כל הכבוד לצה"ל

לירום

New member
המפגינים

באו מהצד הפלשתיני נכון? אני לא חושב שצריך להוסיף עוד משהו, המפגינים בחרו את הצד שלהם, וזה לא אותו צד של אנשים שחיים בת"א-לא משנה מה הדיעות שלהם.

super beg

New member
תודה

אני רוצה להודות לך שגרמת לי להאמין שהתנועה שלנו אינה שמאלנית במלואה וכי יש עוד אנשים שמאמינים כמוני בנוסף אני רוצה לחזק את דברייך בציטוט שלקוח מתוך כתבה שהתפרסמה היום יום שישי 2/1/04 בציטוט טוען המצוטט פעיל בארגון האנרכיסתים כי "הם (האנרכיסתים) לא עם האוייב אלא הם האוייב" אני חושב שיותר מזה אין מה להוסיף

kedeman

New member
הכל בשחור ולבן

קודם כל - הם לא אנרכיסטים הם לא מוגדרים ככאלה ולא קראתי שום דבר שזה הסגנון חיים שלהם אני מבין שהם האויב וכך כל מי שהדעה שלו אומרת שלא צריך לסגור אנשים ולכן אם הם האויב אז צריך לחסל אותם ואין פה שחור ולבן זה לא מצב של או שאתה איתי או שאתה נגדי! יש פה גם קטע של בני אנוש משני הצדדים ויש פה בעיה בין אנשים שלא תיפטר עם הגדר הזאת אני לא לגמרי תומך בדעה שלהם ואני ממש לא תומך בדרך שלהם להביע אותה אבל אני ממש לא חושב שאם הם עושים משהו כזה אז צריך לירות בהם או להרוג אותם הייתי מבין אם היו לוקחים אותם לכלא אפילו או עושים להם משפט אז זה היה הוגן החיילים ירו באנשים שהיו לא חמושים ולא ירו עליהם אתה יודע שאסור לחיילים לפתוח באש אם אין מצב שבו הם בסכנה (לפחות כשהם בשמירות)

THE sky angel

New member
אני לא מסכימה לא עם מה שהם עשו

ולא עם איך שהם עשו את זה ולדעתי מגיע להם!! יש דרך לעשות דברים ולהשמיע את דעתם- זו לא דרך! הם נהגו באלימות- הם קיבלו אלימות בחזרה! מגיע להם!! איך אומרים- לא הולך במוח הולך בכוח! יכול להיות שהירי לא היה מוצדק, בזה אני לא מתערבת, אבל ההתנהגות שלהם מחפירה!! זה שהם בני אנוש למה הם לא מתנהגים כמו?? זה נראה לי יותר התנהגות בוהמית ולא התנהגות של בן אנוש, תסלח לי עם כל הכבוד! ובקשר לקטע עם החמושים- אי אפשר לדעת אם הם לא יוציאו איזה רובה פתאום! ועוד כל הפלשתינאים שעמדו מהצד!! לאן עוד המדינה הזו תידרדר, לאן???

kedeman

New member
השומרים עדיין ירו עליהם

והם פגעו ופצעו אזרח ישראלי שהפגין מחר תהיה הפגנה של הימין שיתפרעו בה קצת וירו באחד המפגינים או שאת יודעת מה נגיד הפגנה בכיכר מלכי ישראל וירו בה בראש הממשלה (זה כבר עשו!)

super beg

New member
איזה שטויות אתה מדבר

דיי עם הכותרות היפות ירו כבר בראש ממשלה על מה לעזאזל אתה מדבר איך אתהב מעז להזכיר את זה זה הכי לא קשור ואת זה אומר לך בנאדם שטוען כי אם הרצח הזה שהוא מעשה נפשע משאיר אותו אותי בבית שלי ברמת הגולן אז אני מצדיק אותו בהחלט הבית שלי חשוב לי יותר מכל

go golan go

New member
פה אני לא ממש מסכימה איתך...

אמנם אני מאוד מאוד (מאוד!!!) אוהבת את הבית שלי- ואני מקווה שאני אוכל להישאר פה עוד שנים רבות, אני לא חושבת שיש הצדקה לרצח הזה.

super beg

New member
יש לי חדשות בישבילך לא רק בזה

את לא מסכיהמ איתי מה לעשות אנחנו שונים בדיעותינו ואני מצדיק את הרצח הזה רק במקרה שהוא משאיר אותי בבית שלי

go golan go

New member
אם פעם אחת, רק אחת- תקשיב לי...

תגלה שאני לא שמאלנית כמו שאתה חושב

לירום

New member
השומרים

ירו עליהם כי הם חשו שהם פלסטינים. אני מבטיח לך, שאם ההפגנה הייתה כיכר מלכי ישראל לא היו יורים על אף אחד.

go golan go

New member
להזכירך: הם עברו על החוק!

שאנשים יביעו את עמדתם- בכיף! אבל יש דרכים קצת יותר שפויות- אנשים כאלו צריכים להיות בכלא!

super beg

New member
הם קוראים לעצמם אנרכיסטים

וגיל נעמתי (השם ינקום בדמו) גרם לכך שהם ידאגו לחייהם כי הוא בא לשער רעול פנים וגרם להם לחשוב שהוא ערבי מה לעזאזל הם היו אמורים לחשוב תחשוב אותך במצב הזה כשרעול פנים מנסה לעקור שער והצעד הבא שלו הוא לרוץ אלייך בעובדה שרק הוא נפגע ולא אחרים ואני לא אמרתי אף פעם שהם האוייב הם מגדירים את עצמם ונכון הגדר היא לא פתרון היא תחליף זמני מה שעוד לא הבינו בממשלה

לא קטנה ולא נעליים - זה אסף

תקשיב לי טוב, ותקשיב לי super beg, מי שלא תהיה, וגם כל השאר: כמה מילים בכלליות על אנרכיסטים - בניגוד לחומר הלימודי ה"דמוקרטי" ששטפו לכם איתו את הראש בבית ספר - אנרכיזם זה לא, ואני חוזר, ז-ה ל-א כאוס! והמושג אנרכיה לא בא לתאר עולם שבו כל אחד עושה מה שהוא רוצה, ושיילכו לעזאזל כולם (את זה אולי אפשר לומר על השיטה הנהוגה כיום - תראו לה "ניאו-ליברליזם" או איך שתרצו...) השיטה האנרכיסטית לא מתנגדת לחוקים, אלא רק לדרך שבה הם נחקקים, נאכפים ומתגמשים (חוקים מתגמשים זה רק עם יש לך מספיק ירוק בכיס, או מספיק לשון בתחת של מישהו). לא נפתח את הנושא על רגל אחת, אבל לכל מי שלוקח כמובן מאליו את מה שכתוב בספרי ההיסטוריה שלכם - גם אותם כתבו אנשים, לידיעתכם... חלק מאמינים במה שהם כתהו, חלק כתבו את הספרים בשביל כסף (והרבה - נו,מה?), אבל אחרי הכל כולם אנושיים וכל מה שכתוב בספרים זה מבט סובייקטבי אישי של הכותב ותו לא... אל תקחו הכל כמובן מאליו... ובנושא המקרה המצער... אתה מדבר שטויות... וגם אתה היית חושה ככה אם היית רואה אתמול בערב את רינו צרור בערוץ עשר חוקר את המקרה מקרוב - עיתונאי שעמד רחוק יותר מהחיילים מן הגדר, צילם תמונות שעליהן כתוב בעברית, שמע צעקות בעיברית, ואף אמר למ"מ (מפקד המחלקה) "אל תירה, הם ישראלים". אי אפשר לומר שהם לא ראו את זה... אם אתה לא מאמין אז תתקשר לערוץ 10 שיישלחו לך קסטה... אני מבטיח לך שאחרי שתראה את זה, תשים לב שאין לך מושג בעובדות... אסף צ'רטקוף, גרעין "מפתח"

super beg

New member
מה שלומך אסף לא ראיתי אותך מסמינר

יב תגיד בקלטת שאתה מדבר אלייה מראים גם שגיל מעמתי היה ראול ראש??? או שהיא צולמה ממרחק רב מידי כי בערוץ 2 וערוץ 1 בהם צפיתי רואים בהחלט כפיה או שיך שרושמים את זה כרוכה לצווארו בנוסף ניתן לראות שהשער היה על סף עקירה דבר שהיה גורם לפגיעה חמורה בבטחון החיילים ששומרים באיזור ויותר מזה בערוץ 1 אף הראו חייל צהל פותח את השער ומנסה להרחיק את המפגינים משם בתחילה ע"י בקשה ולאחר מכן בדחיפות בעניין שהם צעקו שהם ישראלים וצעקו בעיברית יש לי חדשות בישבילך קודם כל ההפגנה הייתה הפגנה מעורבת של "ישראלים" (המרכאות כיוון שהם לא מגדירים עצמם ביום יום ישראלים ולא בגלל דעותי הפולטיות הפעם) ופלסטינאים החיילים לא יכלו לדעת האם מדובר בפעיל שמאל קיצוני שלובש כפיה (או איך שרושמים את זה ) או במחבל שברגע עקירת השער ירוץ אל החיילים ויפגע בהם אז יכול להיות שהכתב אמר שהם ישראלים ואני מאמין שגם החיילים ידעו שיש שם ישראלים אבל היו ערבים ואת זה ניתן לראות בערוצים 1 ו2 סלח לי שאני לא צופה ערוץ 10 לא יצא לי

kedeman

New member
מצד שני...

גם אתה בנאדם וגם את מה שאתה כותב אתה כותב סובייקטיבית מנקודת המבט שסבה אתה רואה את הדברים

super beg

New member
אני שמח שאת לא מסכימה איתי אבל

באמת אני רוצה לתקן כמה טעויות שכתבת במכתבך אז ככה קודם כל נכון שכדורי גומי הם פתרון עדיף גם בעיני אבל כדורי גומי אין לגדודים שעושים בט"ש (בטחון שוטף) אלא רק למג"ב או במקרה של הפגנה מאורגנת שהם מקבלים אותם במיוחד כנ"ל לגבי גז לגבי הטענה יכ גדר לא מונעת זאת שטות גמורה מה שאמרת כי על גדר זו מותקנים אמצעים לזיהוי כשנוגעים בה ואולי יש אפשרות לעבור אותה כי היא "רק" גדר אבל מייד לאחר מכן יתפתח מרדף שיסתיים בלכידת הפורץ המפגינים לא רק ניערו את הגדר אלא ניסו לעקור את השער ואף חתכו את האמצעיים הטכנולוגיים שעליה זאת ניתן לראות בבירור בקלטת מה שערוץ שתיים לא בחר להראות וחבל וערוץ 1 הראה זה חיילים פותחים את השער ומבקשים מהמפגינים לפנות את המקום ולאחר שאלה לא נענו דחפו אותם החיילים אך צעד זה לא עזר המפגין גיל נעמתי (השם ינקום בדמו) היה רעול פנים דבר שעורר את חשדות החיילים בנוסף לכך ההפגנה הייתה מעורבת ערבים וישראלים לגבי גזר דין מוות שהזכרת אני רוצה להודיע לך שאת תמימה לא רק אייכמן הוצא להורג גם כל חיסול וחיסול הוא הוצאה להורג של פושעים אז נכון שהם לא עוברים משפט מלא וכל הכרוך בו אך בהחלט נעשה בירור ואימות לגביהם בנוסף יש את פרשת קו 300 שלא הייתה אמורה להיחסף שבא הוצא להורג אחד המחבלים שניתפסו הוכחה לכך שהשב"כ רצה בהרג הזה ואף אישר אותו היא העובדה כי העיתון שפירסם את תמונת המחבל חיי מורד מהאוטובוס נסגר ולא שב לפעול יותר לגבי פציעתו של גיל נעמתי הזכרת את המילה "קשה" במונחים רפואיים המונך קשה לא אומר כי הוא במצב קריטי אלא כי הוא זקוק לאישפוז ארוך משהו כמו שבועיים ועוד משהו תיראי מה האנרכיסתים האלה חושבים עלייי עלייך ועל כל אזרחי ישראל http://news.walla.co.il/?w=//486827

THE sky angel

New member
פףףף אני מבולבלת לגמרי..

מה העמדה שלך בסיפור??? כבר התבלבלתי לחלוטיןן!!

kedeman

New member
מדינת ישראל באמת תומכת בחיסולים

למרות שהיא לא עושה את זה באופן ישיר וזה לא מעוגן בחוק יש בארץ עונש מוות והחלק היותר מזעזע ללא משפט!! בנוסף למה שאמרת על העיתון אני חושב שהפרשה של קו 300 היתה עם עיתון "חדשות" העיתון נסגר על ידי שר הפנים ביום שלאחר פרסום הכתבה בפניה לבג"צ העיתון יצא זכאי ואופשר לו לפתוח את העיתון מחדש רק כמה חבל שזה היה אחרי הרבה זמן והרבה כסף מה שגרם לזה שהעיתון לא המשיך לפעוד מטעמי כלכלה ולא כי אסור היה לו לפרסם את התמונה

למעלה