לא קטנה ולא נעליים - זה אסף
תקשיב לי טוב, ותקשיב לי super beg, מי שלא תהיה, וגם כל השאר: כמה מילים בכלליות על אנרכיסטים - בניגוד לחומר הלימודי ה"דמוקרטי" ששטפו לכם איתו את הראש בבית ספר - אנרכיזם זה לא, ואני חוזר, ז-ה ל-א כאוס! והמושג אנרכיה לא בא לתאר עולם שבו כל אחד עושה מה שהוא רוצה, ושיילכו לעזאזל כולם (את זה אולי אפשר לומר על השיטה הנהוגה כיום - תראו לה "ניאו-ליברליזם" או איך שתרצו...) השיטה האנרכיסטית לא מתנגדת לחוקים, אלא רק לדרך שבה הם נחקקים, נאכפים ומתגמשים (חוקים מתגמשים זה רק עם יש לך מספיק ירוק בכיס, או מספיק לשון בתחת של מישהו). לא נפתח את הנושא על רגל אחת, אבל לכל מי שלוקח כמובן מאליו את מה שכתוב בספרי ההיסטוריה שלכם - גם אותם כתבו אנשים, לידיעתכם... חלק מאמינים במה שהם כתהו, חלק כתבו את הספרים בשביל כסף (והרבה - נו,מה?), אבל אחרי הכל כולם אנושיים וכל מה שכתוב בספרים זה מבט סובייקטבי אישי של הכותב ותו לא... אל תקחו הכל כמובן מאליו... ובנושא המקרה המצער... אתה מדבר שטויות... וגם אתה היית חושה ככה אם היית רואה אתמול בערב את רינו צרור בערוץ עשר חוקר את המקרה מקרוב - עיתונאי שעמד רחוק יותר מהחיילים מן הגדר, צילם תמונות שעליהן כתוב בעברית, שמע צעקות בעיברית, ואף אמר למ"מ (מפקד המחלקה) "אל תירה, הם ישראלים". אי אפשר לומר שהם לא ראו את זה... אם אתה לא מאמין אז תתקשר לערוץ 10 שיישלחו לך קסטה... אני מבטיח לך שאחרי שתראה את זה, תשים לב שאין לך מושג בעובדות... אסף צ'רטקוף, גרעין "מפתח"