת את זה....

super beg

New member
אז ככה ישראל תומכת בחיסוליםפ בצדק

אבל עם משפט זה לא איזה קצין פאנט שהחליטו שהיום יחסלו אחד ומחר אחר נאסף מודיעין על האדם עד שהוא יוצא אשם בחתירה כנגד ישראל ללא ספקות ואתה ממש תמים אם אתה חושב שהעיתון חדשות נסגר בגלל בעיות כספוית המדינה בראשות השב"כ במקרה זה התנקלו לו באופן סמוי וגרמו לסגירתו ואני אומר כי אני יודע

THE sky angel

New member
תקשיבי.. וכולם תקשיבו...

קודם כל זה שאנחנו מביאים לפה נושאים פוליטים ומדברים בצורה אחרת זה לא מכניס אותנו כ"תנועה" שאנחנו חושבים ככה. מי ששם לב כל אדם פה הוא בזכות עצמו, ונכון שהוא בתנועה, אבל זה שאני בתנועה לא אומר שאני צריכה לחשוב כמו כל אחד אחר. לכל אחד יש את הדעות שלו אני לא חושבת שאני צריכה לחשוב כמו כולם. עכשיו בקשר לנושא שלנו. קודם כל, החיילים ניסו לפזר את ההפגנה בירי גומי, כשהם ראו שזה לא עוזר הם עברו לאש חיה בפקודה. ואתם יודעים מה? מגיע להם!!! הגדר הזו, עם כמה שהיא מאעפנה או מה שאתם רוצים להגיד, היא זו שאמורה להגן עלינו, ועם כמה שאני אולי שמאלנית בדעות שלי אני לאא הייתי הולכת בחיים לעשות דבר כזה וזה דבר שערער בי את ההרגשה השמאלנית, ואפילו הגעיל אותי כי לעזאזל זו גדר שאמורה לשמור עלינו אז הם הולכים ומפילים אותה? תסלחו לי מאוד אבל זו הזדהות פלסטינאית. חבל שהמפגרים האלה לא באים ועושים בעצמם פיגועים. חבל שהם לא ירו בהם והרגו אותם. חבל.

super beg

New member
אהבתי אהבתי אהבתי אבל

זה מדויק מה שרשמת בעניין הכדורי גומי לא היו ברשותם כדורי גומי כי אין צורך בהם אצל כוח שלא עוסק ואולי אפילו לא אומן בפיזור הפגנות

fresh mishmesh

New member
מור,

לא היו ברשותם כדורי גומי כדי שהם ינסו לפזר את ההפגנה איתם קודם... תבדקי את העובדות לפני שאת ממהרת לכתוב, כי טעית ובגדול. הסיבה שאין אצלם כדורי גומי זה משהו אחר, אבל אל תגידי שהם הזהירו ע"י ירי של כדורי גומי, כי לא היה ולא נברא... קחי לתשומת ליבך לפעם הבאה...

THE sky angel

New member
אתמול היה בערוץ 10 בתוכנית של רינו

צרור על ההפגנה שהייתה. היא הייתה עונה לכם על הרבה שאלות, לי בכולופן היא ענתה. אז נכון שלא היו כדורי גומי (סליחה, טעיתי...) אבל היו אזהרות לפני. זה לא שישר הם החליטו, אחרי (נדמה לי שזה היה ירי באוויר) האזהרה האנשים שעשו את ההפגנה, עוד יותר השתוללו וכבר פתחו את הגדר ואז הוחלט על הירי. החיילים היו במרחק שנכון היה אפשר לשמוע קריאות בעברית, אבל איך החיילים יכולים להבדיל אם הם באו מהצד הפלסטיני?? היה ברור להם שישראלים לא יכולים להגיע מהכיוון הזה, ובצדק, גמאני בזמן כזה לא הייתי מבדילה כי מי יחשוב שיבבואו לי ישראלים- יהודים- מהצד השני של הגדר?? עוד משהו שבאמת עיצבן אותי היה שהם לא רואים את עצמם כישראלים ומתנגדים נחרצות למדיניות הממשלה ובכלל לעם היהודי- אז למה כשירו עליהם הם אמרו "אל תירו, אנחנו ישראלים"??? פתאום כשהם צריכים את העם היהודי אנחנו צריכים לעזור להם??? אם הם לא ישראלים אז שלא יהיו ישראלים עד הסוף ולא כשמתחשק להם!

kedeman

New member
חבל שלא ראיתי.....

באמת מעניין אותי עכשיו העניין הזה.... ולו רק בשביל שאני אבין מה קרה שם יותר טוב יתן לי אפשרות גם להגיב פה בדיון בצורה יותר עניינית ויותר נכונה

super beg

New member
אני מזמין כל מי שרוצה להתווכח איתי

בנושא זה ועוד אחרים להיכנס לי לתחת לא סתם לICQ שלי 171579461

super beg

New member
אני מציע לכם לקרוא את המאמר הבא

נכון שהמאמר פורסם באתר נוער מולדת שזו תנועה "קיצונית חסרת מוסר ברוטלית ללא מצפון פנאטית וכל מה שאתם רוצים להוסיף" אבל באמת כדאי שתקראו גם אם אתם מעברה השני של הקשת הפוליטית כותב המאמר הוא פרופסור אריה אלדד שגם בעיניי שמאלנים רבים נחשב לאדם חכם מה איכפת לכם בחינם תקראו את הכל ותגיבו זה לא לוקח יותר מ20 דקות

super beg

New member
אז ככה...

חיפשתי ומצאתי עוד מספר מאמרים שלו ושל אחרים בכל מיני נושאים אני מציע לכם לקרוא אותם באמת בלי שום הקשר פוליטי עד כמה שאפשר מאמר אחד קצר שממש תפס את צומת ליבי הוא מאמר שנכתב על הטייסים הסרבנים אני ממליץ לקרוא אותו במיוחד

kedeman

New member
אז ככה

מודה שלא קראתי את הכל ממש אלא יותר ברפרוף מהלעשות, זה מאמר דיי ארוך אבל עברתי עליו אחד המשפטים שכן תפסו לי את העין - "מפת-הדרכים קוראת איפה לטרנספר של כחצי מיליון יהודים מבתיהם" מצד שני הוא קורא לטרנספר משהו כמו 3וחצי מליון ערבים לצד השני של הירדן מתוך טיעון היסטורי מה שתאמת... לא מאוד הגיוני לדעתי הטיעון ההיסטורי הוא כבר כמעט לא גורם (באופן אירוני הציונות בהתחלתה לא דיברה בכלל על התישבות ב"ציון") אז יש עדיפות לחצי מליון בני אדם רק בגלל שהם יהודים? בגלל שלפני כמה מליוני שנים הם ישבו פה בארץ? בגלל שאיזה אלוהים הבטיח שהיהודים ישבו פה?

Hegze

New member
כן!

להם יש אממ. 455 מדינות מוסלמיות או מה שלא תירצה (אין לי באמת מושג כמה) ולנו יש מדינה אחת.. וגם אותה הם רוצים?

kedeman

New member
טיעון יותר טוב מההיסטורי

ולזה צריך למצוא פיתרון ולא בצורה של טראנספר וגם לא בצורה של גידור וריכוז של כל היהודים בתוך הגדר חייב להיות לזה פיתרון אחר

super beg

New member
טוב אז ככה בגלל שלא קראת את הכול

דובר שם גם על כך שהגידול ה"טבעי" של הפלסטינאים הוא הגדול בעולם ולכן עם תהיה גדר היא לא תפתור כלום כי בעוד 10 15 שנים הם יהיו בכזאת צפיפות אוכלוסין שנהיה צריכים לתת להם עוד ועוד בנוסף דובר שם על כך שירדן מורכבת מ75 אחוז פלסטינאים ועל כך שלפני שקמה מדינת ישראל היו פה פלסטינאים נכון אבל הם לא הראו שום זיקה למקום עובדה לכך הם כמה מאות שנים בלי דרישה אחת לעצמאות כמוכן מולדת התמתנו ועכשיו לא מדובר על טרנספר לכל הערבים כמו בעבר אלא על טרנספר לרובם על מנת לרווח את מחנות הפליטים ולאפשר להם לחיות חיים נורמליים עד כמה שאפשר אך ללא אוטונומיה מוחלטת וללא ריבונות מלאה מה שלדעתי נכון בנוסף דובר על כך שלמדינות העולם יותר כל ללחוץ על מי שמוכן להתקפל קצת מאשר על מי שלא מוכן להתקפל כלל למרות שזה לא מדוייק כי הפלסטינאים לא רוצים לזרוק אותנו לים ככמו בעבר או לפחות לא מזכירים את זה בפומבי חבלך כדאי לך לקרוא את כל המאמר על אף אורכו

kedeman

New member
עדיין לא קראתי את המאמר

אני אקרא ואז אגיב שוב רציתי רק להגיב להודעה שלך... למרות שהתנועה הזאת קיצונית ויכול להיות שאני אקרא מאמר קיצוני עד טירוף אבל עדיין אני אקרא אותו כדי לדעת עוד דעות חוץ מהדעה שלי וזה שאדם הוא ימני לא אומר שהוא טיפש............. חוץ מזה שמולדת לא נחשבת תנועה פנאטית כל כך לפחות לא בהשוואה לכהנא וחבריו

THE sky angel

New member
משו שמתאים לי לנושא כל כך...

עם כאלה אנשים בצבא- מי צריך צבא? שיתפטר ויעשה טובה לכולנו וישתוק. אני אומרת לכם אנחנו עוד נתמוטט.

super beg

New member
נחמד לדבר בסיסמאות

אני מזמין אותך לדבר איתי בICQ שלי 171579461 ולא בסיסמאות שהחדירו לך לראש כי גם אני אוהב להקשיב לסיסמאות כאלה יפות שמדברות על עולם טוב יותר אבל צריך לגרום להם בעניין שתי מדינות לשני עמים אתה צודק ישראל וירדן

THE sky angel

New member
משפט חכם ששמעתי מילדונת...

"החברה להגנת הטבע מצהירה בזו שאסור להרוג שמאלנים, כדי שלילדים שלכם יהיה במי להתעלל..." חחח זה היה אתמול ב"ארץ נהדרת".. לאן נגיע?? :)

למעלה