אוי... אני ממש לא מסכימה איתך...
אולי באמת אותו אדם פגע בבטחון התושבים בארץ ע"י פגיעה בגדר (אבל באמת? גדר רשת מעאפנה זה מה שמגן עלינו?... אני כל כך הולכת לעבור לאנגליה) אבל- למה לעזאזל צריך "לחסל" אותו? "להרוג" אותו?... למה בכלל לירות עליו באש חיה?... אוקיי, הבנאדם לא היה בסדר, והפר את חוק המדינה, אבל ממתי הפרה של חוק המדינה דורשת עונש מוות?! האדם היחידי שנשפט פה למוות היה אייכמן, והמעשים של גיל נעמתי בכלל לא שקולים לאלה של אייכמן. בכל אופן, אני אישית לא מבינה למה לא לירות בכדורי גומי, או לפזר את כל ההפגנה הזאת עם גז (תגידו שאלה שיטות ברוטליות, אבל הן עדיפות פי אלפים מאש חיה!) הדבר שקרה שם עם הגדר הוא דבר מזוויע בעיניי, ואני לא רוצה להתחיל לחשוש לחיי עקב העובדה שאני שמאלנית... המדינה שלנו הולכת ונעשית ההיפך מדמוקרטית... הרי אסור אסור אסור בתכלית האיסור לפגוע במישהו פגיעה פיזית (קשה!) על רקע דעות (כן, לטלטל את הגדר ולצעוק "תסרבו" זו עדיין הבעת דעה, בצורה מטומטמת, אבל הבעת דעה) פוליטיות! בקיצור... אני באמת מפחדת לחיות פה... הייתי בשוק טוטאלי כששמעתי מה הלך שם... לא מספיק שהפלשתינאים יורים על ישראלים, עכשיו גם ישראלים יורים על ישראלים?... המדינה הזאת גורמת לי לכאב ראש עצום... אז תסלחו לי, אני אפרוש עכשיו, אבל עוד משהו אחד קטנטן לפני שאני הולכת- הבעתי פה (וגם האחרים הביעו) את הדעות שלהם. אלה הדעות שלהם שמותר להם להביע. בבקשה, אל תפגעו בזכות הזאת של חופש הביטוי גם כאן על גבי הפורום... הדבר האחרון שאני רוצה לראות עכשיו זה תגובות של "איזה מטומטמת" או תגובות מהסוג שמאיימות עלי... גם אני השתדלתי שהתגובה שלי לא תהיה אישית לאותו אדם שפתח את השרשור (אין לי מושג מי אתה, עמך הסליחה), ואם תשימו לב, כתבתי שאני לא מסכימה איתו... לא דברים יותר גרועים... לתשומת לבכם...