כל הכבוד לצה"ל

kedeman

New member
אולי דווקא בגלל זה

דווקא בגלל זה צריכים לשמוע יותר אנשים עם דעות מנוגדות... אתם יודעים מה ראש הממשלה עושה דברים שאני חושב שהם מגעילים ולא מוסריים אולי "נטפל" בו? (רק יריה קטנה, לא משהו גרוע, רק כדי לשתק אותו) מותר לי לעשות את זה? אם התשובה שלכם לגבי זה שמותר לירות במפגינים היא חיובית אז התשובה שלכם גם לזה צריכה להיות שכן, מותר לי לעשות את זה ההודעה הראשית זיעזעה גם אותי קצת (כי לא חשבתי שיש פה, בפורום ובתנועה, אנשים שמוכנים לירות באנשים אחרים כדי שישתקו) אבל היה לי יותר חשוב דווקא להגיב אליה ולא לצנזר אותה

go golan go

New member
תודה יותם, גם אני אוהבת אותך!

סליחה, אבל רק למי שמתנגד לשלטון יש זכות להביע את דעתו? רק מי שמתנגד לצה"ל ולדרכיו הוא גיבור? אז זהו- שלא!

yotamstei

New member
אלה, עם כל האהבה שלי אליך..

ההודעה הראשונה של השרשור, כמו כמה הודעות שבאו בתגובה לה, מטובלת בשנאת אחים, הסתה לרצח ודמוניזציה של ארגונים לגיטימים בישראל. כמו כן, באופן כללי אני לא חושב שיש מקום לקריאה לרצח אזרחים ישראלים ע"י השלטונות, או בכלל. ואם את כבר כלכך דוגלת בשיוויון לכל, כפי שמשתמע מההודעה הראשונה שלך פה, האם תראי בעין יפה טבח באלפי מתנחלים שיתנגדו לפינוי השטחים רק בגלל שהם הפריעו לעבודת צה"ל או לביטחון החיילים? אני מציע לך ולכולם לחשוב טוב טוב לפני שאתם משתמשים בהצהרות גרנדוזיות שאדם שפוי לא באמת יעמוד מאחוריהם מכיוון שכבר ראינו בעבר לאן זה מוביל (דין רודף, מדי אס.אס., בוגדים, רוצחים....בסוף מישהו לוקח את זה ברצינות) אה כן, בטח שלכולם יש זכות להביע את דעתם! את גם מוזמנת לבוא להפגנת ענק שמארגנים אנשי הימין ביום שני בכיכר רבין (אירוני הא?)...אני מבטיח לא לירות עליך...באמת! את יכולה להבטיח לי דבר דומה?

go golan go

New member
סליחה, אני לא אמרתי להרוג אף אחד!!!

אני בעד לשים את הדבילים שחתכו את הגדר ביחד עם המתנחלים בכלא! אני לא חושבת שצריך להרוג אותם, אבל כן- אם הם הולכים עם הראש בקיר והולכים נגד השלטון בדרכים לא חוקיות אז כן- זה לא כל כך עצוב לי שירו בו

super beg

New member
יותם אכזבת אותי ובגדול

על מה לעזאזל אתה מדבר אחלה סיסמה "לא ירו בך בהפגנת ימין" אני מבטיח לך שירו גם ירו עםהם יבואו רעולי פנים לחיילים אז הם יחטפו כדור הירי נעשה בהבחנה מלאה ולכן נפגע רק מפגין אחד כן השניה לא נפגע מכדור כמוכן הכדור פגע ברגלו של המפגין ולא הרג אותו זאת לא היתה המטרה כי אם זו הייתה לא היה ניתן לפספס את ראשו כיון שהכדור נורא ע"י קלע שהשתמש בכוונת X4 כלומר מגדילה פי 4 את הגודל האמיתי בנוסף תפסיק לקרוא להם ישראלים כי הם לא קוראים להם כך והם מתנגדים למדינת ישראל אז בבקשה תפסיק להגן עליהם ותחזור לשפיות

yotamstei

New member
אני מצטער שאכזבתי אותך

באמת, אחרי הכרות ארוכת שנים , חשבת שאתה מכיר אותי....אז חשבת! מבחני טעימה מוכיחים שאני השמאלני הכי פאקינג מעצבן שפגשת מימייך, אז אל תתאכזב כלכך מהר. בכל אופן, בהודעה הזו רציתי להתייחס למדיניות הפרנואידית של אנשי הימין (לדוגמא, אתה). דבר ראשון, אותם רעולי פנים (פרט שאני עוד לא קיבלתי הוכחה אליו, אבל נתייחס אליו כנכון) צעקו בעברית והרימו שלטים בעברית, ככה שהיו יכולים לשים לב שהם ישראלים (אפילו אם הם מעדיפים שלא להתייחס לעצמם ככאלו). דבר שני, שנאמר פה או בדיונים אחרים על הנושא, הוא ההנחה הטיפשית משהו שאם הם היו עושים חור בגדר אז המוני פלסטינאים זועמים היו שועטים לכיוון ת"א ירושלים וחיפה ופשוט זורקים את כל היהודים לים במו ידיהם. נו באמת, אתה הרי לא באמת מאמין בזה נכון? הדבר הכי נורא שהיה קורה אם הם היו עושים חור בגדר הוא שהיה צריך להשקיע עוד חצי שעה בלתקן אותו......לטעמי, לא מצריך ירי. ובקשר לקלע ול-4X4...שמע, לא שמעתי על זה אבל גם לא שמעתי אחרת, ולמען האמת זה לא ממש משנה אם אתה שואל אותי. הפואנטה היא לא שהוא לא הרג אותו אלא שהוא ירה בו....ואני חושב שעכשיו לכולנו יש קצת על מה לחשוב בנוגע להדרדרות של המדינה הזו כי לא הפלסטינאים יהרגו אותנו.....

super beg

New member
נורא נחמד להקצין

לא לא המוני פלסטינאים היו נוהרים לערים הגדולות אבל מספיק אחד שיסתנן בגלל לא חור בגדר אלא עקירת השער ממקומו וזה לא היה רחוק לפי איך שרואים את השער מתנדנד על סף קריסה ואותו מסתנן יילך ויתפוצץ באחת הערים או יילך ויתפוצץ על חיילינו או בכלל ימנע מהם את שנת הלילה שלהם בנוסף ההפגנה הזו לא היתה של אותם מפגיניפ בלבד אלא גם של פעילי "שלום" מכל העולם ושל פלסטינאים כן פלסטינאים ורואים בבירור לגבי הקלע לא תשמע גם כלום כי זה לא מעניין אף אחד חוץ מפאנט ימני מיליטנתי כמוני שמזהה כל טנק מטוס ונשק בעשירית השניה דבר אחד אני מסכים איתך לא הפלסטינאים יהרגו אותנו אלא אנחנו את עצמנו וזה גם בגללי וגם בגללך ואתה יודע מה אתה מתנגד לרעיון הגדר גם אני מתנגד לו אבל אני מציע פתרון אחר מהו הפתרון שאתה מציע שדרך אגב בממשלת נתניהו היה גדר כן כן רעיון הגדר הוא רעיון שמאלני במקורו אולי שכחת או שפשוט השמאלנים אוהבים להתנגד וזה לא משנה למה "צדק מזמין תהדק מביא תהרג"

yotamstei

New member
או, עכשיו אנחנו מדברים

אני לא יכול להבטיח לך שפלסטינאי בודד לא היה מסתנן, למרות שאני, בתור אותו פלסטינאי בודד לא הייתי מסתנן לישראל דווקא מול המון חיילים דרוכים ומצלמות טלוויזיה ותקשורת...אבל אולי עוד היה מסתנן אחד. בקשר לגדר, אני לא יודע מאיפה הבאת את הרעיון הזה שאני מתנגד לה? אני מקווה שלא כתבתי את זה באחת מהודעותי כי אז עלי להתנצל ולחזור בי. אני תומך נלהב של רעיון הגדר, תמכתי בו בצורה זו או אחרת מאז ומתמיד (הרי מה היא הגדר אם לא התחלת המסע להפרדות מהפלסטינאים ושקט לכל?) ודעותי לא השתנו בנושא. ההסתיגות היחידה שיש לי בכל הנוגע לגדר היא חלקים מסויימים שבהם היא עושה את ההפך ממה שתוכננה לעשות ובמקום להפריד אותנו מהפלסטינאים היא מספחת חלקים מפלסטין לתוך ישראל, אבל ניחא..אני מניח שעדיף גדר עקומה מ"אין גדר".... ובקשר לפתרון, באופן כללי, אני מציע נסיגה חד צדדית מכל ההתנחלויות (אולי למעט ערים גדולות דוגמאת אריאל וקדומים), בניית גדר/חומה כמה שיותר קרוב לקו הירוק, אבל באמת כמה שיותר קרוב. הפרדות טוטאלית מהפלסטינאים ובמקביל חתירה להסכם שלום בתמיכה בינלאומית, אבל אם לא יהיה שלום, אז לא נורא כרגע, העיקר שלא נצטרך להתעסק איתם כל הזמן. מקווה שהבנת שאולי הפתרון לא משתנה מדי מצד לצד ועכשיו צריכים פשוט לבצע אותו.

super beg

New member
טוב אז ככה

פלסטינאי לא היה ממנסה לחדור לעיני המצלמות אלא כאשר המצלמות הולכות וגם החיילים זאת אפשרות אחת והשניה היא שיתפרץ אחד רעול פנים אולי כמו שהיה גיל נעמתי וירוץ לעבר החיילים וייתפוצץ עליהם בקשר לגדר מה תעשה עוד 10 15 שנים כשהפלסטינאים שלידיעתך מחזיקים בקצב גידול האוכלוסין הגבוה ביותר בעולם יחיו אחד בתוך התחת של השני ולא יהיה להם מקום לחיות שם מה יהיה אז ???? ניתן להם עוד אני אומר כבר עכשיו להעביר משם כן לטרנספר משם חלק גדול מהתושבים לדלל את האוכלוסיה שם לכמה מאות אלפים בודדים ואפילו פחות ואז לדבר על דו קיום כי כשהם יחיו חיים מרווחים ושקטים יצא להם מהראש הרעיון של להתפוצץ נכון שזה לא הומאני אבל גם גדר בעוד 10 15 שנים לא תהיה הומאנית כי הפלסטינאים יחיו אחד בתוך השני כמו שהם חיים כעת ויחזרו לפגוע בנו

kedeman

New member
נתון ששמעתי פעם

אין לי איך להוכיח אותו כרגע אבל אני זוכר ששמעתי אותו בקרב בני אדם שמרגישים בסיכון יש ילודה יותר גדולה לכן מה שפעם היה בארץ משפחה ממוצעת היה הרבה יותר גדול מהמשפחה הסטנדרטית של היום (בעל, אישה, ילד, ילדה ובדרך כלל גם כלב)

super beg

New member
מאוד יכול להיות אבל אז

מה הפתרון שאתה מציע ???? אם גדר?? בלי גדר???? מהו הפתרון שיגרום לכולנו להיות מאושרים כל כך??

kedeman

New member
אה לא

זה היה דווקא בלי קשר לגמרי לדיון פשוט עוד פרט שרציתי להוסיף אתה ממש להוט להתווכח אה?

go golan go

New member
יותם, אני חייבת לשאול אותך שאלה...

לא מפחיד אותך שיום אחד בדרך לבצפר, או פשוט כשתצא רגע אחד מהבית תפגע בפיגוע, או שאפילו רק תשמע את הפיצוץ? אני לא חושבת שיש לי סיכוי להיות עדה לדבר כזה במקום שבו אני גרה, אבל יש לי הרגשה שלך יש איזשהו סיכוי..... אני לא אומרת שזה לא בסדר שאתה שמאלני- בכלל לא- אפילו להפך, אבל בכל זאת, לא מעט מהמחבלים שחודרים לשטחי ישראל מגיעים לתל אביב.....

yotamstei

New member
אלה חמודה

מרגש אותי שאת דואגת לי (בצורה זו או אחרת), וכן, מדאיג אותי שאני אהיה עד לפיגוע או פעילות חבלנית זו או אחרת. ואז נשאלת השאלה "מה עושים?" אז יש כמה אופציות: 1) לא לצאת יותר מהחדר...הכי בטוח! 2) להמשיך לחיות כרגיל ולקוות לטוב. 3) להמשיך לחיות כרגיל ובמקביל לעשות כמה שאני יכול על מנת לקרב את השלום ואת הרגיעה, משמע ללכת להפגנות, לחלק סטיקרים ופלאיירים ואפילו לנהל דיונים שכאלו שבהם אני יכול להסביר את הדרך שלי ולנסות לשכנע אנשים אחרים בצדקת דרכי. אני בחרתי ב-3 ואני מאוד מקווה שיהיה טוב בקרוב.

יותם, חבוב...

אני חייבת להגיד לך שאני מסכימה עם כל מה שכתבת. האמת שאני חושבת בדיוק כמוך, חוץ מהדעה על גדר ההפרדה, שפה לא בדיוק ביססתי את עמדתי. בכל מקרה, אני גם מסכימה עם קשת שהיא כתבה שמקום ההפגנה לא היה מתאים, וזו אמת. רק שאלה אחת. היית בהפגנה כנגד הכנס הזה של ביבי?

CosmikDebris

New member
התנועה שלכם לא אמורה להיות

סוציאליסטית או משהו כזה? לפחות זה מה שנטען באתר שלכם. חח אתם מצחיקים

RMXXX

New member
אנחנו תנועה סוציאליסטית

תסביר לי מה זה קשור?

למעלה